GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 Tartışma ve Sohbet Konusu GTA 6 Türkçe Olur mu?

Başlatan Uzzy, 13 Şubat 2020, 16:22:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 13 Mayıs 2020, 15:56:12
Buralar neden sessizleşti böyle, yok mu bi canlanmamız? :D GTA 6 Çıktı haberini görmek için çok sabırsızlanıyorum.
Bütün haberler sahte çıkıyor galiba ondan herkes durgun.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 13 Mayıs 2020, 16:22:34
GTA 6 hakkında önemli bilgiler ya da doğruluğu muhtemel haberler çıktıkça burada tartışılır.

Lineopth

Alıntı yapılan: lazlow - 13 Mayıs 2020, 17:17:25
Alıntı yapılan: Uzzy - 13 Mayıs 2020, 16:22:34
GTA 6 hakkında önemli bilgiler ya da doğruluğu muhtemel haberler çıktıkça burada tartışılır.
En azından sahte haber yapmıyorsunuz. Sizi bu yüzden beğeniyorum.

heister

Impeccable

Ülkemizde son yıllarda Steam'in yaygınlaştığını görüyoruz, orijinal oyunlara yönelim arttı. Bunun sayesinde belki Türkçe olabilir. Umarım olur. :)

Masdenk

Masdenk'in Bakers'ı

Razor02

Vupsen

GTA V çıkmadan önce türkçe çeviri için ilan vermişlerdi eleman almak için ancak daha sonra ilanı geri çektiler ve sonraki R* oyunlarında Türkçe altyazı görememiştik.
GTA VI için Türkçe altyazı konusunda pek umutlu değilim ama bakalım zaman bize ne gösterecek.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Impeccable

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 01 Haziran 2020, 23:51:52
GTA V çıkmadan önce türkçe çeviri için ilan vermişlerdi eleman almak için ancak daha sonra ilanı geri çektiler ve sonraki R* oyunlarında Türkçe altyazı görememiştik.
GTA VI için Türkçe altyazı konusunda pek umutlu değilim ama bakalım zaman bize ne gösterecek.
Aynen öyle, Twitter'da hashtag açılmıştı ve destek vermiştik. Türkiye gündemine girdikten bir süre sonra Rockstar ilan vermişti. Ancak o zaman ülkemizde orijinal oyunlara pek ilgi gösterilmiyordu ve Steam pek yaygın değildi. Şimdi geçmişe kıyasla daha yaygın küçük bir ihtimal de olsa ümidim var açıkçası. :)

Goddew

Arkadaşlar, GTA6 için yüzde yüz Türkçe yama gelecek şüphe etmeyin sebebi ise şu an steamda hatrı sayılır Rockstar Games oyununa sahip insan var, istatistikler bu yönde fakat inat yaparlarsa bilemiyorum ama ben adım kadar eminim bu versiyonda türkçe olacak.

Ranger.

Alıntı yapılan: Impeccable - 01 Haziran 2020, 23:57:20
Alıntı yapılan: Sypnosis. - 01 Haziran 2020, 23:51:52
Aynen öyle, Twitter'da hashtag açılmıştı ve destek vermiştik. Türkiye gündemine girdikten bir süre sonra Rockstar ilan vermişti. Ancak o zaman ülkemizde orijinal oyunlara pek ilgi gösterilmiyordu ve Steam pek yaygın değildi. Şimdi geçmişe kıyasla daha yaygın küçük bir ihtimal de olsa ümidim var açıkçası. :)

Aynen öyle o günü çok iyi hatırlıyorum. Twitter'da TT olmuştuk. Hatta Burak Satıbol da (O zamanlar İşler Güçler de oynuyordu yamulmuyorsam.) dublaj olursa para almadan seslendirme yapacağını açıklamıştı Twitter'dan. "Türkçe GTA V istiyoruz." diye bastırınca Rockstar ilan vermişti dediğiniz gibi.

KamilPanpa37

Resmi dil seçeneği çok büyük ihtimal olmayacak olsada, çıktıktan sonra çeviri ekipleri tarafından türkçe yama projesine başlanacaktır diye düşünüyorum. Artık ülkemizde türkçe yamayı bile ücretli olarak sunan platformlar ilerki dönemde Grand Theft Auto 6 da nasıl bir çıkarcılık peşinde koşar düşünemiyorum bile.

Lekarz

Daha Türk şirketi tabanlı bir oyunda bile zar-zor Türkçe dil desteğini aldık. Yine işimiz yamalara kalacak gibi.

Kermit

Ben Türkçe olacağını pek zannetmiyorum şu ana kadar çıkan hiçbir GTA oyununda türkçe dil seçeneği bulunmadı hem Rockstar ın burada ne kadar büyük bir kitlesi var ki ?

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▀░░▌
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▀▐░░░▌
░░░░░░░░░░░░░░░░▄▀▀▒▐▒░░░▌
░░░░░▄▀▀▄░░░▄▄▀▀▒▒▒▒▌▒▒░░▌
░░░░▐▒░░░▀▄▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
░░░░▌▒░░░░▒▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▄
░░░░▐▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌▒▐▒▒▒▒▒▀▄
░░░░▌▀▄░░▒▒▒▒▒▒▒▒▐▒▒▒▌▒▌▒▄▄▒▒▐
░░░▌▌▒▒▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▐▒▒▒▒▒█▄█▌▒▒▌
░▄▀▒▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▀█▌▒▒▒▒▒▀▀▒▒▐░░░▄
▀▒▒▒▒▌▒▒▒▒▒▒▒▄▒▐███▌▄▒▒▒▒▒▒▒▄▀▀▀▀
▒▒▒▒▒▐▒▒▒▒▒▄▀▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▄█▀░░▒▌▀▀▄▄