GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 3 Karakterlerinin Diğer Oyunlardaki Görünümleri

Başlatan lazlow, 01 Mayıs 2020, 14:56:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Misty harika güzelleşmiş inanamadım. Salvatore Leone'de gözlerini açmış hayata dönmüş. Teşekkürler lazlow.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 01 Mayıs 2020, 17:23:10
Misty harika güzelleşmiş inanamadım. Salvatore Leone'de gözlerini açmış hayata dönmüş. Teşekkürler lazlow.
Yaşı ilerledikçe daha da güzelleşmiş ya da estetik yaptırmış

Subject 17

Güzel konu. Keşke Catalina'nın PS2'deki görünümünü de ekleseydin. Orada San Andreas'taki haline biraz daha benziyor

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

Alıntı yapılan: Subject 17 - 01 Mayıs 2020, 18:53:35
Güzel konu. Keşke Catalina'nın PS2'deki görünümünü de ekleseydin. Orada San Andreas'taki haline biraz daha benziyor
Teşekkürler. Bu zaman karşılaştırmaları ama sürüm karşılaştırması yaptığım zaman eklerim :helal:

heister

Miguel favorim. :D :D Onun dışında gerçekten Rockstar Games karakterlerin görünüm detaylarına dikkat ediyor. Bu denli dikkat etmesi çok güzel şeyler çıkarıyor ortaya. Eline sağlık.

Tommy Vercetti

Bu konuda çok iyisin lazlow. Oyun hakkında içerik üretenler ayrı sen ayrısın. Oyunun içeriklerini değil sanki oyunun bambaşka boyutlarını üretiyorsun. Bu şekilde karşılaştırmalar gördüğüm için çok şanslıyım. Tabi ki senin burada olmandan dolayı ayrı şanslıyız. Konuya diyecek sözüm yok, çok iyi yapıyorsun. Eline sağlık.

lazlow

Alıntı yapılan: heister - 01 Mayıs 2020, 19:17:55
Miguel favorim. :D :D Onun dışında gerçekten Rockstar Games karakterlerin görünüm detaylarına dikkat ediyor. Bu denli dikkat etmesi çok güzel şeyler çıkarıyor ortaya. Eline sağlık.

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 01 Mayıs 2020, 19:21:24
Bu konuda çok iyisin lazlow. Oyun hakkında içerik üretenler ayrı sen ayrısın. Oyunun içeriklerini değil sanki oyunun bambaşka boyutlarını üretiyorsun. Bu şekilde karşılaştırmalar gördüğüm için çok şanslıyım. Tabi ki senin burada olmandan dolayı ayrı şanslıyız. Konuya diyecek sözüm yok, çok iyi yapıyorsun. Eline sağlık.

Çok teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapıyorum :) Bu GTA Serisi bölümlerine daha çok kişi geldikçe daha çok konu açasım geliyor inan ki :helal:

gtadelisi

Elimizde yaşlandın Claude, eski günlerin özlemi her zaman içimizde. Eline sağlık.

lazlow

Alıntı yapılan: gtadelisi - 02 Mayıs 2020, 12:46:27
Elimizde yaşlandın Claude, eski günlerin özlemi her zaman içimizde. Eline sağlık.
Ne olduğunu bilmiyoruz ama yaşlanabildiğini gördüğümüze göre GTA 5'e kadar hayatta olduğunu öğreniyoruz. Teşekkürler :helal:

Desky

Lineopth

Cerberus.

Aaa GTA 3 karakter modellemeleri bu kadar iyi miydi ya? Karakterlerin yüzü yok zannediyordum ben ilk kez bu kadar net görüyorum. :şeytan:

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

lazlow

Alıntı yapılan: Cerberus. - 12 Mayıs 2020, 03:42:54
Aaa GTA 3 karakter modellemeleri bu kadar iyi miydi ya? Karakterlerin yüzü yok zannediyordum ben ilk kez bu kadar net görüyorum. :şeytan:
Yok artık sen de ne yaptın :D

Impeccable

Claude karizmasından ödün vermemiş.:D