GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Ekim 2024, 18:31:22

GTA 6'dan Beklentileriniz Neler?

Başlatan lazlow, 18 Ekim 2019, 14:29:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Hikaye, şehir, harita, karakterler, karakter geliştirmeleri, yapılacak şeyler, ilişkiler, özellikler, grafikler, müzikler. Aklınıza ne geliyorsa, nelerin olmasını istiyorsanız tartışalım.
Son düzenlenme: 09 Mart 2020, 00:58:47 lazlow

evol

Araç ve genel fiziklerin tekrar elden geçmesi, yapmacık duruyorlar.


Pablo

Alıntı




Pawnotürk Üyesi 2017-2020

laéx

GTA 4'dan baya bir sistem almaları gerekiyor bence, arabanın lastiğini patlatma olsun, dövüş stilleri olsun, arabadan düşme animasyonu vs alınıp GTA 6'ya konulmalı. Ha birde gerçekcilik esasında olursa oyun tadından yenmez.


gtatrr

ben grafik konusunda fazla abanmalarını istemiyorum.Çünkü detaylı bir gta oyunu daha güzel olabilir düşüncesindeyim. ne kadar fazla içerik yapılacak şey olur ise oyuncuyu okadar çok oyunda tutar... oyuncu singleplayer modunda oynarken bile araştırabileceği görebileceği çok fazla detay olmalı.


Uzzy

Gta San Andreas'da olan vücut geliştirme gelsin.


Desky

birkerede futbol eklesinler basketbol vardı golf vardı bilardo vardı futbol gelsin.


pawnwhite

Çoğu eve, iş yerlerine girebilme özelliği, araç modifikasyonu ultra geliştirilmeli egzoz taktığımızda manyak deva sesler çıkması lazım çatara patara :D onları yaparlarsa efsane olur.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47


Sahib

Eski Efsane Karakterlerin Bazıları Olması Güzel Olur Bence. Radyo Sistemi Diğer Gta Serisindeki Aynı Radyolar Olmassa İyi Olur Çünki Her Gtada Araca Binerken Herkes Radyoyu Kapatıyor Nedenide Şu. Kimse Radyodaki Koyduğu Şarkıyı Beğenmemesi Ve Boş Olması.



Tommy Vercetti

Haritanın tüm geçmiş serisini kapsaması lazım, görevlerin çok daha uzun olması lazım, ana karakterlerin tüm serilerdeki ana karakterlerin olması lazım. Oyun tadından yenmez. Bir hayal eder misiniz mükemmel değil mi?


Lineopth

Alıntı yapılan: pawnwhite - 21 Ekim 2019, 19:52:08
Çoğu eve, iş yerlerine girebilme özelliği, araç modifikasyonu ultra geliştirilmeli egzoz taktığımızda manyak deva sesler çıkması lazım çatara patara :D onları yaparlarsa efsane olur.
+ bütün binalara girelim artık.


zeroo

san andreas mapının ultra versiyonu olsun çok büyük çok geniş çok derin kapsamlı vesayre hem san andreas seven çoktur iyi olur öyle olması


Lore


DracDonix

Pek bir beklentim yok çıksında oynayalım yeter bize.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

gtadelisi

Rockstar Games'in artık devrim ötesi bir şey yapması gerekiyor. Gerek haritalar, gerek özellikler, gerekse oyunun tüm altyapısı.

Neredeyse her yeni seride yeni bir şeyler yapmaya çalıştı lakin birçok şeyi yarım bıraktı. GTA 6'da yarım bıraktıklarını tamamlamasını temenni ediyorum. Vice City'den devam ettirip, Liberty City'e uzatmasını, Los Santos'dan yeni bir başlangıç yapıp, San Fierro'ya uzanan dev şehir! Başlıca tüm oyun ve GTA severlerin özlediği ana karakterler, eskileri derinlemesine özleten görevler ve esintilerinden her şeyine.

Daha önceki yorumlarımda Rockstar Games'in bunları yapmaya üşendiğini belirtmiştim. Ancak Rockstar Games gerçekten üşenmeden GTA 6'ya bir şeyleri ciddiyetle yaparsa oyun tarihinde hiçbir rakip bırakmaz. Üşenmemesini temenni ediyor, merakla GTA 6'yı bekliyorum.