GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 Tartışma ve Sohbet Konusu GTA 6 Türkçe Olur mu?

Başlatan Uzzy, 13 Şubat 2020, 16:22:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heister

Uzzy

12. sayfaya ulaşmışız ve 17 bin görüntüleme almışız. :)

Tan

Alıntı yapılan: Uzzy - 22 Nisan 2020, 12:51:40
GTAMulti farkı. :oku2:

heister

Daha da büyür. :)

Tommy Vercetti

Bir de oyun çıkınca ya da duyurulunca gör. :rockstar:

Desky

Alıntı yapılan: Alves. - 12 Nisan 2020, 13:01:24
Rockstar Games'in sevdiği bir şey bu, yani ne "clickbait" bu haberi yayımlamadan önce Take-Two'a ait olmadığını biliyordum. :D

Böyle böyle yaparak GTA 6'yı hep gündemde tutuyoruz. Ve Rockstar Games bu gibi asparagas haberleri görmekten zevk alıyor.

Vice City'de geçmese bile sırf insanların Vice Vice demesi yüzünden Vice City'de geçmesi bile söz konusu.
Haklısınız biz oyuncular ne kadar sinir olsak Rockstar Games seviyor bu haberleri.

Uzzy

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 27 Nisan 2020, 14:34:39
Bir de oyun çıkınca ya da duyurulunca gör. :rockstar:
Çok merak ediyorum. :D

Ranger.

Seneler önce şöyle bir yorumda bulunmuştum. :D Bi ara BSC'de GTA 6'nın Vice City'de geçeceğine dair söylentiler olduğu haberini görmüştüm ve aklıma direkt bu mesajım gelmişti. :D

gtadelisi

Alıntı yapılan: Dovahkiin_ - 02 Mayıs 2020, 06:23:04

Seneler önce şöyle bir yorumda bulunmuştum. :D Bi ara BSC'de GTA 6'nın Vice City'de geçeceğine dair söylentiler olduğu haberini görmüştüm ve aklıma direkt bu mesajım gelmişti. :D
O haberden sonra nokta atışı olmuş. :D

Vupsen

Birkaç gün önce bir sitede şöyle bir haber görmüştüm; Reddit'de elemanın birinin dediğine göre GTA VI'da 4 ana karakter olacak.4'ü de erkek ve bir tanesi eski bir İsrail ajanı.Yanlış hatırlamıyorsam iddia sahibi kendilerince önemli bir şahıstı.Ancak bu bilgi bana çok saçma geldi.Umarım iddia doğru değildir. :D

heister

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 03 Mayıs 2020, 01:38:02
Birkaç gün önce bir sitede şöyle bir haber görmüştüm; Reddit'de elemanın birinin dediğine göre GTA VI'da 4 ana karakter olacak.4'ü de erkek ve bir tanesi eski bir İsrail ajanı.Yanlış hatırlamıyorsam iddia sahibi kendilerince önemli bir şahıstı.Ancak bu bilgi bana çok saçma geldi.Umarım iddia doğru değildir. :D
Bence reddit'deki hiçbir şey doğru değil.

gtadelisi

Alıntı yapılan: heister - 03 Mayıs 2020, 15:14:59
Alıntı yapılan: Sypnosis. - 03 Mayıs 2020, 01:38:02
Bence reddit'deki hiçbir şey doğru değil.
Katılıyorum. Önüne gelen popülerliği var diye kendini gündeme çıkarmak için böyle haberler yapıyor.

Desky

Reddit'de güzel haberler varda keşke gerçek olsa.

Lineopth

Tommy Vercetti

Buralar neden sessizleşti böyle, yok mu bi canlanmamız? :D GTA 6 Çıktı haberini görmek için çok sabırsızlanıyorum.