GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 11:49:49

GTA VI | Fragman Yayınlandı! | 2025 Sonbahar

Başlatan Impeccable, 04 Şubat 2022, 19:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Önce bir oyunun kendisini görelim de :D

Impeccable

Alıntı yapılan: Katya - 11 Şubat 2022, 19:15:05
Gta VI Roleplay server tanıtımları görmek için çok sabırsızlanıyorum :D

Hahahaha :D

Gladiator

Oyun hakkında hiçbir şey bilinmemesine rağmen GTAForums'da her gün yeni bir spekülasyon ortaya çıkıyor. Maalesef bizim platformumuzda yeni oyuna ilgi az.:(

Bilinmeyen Bey

GTA V Expanded and Enhanced'i duyurmadan önce bunu duyurdular ki, fanlar şey demesin: "Ya Rockstar, hiçbir şey yapmıyor, çalışmıyor." "GTA V, boş versiyon geliyor" diye.

Impeccable

GTA VI için hareketli günler başladı gibi, ilk fragmanın bu ay içerisinde yayınlanacağı söyleniyor.

Purgatory

Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Mayıs 2022, 23:13:05
GTA VI için hareketli günler başladı gibi, ilk fragmanın bu ay içerisinde yayınlanacağı söyleniyor.
Öyle bir şey olursa GTA 6'nın gündemde elde edeceği yeri hayal edemiyorum. Galiba bunun yanında GTA V'in fragman ve oynanış videosu yayımlanma süreci halt eder tabiri caizse. Ama bir yandan da Trilogy fiyaskosu var, bu durum hanelerine eksi puan olarak yazılmıştı. Bakalım neler olacak.

Impeccable

Alıntı yapılan: Anestezi - 11 Mayıs 2022, 23:27:34
Öyle bir şey olursa GTA 6'nın gündemde elde edeceği yeri hayal edemiyorum. Galiba bunun yanında GTA V'in fragman ve oynanış videosu yayımlanma süreci halt eder tabiri caizse. Ama bir yandan da Trilogy fiyaskosu var, bu durum hanelerine eksi puan olarak yazılmıştı. Bakalım neler olacak.

Cidden Rockstar gibi bir oyun firmasının GTA V'in yeni sürümünün oynanış videosunu-tanıtım videosunu yayınlamadan piyasaya sürmesini çok şaşırtıcı buldum ben de.

Yine de, yeni GTA oyunu söz konusu olunca işleri ciddiye alacaklardır bence. Umarım söylentiler doğrudur da oyun hakkında somut bilgiler ediniriz.

Razor02

Tıpkı GTA V'in resmi olarak duyrulduğu ve ilk trailerının çıktığı zamanlardaki gibi heyecanlı ve aklım soru işaretleriyle dolu beklemek istiyorum GTA VI'yı trailerı çıkar çıkmaz. O günler güzeldi, Her ne kadar oyunu çıktıktan 1-2 sene sonra deneyimleyebilmiş olsam da...
Son düzenlenme: 09 Mart 2023, 20:52:40 Razor02

Rionel

Duyurulsa ne oyunu göremedik daha.

Impeccable

Alıntı yapılan: Razor02 - 12 Mayıs 2022, 12:46:08
Tıpkı GTA V'in resmi olarak duyrulduğu ve ilk trailerının çıktığı zamanlardaki gibi heyecanlı ve aklım soru işaretleriyle dolu beklemek istiyorum GTA VI'yı trailerı çıkar çıkmaz. O günler güzeldi, Her ne kadar oyunu çıktıktan 1-2 sene sonra deneyimleyebilmiş olsamda...

İnan bana bütün gerçek GTA hayranları o bekleyişi çok özledi :) . Umarım beklediğimize değer.

lev

GTA 6 güzel falan da bir gerçek var fiyatlar

diverse

Alıntı yapılan: lev - 12 Mayıs 2022, 20:27:10
GTA 6 güzel falan da bir gerçek var fiyatlar

Crack ayarlarız

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Gladiator

Umarım doğrudur :D

Impeccable

Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.