GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 20:48:31

GTA 3 Araçlar

Başlatan lazlow, 11 Kasım 2019, 00:01:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

ARAÇLAR

SPOR ARABALAR

Banshee   Infernus   Cheetah   Stinger

4 ÇEKER/ ARAZİ ARAÇLARI

Bobcat
   Landstalker   Patriot

KAMYON/MİNİBÜS

Blista   Moonbeam   Mr. Whoopee
  Panlantic

Pony   Rumpo   Securicar   Toyz

İKİ KAPILI

Esperanto   Idaho   Manana   Stallion

DÖRT KAPILI

Kuruma   Prennial   Sentinel   Stretch

ENDÜSTRİ ARAÇLARI

Flatbed   Linerunner   Mule   Yankee

KAMU ARAÇLARI

Ambulance   Borgnine   Bus   Cabbie

Coach   Fire Truck   Train   Trashmaster

Taxi

HÜKÜMET ARAÇLARI

Barracks OL   Enforcer   FBI Car   Police Car

Rhino

DENİZ ARAÇLARI

Ghost   Predator   Reefer   Speeder

ÇETE ARAÇLARI

Cartel Cruiser   Diablo Stallion   Hoods Rumpo XL   Mafia Sentinel

Mr. Wongs   Triad Fish Van   Yakuza Stinger   Yardie Lobo

HAVA ARAÇLARI

Dodo   Airtrain   Escape   Police Helicopter

DİĞER

BF Injection   RC Bandit

(Resimler: GTAWiki)

(Banner: GTASeries)
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2022, 12:00:56 lazlow

Uzzy

Teşekkürler.

DracDonix

Modellemede en hoşuma giden Esperanto oldu

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Teşekkürler

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

4Justice$

Gta III'de motor yok aga b

lazlow

Alıntı yapılan: 4Justice$ - 28 Eylül 2020, 00:00:29
Evet GTA 3 2001 yılında geçmesine rağmen motosikletler yer almıyor. Bunun temel nedeni o zamanlar motosiklet oluşturmanın zorluğuydu. Sonuçta arabalara göre farklı bir sistem. Ancak 1998'de geçen Liberty City Stories'te bu durum hikayeye bağlamak istenmiş: Oyunun İnternet sitesine girerseniz çeşitli mailleşme görürsünüz. Bunların arasında Maibatsu firmasının çocukları öldürdüğü gerekçesiyle motorların yasaklanması için imza kampanyası başlatığını ve bunun için Liberty Tree gazetesine mail attığını görürüz. Bunun üzerine Liberty Tree bu konuda haber paylaşmış. Maibatsu amacına ulaşmış ki GTA 3'te motosikletler yok. Tabii ilerleyen zamanda bu yasak 2007 (GTA 4- EFLC)'de kalkmış.

Purgatory

Bu oyundaki araç modellemelerini daha çok seviyorum. Özel bir cazibesi var beni cezbeden. Hele ki şu spor arabalar ve çete araçları (Mafia Sentinel'in gri renkte olması hariç) dört kapılılar ve kamu araçları.

Bir de, Hoods Rumpo XL'in resmini yenileyebilir misiniz? ''Bus'' resmini koymuşsunuz.

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Eylül 2020, 02:31:27
Alıntı yapılan: 4Justice$ - 28 Eylül 2020, 00:00:29
Evet GTA 3 2001 yılında geçmesine rağmen motosikletler yer almıyor. Bunun temel nedeni o zamanlar motosiklet oluşturmanın zorluğuydu. Sonuçta arabalara göre farklı bir sistem. Ancak 1998'de geçen Liberty City Stories'te bu durum hikayeye bağlamak istenmiş: Oyunun İnternet sitesine girerseniz çeşitli mailleşme görürsünüz. Bunların arasında Maibatsu firmasının çocukları öldürdüğü gerekçesiyle motorların yasaklanması için imza kampanyası başlatığını ve bunun için Liberty Tree gazetesine mail attığını görürüz. Bunun üzerine Liberty Tree bu konuda haber paylaşmış. Maibatsu amacına ulaşmış ki GTA 3'te motosikletler yok. Tabii ilerleyen zamanda bu yasak 2007 (GTA 4- EFLC)'de kalkmış.

Bir şey sorabilir miyim, GTA 3-GTA Advance-GTA San Andreas-GTA LCS Liberty City'si ile GTA 4-EFLC-CTW Liberty City'si aynı evrende mi geçiyor? Demek istediğim, GTA 4 çağına geçilince şehir baştan tasarlandı ve yeni dönem Liberty City'si oluşturuldu ve bunun öncekilerle bir alakası yok diye düşünmüştüm. Yoksa sadece yedi senede şehrin evrim geçirdiğine inanmak zorunda kalacağım.
Son düzenlenme: 30 Eylül 2020, 23:43:07 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 30 Eylül 2020, 19:30:44
Bu oyundaki araç modellemelerini daha çok seviyorum. Özel bir cazibesi var beni cezbeden. Hele ki şu spor arabalar ve çete araçları (Mafia Sentinel'in gri renkte olması hariç) dört kapılılar ve kamu araçları.

Bir de, Hoods Rumpo XL'in resmini yenileyebilir misiniz? ''Bus'' resmini koymuşsunuz.
Hemen düzelttim. Belirttiğin için teşekkür ederim :helal:

Alıntı yapılan: Anestezi - 30 Eylül 2020, 19:35:38
Bir şey sorabilir miyim, GTA 3-GTA Advance-GTA San Andreas-GTA LCS Liberty City'si ile GTA 4-EFLC-CTW Liberty City'si aynı evrende mi geçiyor? Demek istediğim, GTA 4 çağına geçilince şehir baştan tasarlandı ve yeni dönem Liberty City'si oluşturuldu ve bunun öncekilerle bir alakası yok diye düşünmüştüm. Yoksa sadece yedi senede şehrin evrim geçirdiğine inanmak zorunda kalacağım.

GTA 3 evreni (3, Adv, SA, LCS) ile GTA 4 evreni farklı evrenler. Daha doğrusu mafya aileleri, ana karakterler ve hikayeler farklı evrende. Yoksa şehirler, markalar ortak evrendeler. Yani şehrin evrim geçirdiğine inanabilirsin. Tabii bunlar şimdiye kadar elde ettiğimiz bilgiler+tespitler. Yoksa Rockstar %100 bu konu hakkında bir açıklama yapmadı. Şimdi iki evren ayrı, aynı karakterleri göremeyiz derken Rockstar Games GTA 4'teki sokaklara böyle bir gazete bırakıyor, aklımız karışıyor. Yani belli olmuyor bu işler. Zaten bu motosikletler konusunda dediğim benim tahminimdi.
Son düzenlenme: 01 Ekim 2020, 13:14:32 lazlow

Purgatory

Şu R* :D
Gerçekten belirsiz ve çetrefilli o kadar şey var ki, bir noktadan sonra ayrıntılara bakmayı bırakıp oyundan zevk almaya bakmak gerekiyor galiba.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 01 Ekim 2020, 00:14:54
Şu R* :D
Gerçekten belirsiz ve çetrefilli o kadar şey var ki, bir noktadan sonra ayrıntılara bakmayı bırakıp oyundan zevk almaya bakmak gerekiyor galiba.
Evet öyle. Biraz da elde ettiğimiz bilgileri kafamızda birleştirirken bir mantığa dolandırabiliyoruz.

raoz

GTA 3'ün Cartel Cruiser aracı çok hoşuma gidiyor. Hem modelleme, hem de sürüş açısından.

Shade

Mafia Sentinel favorim.

Impeccable

Banshee :). 8 Ball'ın dükkanının yakınlarında bulunuyordu genellikle. Paylaşım için teşekkürler.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 15 Aralık 2020, 14:32:27
Banshee :). 8 Ball'ın dükkanının yakınlarında bulunuyordu genellikle. Paylaşım için teşekkürler.
Evet, oto galerinin vitrininde bulunan tek araçtı :)

Gladiator

Konu için teşekkürler. Banshee oyunun en güzel arabası bence.