GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Ekim 2024, 02:27:37

GTA 6 Senaryosu

Başlatan DracDonix, 13 Şubat 2020, 23:24:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Evet, halen GTA 6'dan ses soluk yok ancak bekleyen milyonlarca kişi olduğuna eminim. Bu milyonlarca kişinin ise aklındaki sorulardan biri ise GTA 6'nın senaryosudur. Sizin tahminlerinizce oyunun senaryo işleyişi nasıl olur altta tartışalım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lineopth

Senaryo bence fazlasıyla uzun olacak neden derseniz, Rockstar Games'in çoklu oyuncu sisteminin seveni kadar görev yapmasını seven oyuncusu da var. Harita büyük olacak belkide geçmiş serilerin hepsinin tamamını kapsayacak. Vice City'den San Andreas'dan gördüğümüz görevlerin aynısını yada benzerini görebiliriz. GTA 5'in senaryo uzunluğu ne kadarsa onun 1-2 katı olabilir düşüncesindeyim.


NikolaiS

Tek isteğim saçmalamasınlar, nerede olursa veya ne olursa olsun ama "Amaan kaç tane oyun çıkarttık bu seri de 6. oldu verin bir tane senaryo oynarlar zaten" değil insanları alabileceği bir şeye sevk etmeleri lazım.
Bakalım artık ya, pek ümitli değilim ama bu senaryodan.


lazlow

GTA 6 ana karakterleri konusunda fikirlerimi paylaşmıştım. Buraya alıntılayayım:

Alıntı yapılan: lazlow - 11 Şubat 2020, 00:13:23
Ben de yöneteceğimiz ana karakterin tek kişi olacağı düşüncesindeyim. Hikaye gereği ise 3 ana karakter olabilir. Ana karakter, babası ve arkadaşı. Ana karakterimiz babasıyla soygun gibi suçlar işleyen genç bir hacker ve ana karakterimizin çocukluk arkadaşı da bir barda amatör müzisyenlik yapan elektro gitarist. Fakat hayatta çok tutanamayan biri.

Ana karakterizin babası, 2 oğluyla birlikte soygun yapan sert bir adam ve oğullarına nasıl sevgi göstereceğini bilmiyor. Bir anlaşmada en iyi ortağı ona ihanet edip onu öldürmek isterken yanlışlıkla büyük oğlunu öldürür ve kayıplara karışır. Ana karakterimizin babası da geriye kalan tek oğluyla birlikte bulundukları şehirde son bir vurgun yaptıktan sonra intikam almak üzere ihanet eden ortağını bulunduğu şehre, onu aramaya gelir. Tabii bu şehirde de ana karakterimiz ve babası yeni olduklarından yabancılık çekecekler, dolayısıyla bir süre şehirde yaşayan müzisyen arkadaşıyla kalır ve onlara şehrin önde gelenlerini tanıtır ve bu intikam yolunda şehirde büyümeye başlarlar.


Uzzy

Açık dünya olacaktır ve gez gez bitmeyecektir. Öyle olacaksa görevde bir yerden bir yere gitme mesafesiyle senaryo yapımı ve uzunluğu epey uzun olacaktır. Güzel bir şey çıkarırlar ortaya, geçmiş seriler hep güzel hepsini oynamasam da görüyorum.


Tommy Vercetti

Çoklu karakter olursa onun da senaryoya epey etkisi olur, harita büyüklüğü ve görevlerin uzunluklarına bağlı olarak da değişebilir. Oyun eklenen yada eklenecek yeni şeyleri de henüz bilmediğimiz için senaryo için pek bir şey diyemiyorum. GTA V'in senaryosundan kat kat uzun çaplı senaryo olacak bence.


Desky

CJ gibi sokaktan başlasak çok güzel olur araya daha zorlu görevler eklenirse de efsane ötesi olur. Uzun senaryo olsun, bizi çok fazla zorlamasın yeter bence.


gtadelisi

GTA VI'nın geçeceği harita herkesin tahmin edeceği üzere çok büyük olacak. GTA V ve Red Dead Redemption 2'den bunu anlayabiliriz. Rockstar Games'in GTA VI üzerinden bizlere sunacağı birçok yer olacak diye düşünüyorum. Los Santos, Liberty City, Las Venturas hatta oyuncular tarafından en çok istenen Vice City bile.

Bütün bunlardan yola çıkacak olursak geçmiş serilerin hepsini map olarak da birleştirebilirler. Eklemeler, düzenlemeler yaparak da bizleri çok fazla tatmin ederler. Tabii, bunların olması senaryo için çok uzun bir şeyin olmasını belirler. Birden fazla karakter, birbirine benzer görevler, sokaktaki rastgele bir karakterin verdiği görevler, zorunlu itfaiyecilik ve polislik bile yapabiliriz.


zeroo

cj geri dönsün los santos'dan yine devam edelim ama şehir daha geniş daha büyük olsun araziler çoğalsın hayvanlar çoğalsın hayvanlarla ilgili senaryolar görevler gelsin gta sa remake olursa iyi olur