GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 11:37:31

GTA VI | Fragman Yayınlandı! | 2025 Sonbahar

Başlatan Impeccable, 04 Şubat 2022, 19:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gladiator

Alıntı yapılan: Impeccable - 13 Mayıs 2022, 19:42:21
Umarım.

Genelde böyle söylentiler doğru çıkmıyor ayrıca bir görsel de paylaşılmış. İnanmak istiyorum ama söz konusu GTA 6 olunca her şeye şüpheyle yaklaşıyorum :D

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 14 Mayıs 2022, 15:51:12
Genelde böyle söylentiler doğru çıkmıyor ayrıca bir görsel de paylaşılmış. İnanmak istiyorum ama söz konusu GTA 6 olunca her şeye şüpheyle yaklaşıyorum :D

Doğru söylüyorsun, o kadar çok söylenti var ki şüpheyle yaklaşmakta haklısın. :D

haroldjackson

imza kalemle atılır

lev

Alıntı yapılan: goodenjoy - 12 Mayıs 2022, 22:56:39
Alıntı yapılan: lev - 12 Mayıs 2022, 20:27:10
GTA 6 güzel falan da bir gerçek var fiyatlar

Crack ayarlarız
ona bi de pc lazım ona da mı crack ayarlıcaz :D

Impeccable

Şu sıralar Rockstar Games'in sitesinde siyah bir ekran karşımıza çıkıyor, GTAForums'daki hayranlar bunun GTA VI ile alakalı olduğunu düşünüyorlar ve birisi bunu tiye alıp bu videoyu hazırlamış. Gece gece iyi güldüm.:D

Impeccable

Rockstar Games 7 Temmuz'daki haber yazısında RDO'nun büyük çaplı bir güncelleme almayacağını ve RDO geliştirmesi yapan çalışanlarını yeni GTA oyununun geliştirilmesini hızlandırmak için kaydırdığını açıkladı. Habere bu linkten ulaşabilirsiniz.

Impeccable

Alıntı yapılan: Impeccable - 14 Temmuz 2022, 01:46:53
Rockstar Games 7 Temmuz'daki haber yazısında RDO'nun büyük çaplı bir güncelleme almayacağını ve RDO geliştirmesi yapan çalışanlarını yeni GTA oyununun geliştirilmesini hızlandırmak için kaydırdığını açıkladı. Habere bu linkten ulaşabilirsiniz.

GTA Online'a da artık büyük çaplı güncellemeler gelmeyecek, Rockstar tamamen GTA VI'ya odaklandı diyebiliriz.

Impeccable

Yeni GTA oyununun bu yıl tanıtım videosunun yayınlanacağı söylentileri var. Aşağıdaki videoda GTA 6'da kullanılacağı konuşulan RAGE 9 oyun motoruna ait su fizikleri 2. dakika 42. saniyede gösteriliyor.

Razor02

Alıntı yapılan: Impeccable - 01 Mart 2023, 23:33:43
Yeni GTA oyununun bu yıl tanıtım videosunun yayınlanacağı söylentileri var. Aşağıdaki videoda GTA 6'da kullanılacağı konuşulan RAGE 9 oyun motoruna ait su fizikleri 2. dakika 42. saniyede gösteriliyor.

Doğru bilgi ise gerçekten yüksek boyutlu ve sistem isteyen bir oyun bizi bekliyor demektir. Her zaman Rockstar için denilen şey "Bu sefer en gerçekçi oyunu yaptılar yeni oyunda bunun üstüne daha fazlasını katamazlar bence" fakat adamlar bizi yanıltmayı her seferinde başarıyor ve yüksek ihtimal başarmaya devam edecek.

Impeccable

17 Mayıs tarihine vurgu yapılıyor, bakalım...

Impeccable

Take Two'nun 17 Mayıs tarihinde yatırımcı görüşmesinde oyun hakkında bilgi paylaşılacağı dedikoduları konuşuluyor, ajandalarınızda bu tarihi işaretleyin beyler bayanlar!
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2023, 00:23:05 Impeccable Sebep: Düzenleme.

lazlow

GTA 6'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu  (1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 tarihleri arası)

Rockstar Games'in GTA 6'nın geleceğini doğruladığı gibi TakeTwo da geçtiğimiz gün yayınladığı mali raporla oyunun çıkış tarihini dolaylı yoldan açıkladı. Bu açıklamasına göre 2025 yılı şirket için "merakla beklenen" bir yıl olacaktı.

Alıntı yapılan: Take-Two Interactive
"Mali 2025'te, sektörümüzde yeni standartlar belirleyeceğine inandığımız ve 8 milyar doların üzerinde Net Değer ve 1 milyar doların üzerinde Düzeltilmiş Sınırsız İşletme Nakit Akışı elde etmemizi sağlayacağına inandığımız birkaç çığır açan oyunu piyasaya sürerek bu yeni döneme girmeyi umuyoruz. Mali 2026 ve sonrasında daha da yüksek işletme sonuçları sunarak bu ivmeyi sürdürmeyi umuyoruz."

Rapor, 2025 mali yılına yoğun bir şekilde odaklanıyor ve Take-Two, bu süre zarfında büyük miktarda gelir görmeyi bekliyor. Toplamda rapor, büyük beklentiye girdikleri oyun sayesinde 2025 mali yılında net değerlerde 8 milyar dolar olacağını tahmin ediyor. Bu açıklamada söz edilen "8 milyar dolar üzerindeki net değer" de oyun piyasasında riskli bir değer ve bu değer için ancak potansiyeli yüksek, büyük çapta bir oyunun piyasa çıkması gerekiyor ki yeni standartlar belirleyeceğine inanarak "çığır açacak oyun" diye adlandırdıkları bu oyunun GTA 6'dan başkasının olmayacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Bu rapordan anlaşılacağı üzere olabilecek ertelemeler göz önünde bulundurulduğunda GTA 6'nın aslında 1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 tarihleri arasında olan 2025 Mali Yılı'na denk gelecek bir tarihte çıkacağını gösteriyor. Ayrıca rapor, bu kazançların 2025'i takip eden yıllarda daha da artacağını öne sürüyor, yani bu projelerin uzun soluklu olması amaçlanıyor. Yani bu da oyuna hikaye modu odaklı DLC'lerin gelebileceğini veya GTA 5'te olduğu gibi online olarak geliştirmeler sağlayacakları ihtimalini güçlendiriyor. Tabii Rockstar'ın çıkardığı GTA oyunlarına hikaye odaklı DLC çıkarmayı GTA 4'te bıraktığını ve GTA 5'te daha çok GTA Online odaklı çalıştığını varsayarsak GTA 6'nın hikaye modu yanında online modunun geliştirilerek daha uzun süreli devam edeceğini tahmin ettiriyor.

En azından elimizdeki bilgiler doğrultusunda yeni bir Grand Theft Auto oyununun çıkacağına ve çıkış tarihinin 2025 yılı içinde olacağını biliyoruz. Zamanla yeni haberler geldikçe GTA 6'ya dair ayrıntılar daha da şekillenecek.

Kemopa7665

Bekleriz daha acelesi yok. Şimdi çıksa fiyatlar böyleyken hiç alamayacaktık. Oyun ayrı para olur, onu açacak sistem ayrı para. Çok zor. Düzelmeden çıkmasın Gta6 felan.

Razor02

Bugün gerçekleşen Playstation Showcase'te çok çok ufak bir umut GTA 6 Trailer'ı bekliyordum ama doğal olarak tabii ki de öyle bir şey olmadı :sigara: Fakat önümüzdeki 2-3 ay içersinde bir Trailer geleceğinin düşüncesindeyim. Hakkındaki haberler geçtiğimiz aylara göre gitgide çoğalmaya başladı.

Impeccable

Alıntı yapılan: Impeccable - 04 Mayıs 2023, 00:21:55
Take Two'nun 17 Mayıs tarihinde yatırımcı görüşmesinde oyun hakkında bilgi paylaşılacağı dedikoduları konuşuluyor, ajandalarınızda bu tarihi işaretleyin beyler bayanlar!

Bu tarihte de kâr tahminlerini paylaştılar, GTA 6 ile ilgilendirilebilir ama somut bir şeyler görmemek çok can sıkıcı.