GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:42:24

GTA 6 Hakkında kısa bir video

Başlatan DracDonix, 18 Nisan 2020, 00:36:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Ömer DmN isimli kanalın, GTA 6 hakkına yayınlamış olduğu eski bir video. Buyrun izleyin.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

KamilPanpa37

Bu teori asılsız, Young Maylay Gta 6 projesinde yer almayacağını Rockstar Games'e kızgınlığını dile getirerek sosyal medya hesabından bizzat açıkladı, hatta haber kaynaklarından ve kişisel instagram hesabından görmüştüm.

Enkei

Tüm haritaları ve karakterleri bir oyunda toplamak çok saçma bence. Oyunu açacak bilgisayar patlar vallahi.  :maalesef:

KamilPanpa37

Amacım video da içerik üreten arkadaşa saygısızlık yapmak değil, kendince Gta 6 ile ilgili spekülatif teoriler üretmeye çalışıyor, ama bence acayip derecede baştan savma sallamış,Gta 6'da Cj'de dahil bütün Gta karakterlerinin olacağına kesin bir gözle bakması, bütün Gta serilerindeki şehirlerin Gta 6 map'in de bir bütün olarak toplanması vs, bir kere bütün şehirler bir arada toplanmış olsa bile Rockstar'ın o kadar detaylı ve devasal dünyayı tasarlamak için çok büyük bir risk alacağını sanmıyorum, hadi almış olsa bile animasyon ve mekaniksel çeşitlilik getirerek üst düzey doldurması lazım, eğer yapacakları en küçük bir hata oyun motorunda optimizasyon sorunlarına yol açacaktır, ancak bu tarz teoriler 12 yaş altı küçük kardeşlerimizi heyecanlandırır.  :D
Son düzenlenme: 18 Nisan 2020, 03:02:54 KamilPanpa37

Denizcankaya97

Videodaki arkadaş temsili:

Resmi bir merciden açıklama gelmediği sürece ya da içeriden dayanağı olan bir bilgi sızmadığı sürece heyecan yapmamak lazım.

Lineopth

Alıntı yapılan: Denizcankaya97 - 18 Nisan 2020, 20:28:47
Resmi bir merciden açıklama gelmediği sürece ya da içeriden dayanağı olan bir bilgi sızmadığı sürece heyecan yapmamak lazım.
Haklı. Fake olduğunu içeri girmeden anlamıştım.

heister

Resmi yerden gelmeyince pek inanmıyorum bende.

david18

bu konu hakkında cj karakterini seslendiren kişi rockstar hakkında bayagı bir sert açıklama yapmıştı küfürlü birşekilde  kesin olarak dahil olmayacagını açıklamıştı oyunda ama bu demek değilki başka biri seslendiremez bir ihtimal ama vice  city teması şuanda yogun bir şekilde konusuldugu için bence cj ihtimali düşük geliyor..

Uzzy

gtadelisi

Tık tuzağı. Rockstar Games böyle bir durumda sessiz kalır mı? Resmi bir şey olmadan kesinlik yüklemeyin haberlere.

Tommy Vercetti

YouTube'da yalan başlık yapan kanallar acil kapatılmalı. Her yeri işgal etmişler, böyle haberler yüzünden tüm neşemiz gidiyor.

Desky

Fake olduğunu kapak resmini görünce anladım. :D Ve üstteki Tommy Vercetti haklı böyle kanallar kapatılmalı.