GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 Tartışma ve Sohbet Konusu GTA 6 Türkçe Olur mu?

Başlatan Uzzy, 13 Şubat 2020, 16:22:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lineopth

Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Mart 2020, 14:21:00
Corona virüs yüzünden ülkelerin ekonomileri çöküşte, şirketlerde bundan etkileniyor. Bu durumda sizce GTA 6 yine de duyurulur mu?
İyi soru dostum. Oyun piyasasını etkilediğini düşünmüyorum. Duyurulur bence.

Desky

Corona virüs yüzünden ülkelerin ekonomileri çöküşte, şirketlerde bundan etkileniyor. Bu durumda sizce GTA 6 yine de duyurulur mu?
Etkilendi bile. :uzgun:

Tommy Vercetti

Artık daha zor...

Uzzy

Çok kötü oldu. Rockstar virüsten etkilendi.

Lineopth

david18

Beyler nediyorsunuz buaralar Reddit ve Gtaforums'ta 25 mart söylentileri aldı başını gidiyor. Tabi birde güncellenen Web sitesi ile Grandtheftauto.net"in  80 "li bir müziğe yönlendirmesini saymıyorum bile. Bana sorarsanız yarın bekleyenler için büyük yıkım olacak ama düşünmüyorda değilim gta forums gibi yer adamın böyle bir konu açmasına izin veriyor ve bu şahısda daha önceden Rdr2 in çıkış tarihini bilen bir şahıs eğer iddalar patlarsa yarın kendiside banlanacakmış  Gtaforums'tan. Sizin düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ?

Uzzy

Alıntı yapılan: david18 - 24 Mart 2020, 17:06:14
Beyler nediyorsunuz buaralar Reddit ve Gtaforums'ta 25 mart söylentileri aldı başını gidiyor. Tabi birde güncellenen Web sitesi ile Grandtheftauto.net"in  80 "li bir müziğe yönlendirmesini saymıyorum bile. Bana sorarsanız yarın bekleyenler için büyük yıkım olacak ama düşünmüyorda değilim gta forums gibi yer adamın böyle bir konu açmasına izin veriyor ve bu şahısda daha önceden Rdr2 in çıkış tarihini bilen bir şahıs eğer iddalar patlarsa yarın kendiside banlanacakmış  Gtaforums'tan. Sizin düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ?
Artık Rockstar Games kesin bir şey demeden çıkan haberlerin hiçbirine inanmayacağım. Spekülasyonlar ve tartışmalarla kalıyoruz. Cevabı olmuyor.

Tommy Vercetti

Bugün de bekleriz çıkmazsa da zaten olmamıştı yani. :)

Lineopth

Desky

Uzzy

Yeni haberler görüyorum ama artık inanasım gelmiyor en son editörün yaptığı haberi bekliyorum.

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Uzzy - 30 Mart 2020, 16:39:25
Yeni haberler görüyorum ama artık inanasım gelmiyor en son editörün yaptığı haberi bekliyorum.
Bende onu bekliyorum.

Lineopth

Tan

Alıntı yapılan: Lineopth - 31 Mart 2020, 17:35:45
@Tan yeni haberler yok mu hocam?
Yeni haberler var fakat gerçeklik oranı yok. O yüzden yayınlamayı düşünmüyorum. Gerçekten doğruluk oranı olan bir haber çıkarsa ilk burada. :helal: