GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 19:55:36

GTA 3 Adalar

Başlatan lazlow, 29 Kasım 2019, 19:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA 3 ADALAR

PORTLAND

Oyuna, hatta 3 boyutlu GTA'ya giriş yaptığımız ilk şehirdir. En çok evlerin, apartmanların bulunduğu ada olan Portland'ın bir yerleşim merkezi olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Triads, Leone Ailesi, Diablolar gibi birçok çetenin bulunduğu bir adadır. Sık sık mafya savaşlarına denk geliriz. Şehrin çete anlamında hakimi Leone Ailesi olup, lideri Salvatore Leon'un malikanesi, oğlu Joey'in tamirhanesi, önemli üyelerinden Luigi'nin kulübü ve Leone'ların sağ kolu Toni Cipriani'nin annesiyle birlikte işlettiği restoran buradadır.

Limanların yanı sıra sanayi bölgelerinin sık bulunduğu bir adadır. Hava metrosu da bu adadan geçmektedir. Çinlilerin ve özellikle Triads'ın sık bulunduğu Chinatown'da yoğun bir Çin kültürü yaşanmaktadır. Harwood bölgesinde ise araç ezme hurdalığı vardır. Aynı zamanda bomba uzmanı 8-Ball'ın mekanı burasıdır. İstediğimiz zaman garajına girip araçlarımıza bomba yerleştirebiliriz.

STAUNTON ADASI

Liberty City'in ortasındaki şehir olan bu ada, şehrin iş merkezidir. Yüksek gökdelenlerin, binaların ve iş yerleri sık sık görülmektedir. Belleville adında aldukça büyük bir parkı, stadyumu ve üniversitesi vardır. Aynı zamanda Yakuzlar, Yardies ve Kolombiya Kartelleri'nin hüküm sürdüğü bir adadır. Shoreside Vale arasında kalkan inen bir köprü vardır.

SHORESIDE VALE

D-Ice telefon görevleri ve oyunun son görevi dışında görev yaptığımız bir ada değildir. Şehrin daha çok zengin kesimlerinin oturduğu bir kesimdir. Dolayısıyla sık sık villalar görülür. Catalina'nın oturduğu Kolombiya Karteli'nin villası da buradadır. Kolombya Katerlerinin en sık bulunduğu bölgedir. Hava alanı da bu adada bulunmaktadır. Öyle büyük bir hava alanıdır ki adanın büyük bir kesmini kaplamaktadır. Southside Hoods'ın iki kolu dışında çete yoktur. Genel olarak bakıldığında adayı lüks villalar, hava alanı ve Cochrane barajı kaplamaktadır. Bu yüzden bu adada da diğerlerine göre az yaya görülür.

(Resimler: GtaWiki)

(Banner: GTASeries)
Son düzenlenme: 12 Eylül 2020, 20:38:20 lazlow

Specter

Eskileri hatırlatınız, yararlı paylaşım teşekkürler.

Saygılarımla Specter...

xT_9000

LibertyCity en güzel modellenmis sehir zaten ama bu lanet gta3 tam bir kanser :D

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Vupsen

Ellerine sağlık. :)

lazlow

Alıntı yapılan: Specter - 29 Kasım 2019, 20:24:54
Eskileri hatırlatınız, yararlı paylaşım teşekkürler.
Ne demek :)

Alıntı yapılan: xT_9000 - 29 Kasım 2019, 21:05:44
LibertyCity en güzel modellenmis sehir zaten ama bu lanet gta3 tam bir kanser :D
Gta 3'ü ben temel olarak görüyorum.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 30 Kasım 2019, 12:40:24
Ellerine sağlık. :)
Teşekkürler :helal:

EagleGOm

adalar çoksel

Uzzy

Eline sağlık lazlow reis. :)

lazlow

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Impeccable

Elinize sağlık, güzel olmuş.

Oyunda haritaya erişemememiz kötü bir özellikti, birçok görevi bu yüzden tekrar tekrar oynardım.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 27 Mart 2021, 13:44:37
Elinize sağlık, güzel olmuş.

Oyunda haritaya erişemememiz kötü bir özellikti, birçok görevi bu yüzden tekrar tekrar oynardım.
Aynen öyle. Gerçi ikonlara ulaşmak çok da zor değil ama onun dışında haritada istediğimiz yere gitmek zor oluyor. Neyse ki mobil sürümde bu durumu düzeltmişler ve harita koymuşlar

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Mart 2021, 20:50:54
Aynen öyle. Gerçi ikonlara ulaşmak çok da zor değil ama onun dışında haritada istediğimiz yere gitmek zor oluyor. Neyse ki mobil sürümde bu durumu düzeltmişler ve harita koymuşlar
Mobil sürümü oynamadım hiç ama PC sürümünde gerçekten yokluğu oldukça hissediliyordu.