GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Chinatown Wars - Kayıt Evleri

Başlatan Vupsen, 27 Eylül 2020, 12:15:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Cerveza Heights Kayıt Evi

Cerveza Heights bölgesinde bulunan bu apartman tipi kayıt evimiz, oyunun bize verdiği ilk kayıt evidir."Yu Jian" adlı görevde kullanıma açılır.Bir adet Garajı vardır.
Evin içi şöyledir;

Bu kayıt evinin GTA IV'deki hali şu şekildedir;

Lancaster Kayıt Evi

"Carpe Dime" adlı görevden sonra kullanıma açılan ve bir adet garajı olan bir apartman dairesidir.
Evin içi şu şekildedir;

Güney Bohan Kayıt Evi

"Raw Deal" adlı görevden sonra kullanıma açılır.Diğerleri gibi tipik bir apartman dairesidir.Garajı yoktur.
Evin içi şu şekildedir;

Bu kayıt evinin GTA IV'deki hali şöyledir;

Aşağı Easton Kayıt Evi

"Missed the Boat?" adlı görevden sonra kullanıma açılır.Apartman dairesidir.Bir garajı da bulunuyor.
Evin içi şöyledir;

Northwood Kayıt Evi

Apartman dairesidir."Grave Situation" adlı görevden sonra kullanıma açılır.Garajı vardır.Evin içi şu şekildedir;

Meadow Hills Kayıt Evi

"Wilhelm's third encounter" adlı görevden sonra kullanıma açılan malikhane tipi bir evdir.Evin kendi garajı bulunuyor.
Evin içi şu şekildedir;

Star Plaza Otel

Kazı kazan kartlarından birinde kazanılan bir otel dairesidir.Dolayısıyla garajı da bulunmamaktadır.
Evin içi şu şekildedir;

Satın alınabilir mülkleri de görmek için tıklayın.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2022, 10:06:12 lazlow

Purgatory

Ellerinize sağlık, güzel bir içerik olmuş ama geri kalanı sonradan tamamlayacaksınız sanırım.

Vupsen

Alıntı yapılan: Anestezi - 27 Eylül 2020, 13:13:18
Ellerinize sağlık, güzel bir içerik olmuş ama geri kalanı sonradan tamamlayacaksınız sanırım.
Yorumunuz için çok teşekkürler. Oyunun bize verdiği kayıt evleri ve oyuncunun satın alabildiği mülkler olarak 2 ayrı konuya bölmek istedim. Geri kalanına buradan ulaşabilirsiniz;
https://www.gtamulti.com/forum/gta-chinatown-wars/gta-chinatown-wars-satin-alinabilir-mulkler

lazlow

Çok iyi olmuş. Ellerine sağlık :) Bir de iki ayrı konunun linkini de konuların linklerini altlarda bir yerine eklersen, ikisi arasında geçiş daha kolay olur :helal:

Vupsen

Alıntı yapılan: lazlow - 27 Eylül 2020, 14:01:57
Çok iyi olmuş. Ellerine sağlık :) Bir de iki ayrı konunun linkini de konuların linklerini altlarda bir yerine eklersen, ikisi arasında geçiş daha kolay olur :helal:
Yorumunuz için teşekkürler, dediğiniz gibi ekledim. :helal:

Shade

Ellerinize sağlık böyle bir konunun açılması hoş olmuş :)

Purgatory

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 27 Eylül 2020, 13:40:18
Alıntı yapılan: Anestezi - 27 Eylül 2020, 13:13:18
Yorumunuz için çok teşekkürler. Oyunun bize verdiği kayıt evleri ve oyuncunun satın alabildiği mülkler olarak 2 ayrı konuya bölmek istedim. Geri kalanına buradan ulaşabilirsiniz;
https://www.gtamulti.com/forum/gta-chinatown-wars/gta-chinatown-wars-satin-alinabilir-mulkler
Pekala, teşekkür ediyorum, o konuyu da incelerim.

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler, GTA IV'deki halini koymanız da güzel olmuş.:)

Bilinmeyen Bey

Evlerin iç dekorasyon güzelde, keşke dış görünüşleride güzel olsa. San Andreas'ta böyle değildir. (Ben Herşeyi Neredeyse San Andreas ile karşılaştırırım. Bu Yüzden alınmayın fazla)

Güzel Olmuş :helal:

Gladiator

Güzel gözüküyorlar emeğinize sağlık.:helal:

yusufir

Star Plaza Otel'i o kazı-kazan kartlarından çıkartabilmek için ne uğraşmıştım. 😅

Eline sağlık.