GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[REHBER] GTA Advance %100 Tamamlama Rehberi

Başlatan lazlow, 30 Kasım 2019, 13:57:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

%100 Tamamlama Rehberi

Bu konumda GTA Advance'de %100 bitirmek için kontrol etmeye yarayan bir liste hazırladım. Bu listeye bakıp neyin eksik neyin tam olduğunu rahat görebilirsiniz diye ayrıntıya girmedim.

Ana Görevler

Oyunda 41 ana görev vardır. Oyunun hikayesi: Kahramanımız Mike'ın ortağıyla Vinnie ile birlikte Liberty City'den ayrılacakken başına gelenleri konu alır. Vinnie, 8-Ball, Jonnie, King Courtney, Cisco, Asuka Kasen ve Mike'ın verdiği kararlar tarafından görev alıp yaparız. Serinin her oyununda olduğu gibi oyunu %100 tamamlamak için en önemli parçalardır.

Sokak Yarışları

Oyunda toplam 3 ada vardır: Portland, Staunton Island, Shoreside Vale. 3 adada da 6 sokak yarışı vardır. Toplam 18 yarış vardır. Süre dolmadan bütün kontrol noktalarından geçmemiz gerekiyor.

Portland Yarışları
Yarış 1
3 dakika 30 saniyede BF injection ile kontrol noktalarından geçmelisiniz. 
Ödül: 2000 $

Yarış 2
5 dakika içinde Diablo ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.
Ödül: 3000 $

Yarış 3
3 dakika içinde eEsperanto ile mavi kontrol noktalarından geçeceksiniz. 
Ödül: 4000 $

Yarış 4
2 dakika içinde Idaho ile kontrol noktalarından geçmelisiniz. Engellemeye çalışan düşmanlara dikkat etmelisiniz. 
Ödül: 5000 $

Yarış 5
5 dakika içinde Yardie ile kontrol noktalarından geçmelisiniz. Yine düşmanlara dikkat etmelisiniz. 
Ödül: 6000 $

Yarış 6
3 dakika 30 saniyede Manana ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara dikkat edin.
Ödül: 7000 $

Staunton Adası Yarışları
Yarış 1
2 dakika içinde Yakuza Stinger ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara dikkat edin.
Ödül: 10000 $

Yarış 2
2 dakika 30 saniye içinde Diablo ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara dikkat edin. 
geçmelisiniz. 
Ödül:11000 $

Yarış 3
2 dakika 30 saniye içinde Banshee ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara dikkat edin.
Ödül: 12000 $

Yarış 4
4 dakika içerisinde Yakuza stinger ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara dikkat edin. 
Ödül: 13000 $

Yarış 5
3 dakika içerisinde Diablo ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlar bu sefer çok rahatsız etmiyorlar.
Ödül: 14000 $

Yarış 6
4 dakika 30 saniye içinde Banshee ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara çarpmayın.
Ödül: 15000 dolar ve Stadyum görevi

Shoreside Vale Yarışları
Yarış 1
2 dakika 30 saniyede Yakuza ile kontrol noktalarından geçmelisiniz.  Düşmanlara çarpmayın. 
Ödül: 16000 $

Yarış 2
2 dakika içinde F1 ile kontrol noktalarından geçmelisiniz. Düşmanlar da F1 arabası kullanıyor, dikkat edin. 
Ödül: 17000 $

Yarış 3
3 dakika 30 saniyede Banshee ile 3 turluk bir yarış yapmalısınız. Düşmanlara dikkat edin. 
Ödül: 18000 $

Yarış 4
6 dakika 30 saniyede F1 ile 2 turluk bir yarış yapmalısınız. Düşmanlara dikkat edin. 
Ödül: 19000 $

Yarış 5
5 dakika 30 saniyede Banshee ile 2 turluk bir yarış yapmalısınız. Düşmanlara dikkat edin. 
Ödül: 20000 $

Yarış 6
9 dakikada F1 ile 3 turluk bir yarış yapmalısınız. Düşmanlara dikkat edin. 
Ödül: 21000 $ ve F1 arabası

Yan Görevler

Stadyum Yarışı: Demolation Football

Toplam 12 yarışın tamamlanmasından sonra Staunton Adası'nda açılır. Banshee arabasıyla 20,50,80 ve 100'lük mesafelerden atlamamız gerekiyor. Her bir seviyede 4 atlama hakkınız var.  Önce arabayla rampadan atlayarak 20 skorunun bölgesine iniş yapmak gerekiyor. İkincisinde 50 skorunun bölgesine, yani Cocks maskotunun olduğu yere, üçüncüsünde 80, yani sondan 20 skorunun bölgesine, son olarak da 100, yani sondan 10 skorunun üzerine iniş yapmak gerekiyor. Kazanınca kadınlar gelip zaferinizi kutlayacak. Görev tamam. 

Ödül: 30000 $

Ambulans Şoförü

Serinin diğer oyunlarından da bildiğimiz görevdir. 9 ambulans görevini yapınca evlere sağlık paketleri gelir; 12 ambulans görevini yapınca koşunca yorulmazsınız.

İtfaiyeci

Her seviye, süre içinde söndürülmesi gereken yanan bir arabadan oluşur. Her adada 20 yangın, yani toplam 60 yangın söndürünce Flamethrower evlere gelir.

Polis Görevleri

Her adada 20, yani toplam 60 suçlu öldürmek gerekiyor. Her 10 suçlu öldürmede bir kayıt evlerine polis rüşvetleri gelir.[ Hepsi tamamlanınca 6 rüşvet gelir./size]

Taksici

100 yolculuk tamamlamak gerekiyor. 50 yolculuğu tamamlayınca Borgnine taksisi Portland evine gelir.

Diğer

100 Gizli Paket

Haritanın çeşitli yerlerinde toplam 100 gizli paket var. Her 10 pakette bir kayıt evlerine silahlar gelir. Hepsini tamamlayınca $1,000,000 kazanırsınız.

Ödüller

10 Paket: Pistol
20 Paket: Uzi
30 Paket: Çelik Yelek
40 Paket: Pompalı Tüfek
50 Paket: El Bombası
60 Paket: Molotof Kokteyli
70 Paket: AK-47
80 Paket: Minigun
90 Paket: Roketatar
100 Paket: $1,000,000

21 Rampage

Oyunda tamamlamamız gereken 21 Rampage vardır. Resimdeki kuru kafa simgeleriyle başlayabilirsiniz. Belli sürede belli silahlarla belli yayaları öldürmemiz isteniyor. Her birinde $1000 kazanırsınız.

(Resimler: GtaWiki - IGCD)
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2022, 01:27:29 lazlow

Specter

Oyunu hiç oynamadım, bakalım eski zamanlarımızı yaad edecekmiyiz.

Saygılarımla Specter...

lacosapalm

Anlatım için teşekkürler. Elinize sağlık. :helal:

- S O N

Uzzy

Vupsen

Ben de oyunu hiç oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum. :D
Emeğine sağlık.

lazlow

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 04 Aralık 2019, 22:55:18
Ben de oyunu hiç oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum. :D
Emeğine sağlık.
Ne demek :)

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 06 Temmuz 2020, 15:51:40
Ellerinize sağlık, şunu belirtmeliyim ama, taksicilikte 50 müşteri taşıyıp Borgnine kazandığınızda iş bitmiyor, 100 müşteriye tamamlamanız gerekiyor %100 yapmaya yaklaşmak için. (Buradaki ''Note'' bölümüne bakınız.)

Bir de bir sorum olacak, tüm yarışları tamamlayıp F-1 arabasını elde ediyoruz, o araba tek seferliğine mi spawn oluyor (meydana geliyor) yoksa oraya her gidişimizde o arabayı bulabiliyor muyuz? Peki Borgnine Taxi için ne diyebiliriz, onun meydana gelişi de mi F-1 gibi?
Teşekkür ederim. Bu oyunu bitiremediğim için araştırarak buldum. Eğer ayrıca bilgin varsa konu açarak bildirsen çok güzel olur :)

Purgatory

Alıntı yapılan: lazlow - 07 Temmuz 2020, 01:23:11
Alıntı yapılan: Anestezi - 06 Temmuz 2020, 15:51:40
Ellerinize sağlık, şunu belirtmeliyim ama, taksicilikte 50 müşteri taşıyıp Borgnine kazandığınızda iş bitmiyor, 100 müşteriye tamamlamanız gerekiyor %100 yapmaya yaklaşmak için. (Buradaki ''Note'' bölümüne bakınız.)

Bir de bir sorum olacak, tüm yarışları tamamlayıp F-1 arabasını elde ediyoruz, o araba tek seferliğine mi spawn oluyor (meydana geliyor) yoksa oraya her gidişimizde o arabayı bulabiliyor muyuz? Peki Borgnine Taxi için ne diyebiliriz, onun meydana gelişi de mi F-1 gibi?
Teşekkür ederim. Bu oyunu bitiremediğim için araştırarak buldum. Eğer ayrıca bilgin varsa konu açarak bildirsen çok güzel olur :)
Rica ederim. :) Adına konu açılacak kadar çok bilgim yok, bu yüzden bu konunun altına yazmak daha doğru olurdu diye düşündüm.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 07 Temmuz 2020, 08:46:35
Rica ederim. :) Adına konu açılacak kadar çok bilgim yok, bu yüzden bu konunun altına yazmak daha doğru olurdu diye düşündüm.
Tabii ki, istediğin gibi :)

Bilinmeyen Bey

100% bitirmek galiba bundada birşey kazandırmıyor, aynı GTA 3'deki gibi. Ve Advance Serinin En Nadir Oyunu, bu oyun sadece GameAdvance'de vardır.

Purgatory

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 13 Mart 2021, 13:49:37
100% bitirmek galiba bundada birşey kazandırmıyor, aynı GTA 3'deki gibi. Ve Advance Serinin En Nadir Oyunu, bu oyun sadece GameAdvance'de vardır.
Doğru, %100 bitirene kadar elde ettiğin ödüller oluyor sadece, özel bir ödülü yok maalesef bu oyunu %100 bitirmenin ve evet, sadece GBA için çıkmış olduğundan ve fiziksel olarak başka bir platformda -Nintendo harici- (Yanlış bilmiyorsam GBA oyunları DS'de de oynanabiliyordu.) oynamak çok da mümkün değil, emülatörlerle oynuyoruz o yüzden.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Anestezi - 14 Mart 2021, 11:09:25
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 13 Mart 2021, 13:49:37
Doğru, %100 bitirene kadar elde ettiğin ödüller oluyor sadece, özel bir ödülü yok maalesef bu oyunu %100 bitirmenin ve evet, sadece GBA için çıkmış olduğundan ve fiziksel olarak başka bir platformda -Nintendo harici- (Yanlış bilmiyorsam GBA oyunları DS'de de oynanabiliyordu.) oynamak çok da mümkün değil, emülatörlerle oynuyoruz o yüzden.

Yani 100% bitirmek, sadece HELAL demek. Nadir bir oyunu 100% bitirmek fazla gurur hissettirmiyor. Zaten grafik, ve konsol gibi şeyler çöp. Bunları yapmak zor olur

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler.