GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 15:05:40

GTA 6 'Da CJ Olur Mu Sizce

Başlatan FalafelÇorba, 05 Mart 2020, 21:37:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sadeceyahya

Sokaklardan yürüyüp "here we go again" dese hiç de fena olmaz. Şaka bir yana olacağını düşünmüyorum.

Beauclerc

3D ve HD eraları birbirinden tamamen farklı. Ortak olan şeyler sadece markalar ve bazı radyo kişilikleri (Lazlow, Fernando Martinez gibi) HD era dışındaki bir karakterin gelmesi imkansız. Sadece gönderme yapabilirler. Bu arada CJ'i seslendiren Young Maylay ve Rockstar Games arasındaki ilişki pek iyi değil. Young Maylay Rockstar Games'e oldukça kızgın.

heister

Easter egg olarak olabilir karakter olarak olmaz.

KamilPanpa37

Olacağına ben de pek ihtimal vermiyorum.Gta V'de CJ geri döner diye umutlanmıştık,Grove Street'in tamamen Ballas'lar tarafından ele geçirildiğine şahit olduk,zaten Hood safari adlı görevde CJ ve Grove street çetesine yapılan göndermeleri herkez biliyor.Gta VI'da ben Tommy Vercetti'nin geri döneceğine de pek ihtimal vermiyorum,eğer olurda Vice City'de geçerse sadece gönderme amaçlı Ocean Beach sahillerinde Tommy Vercetti kombininde kot pantollu ve hawai gömlekli 80'ler den fırlama bir kaç NPC görürüz o kadar.

Vamonte

En fazla gönderme olacaktır.

Eamon

Zannetmiyorum ya ama getirseler güzel olur.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

kracauer

Cjye bir gönderme olsa çok güzel olurdu.

Magia Roleplay

Sam Houser

I am a member of Sam Houser Rockstar Games. I want to share the GTA VI characters with you.
Claude
Tommy
CJ
Niko
Franklın
Michıel
Travor
The reason we gather all of them together is that the first liberty city to be served will go to los santos, meet with the mafia father, and some characters will die as the game will be completed in liberty city and the miami will be at the end of the road.

Bahadır..

CJ'i seslendiren rapçi Young Maylay kendisine çok sık gelen sorulara sinirlenerek, Rockstar'la anlaşmazlık sonucu kavga ettiklerini ve oyun kadrosundan ayrıldığını söylerken GTA VI'da CJ olacağını ve başka biri tarafından seslendirileceğini ağzından kaçırmış.

https://www.instagram.com/p/B6tp7NcHSYM/?igshid=tbcgtf1sk5cm

Vupsen

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 06 Mart 2020, 08:32:10
Olsa da ya servet sahibi biri ya da tüm servetini harcamış biri olarak karşımıza çıkar.

2008'de karşımıza çıkıyor ancak GTA 5'de ve Online'de göremedim.Ölmüş olma ihtimali çok güçlü.

Eamon

Karşımıza yaşlı ramiz dayı gibi bir CJ çıkıyormuş bir de :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Necmi07

İhtimali bile yok. Böyle bir şey yapılacak olsaydı GTA V'de karşımıza çıkardı, dağılmış ve ele geçirilmiş bir grove, çetenin değerli üyelerine ne olduğu hakkında en ufak bir bilgi ve CJ'nin nerede olduğuna dair en ufak bir easter egg yok.

GTA V ilk çıktığı zamanda CJ'i göreceğimi umuyordum, maalesef hiç değinilmemiş bile. Youtube'de gördüğünüz üzere üç tane bisikletçiyi gösterip "aaa bakın bu easter egg" diyorlar. Rockstar'ın bence en sevilmeyen yönü; eski karakterlere ne olduğunu söylememesi veya başka bir yolla anlatmaması.

GTA SA'da avukatın, Vercetti'ye ulaşmaya çalışması ile ilgili kısa bir bölüm gördük belki de Rockstar'ın yaptığı ilk geriye dönük, karakterin ne yaptığı hakkında bilgi vermesiydi bu olay. Tommy büyümüş, işlerini iyice büyütmüş ve legal bir şirket kurmuş, uy****rucu kullanan avukatına ise yol vermiş. GTA SA'yı uzun süre önce bitirdiğimden dolayı çok detaylı hatırlamıyorum Rosenberg'in neden SA'ya geldiğini. Belki de Tommy o kadar güçlenmişti ki Rosenberg'i sürgün edebilecek bir yetkiye sahipti. Bunların hepsi birer tahmin ve oyunların içinde bulunan şeyler.

GTA 4'de ise bir duvarda Claud'un öldüğü ve birkaç karakterin daha öldüğü yazıyor.
Bunun yanı sıra GTA 6'nın Vice'de geçeceğine nedense çok inanıyorum. Ancak Mafia 3'de olduğu gibi Vito'dan görev alıp sonrasında öldürmeye çalışmamız/öldürmemiz çok saçmaydı. Eğer Tommy'i GTA 6'da görürsek (hiç göreceğimizi sanmıyorum) Rosenberg'e ne olduğunu, Tommy'nin nasıl daha çok geliştiğini anlayacağımızdan eminim.

Tommy yeni oyunda olmasa bile isminin geçeceğine de %100 eminim(Vice'de geçerse eğer). Belli bir yıl şehrin ipini eline almış ve yönetmiş birinden bahsediyoruz.

Şimdi soru şu olacak;
Eğer GTA 6 Vice'de geçerse; Vercetti konağına ne olur dersiniz?

Bilinmeyen Bey

Hayır, Olmaz. Cünkü Şu 2 neden vardır:

1) Birkere Söyledi bunu Rockstar: Bakın GTA Evrenleri 3-4 çeşite ayrılır. Bu Evrenler Dışına Çıkabilecek "ANA KARAKTER" Yoktur. Claude , Tommy , CJ Gibi Karakterleri HD Universe'De göremezsiniz.  Evrenler: 2D Universe , 3D Universe , HD Universe

2) Bu Kanunu Aşıyormu Rockstar Bilmiyorum Ama Geçenlerde "Young May Lay" ya da aka CJ Diye bilinen abimiz , GTA 6'da olacağını ama CJ'in olacağını ve En üzücü yanı ise Onun Orda CJ'yi seslendirmeyeceğini Duyduğu İçin Sinirden "Twitter" da Öfkeleniyor. Rockstar'dan Mail Gelmiş Ona. Bunu Öğrenen Fanlarının Bazıları: "AgA BeH" , diğerleri ise: "Lan BU KADAR SİNİRLENMENE GEREK YOK" Diyince Daha çok sinirlendi

Impeccable

Alıntı yapılan: Necmi07 - 10 Ocak 2021, 16:48:24
İhtimali bile yok. Böyle bir şey yapılacak olsaydı GTA V'de karşımıza çıkardı, dağılmış ve ele geçirilmiş bir grove, çetenin değerli üyelerine ne olduğu hakkında en ufak bir bilgi ve CJ'nin nerede olduğuna dair en ufak bir easter egg yok.

GTA V ilk çıktığı zamanda CJ'i göreceğimi umuyordum, maalesef hiç değinilmemiş bile. Youtube'de gördüğünüz üzere üç tane bisikletçiyi gösterip "aaa bakın bu easter egg" diyorlar. Rockstar'ın bence en sevilmeyen yönü; eski karakterlere ne olduğunu söylememesi veya başka bir yolla anlatmaması.

GTA SA'da avukatın, Vercetti'ye ulaşmaya çalışması ile ilgili kısa bir bölüm gördük belki de Rockstar'ın yaptığı ilk geriye dönük, karakterin ne yaptığı hakkında bilgi vermesiydi bu olay. Tommy büyümüş, işlerini iyice büyütmüş ve legal bir şirket kurmuş, uy****rucu kullanan avukatına ise yol vermiş. GTA SA'yı uzun süre önce bitirdiğimden dolayı çok detaylı hatırlamıyorum Rosenberg'in neden SA'ya geldiğini. Belki de Tommy o kadar güçlenmişti ki Rosenberg'i sürgün edebilecek bir yetkiye sahipti. Bunların hepsi birer tahmin ve oyunların içinde bulunan şeyler.

GTA 4'de ise bir duvarda Claud'un öldüğü ve birkaç karakterin daha öldüğü yazıyor.
Bunun yanı sıra GTA 6'nın Vice'de geçeceğine nedense çok inanıyorum. Ancak Mafia 3'de olduğu gibi Vito'dan görev alıp sonrasında öldürmeye çalışmamız/öldürmemiz çok saçmaydı. Eğer Tommy'i GTA 6'da görürsek (hiç göreceğimizi sanmıyorum) Rosenberg'e ne olduğunu, Tommy'nin nasıl daha çok geliştiğini anlayacağımızdan eminim.

Tommy yeni oyunda olmasa bile isminin geçeceğine de %100 eminim(Vice'de geçerse eğer). Belli bir yıl şehrin ipini eline almış ve yönetmiş birinden bahsediyoruz.

Şimdi soru şu olacak;

İkinci paragrafına kelimesi kelimesine katılıyorum. Yalnız 3D Era karakterlerini HD Era da göremeyeceğimiz açıklanmıştı yıllar önce. En azından senin de dediğin gibi farklı bir yolla bu karakterlere ne olduğu anlatılabilirdi. Nihayetinde bence bu konuları bir kenara atıp devam etmek daha kolaylarına geldi. Hayranlar olarak karakterlerin akıbetini merak ediyoruz çünkü; Claude hikâyenin sonunda intikamını almış milyoner birisi oluyordu, Tommy şehrin kralı hâline geliyordu, Carl ise birçok iş kolunda faaliyet gösteren multimilyoner birisi oluyordu.

En kötüsü de artık HD Era da devam edildiği için bu karakterler hakkında daha fazla bilgi edinemeyeceğiz büyük ihtimalle. İşin komik yanı GTA IV'den tanıdığımız Niko hakkında bile bir bilgi edinemedik son oyunda. GTA V'in asıl sonunun "Deathwish" olduğu açıklandı ama IV'ün nasıl sonlandığını hâlen bilemiyoruz. Durum böyle olunca bu konuda ümidim kırılıyor açıkçası.

Eğer GTA serisi  bir gün son bulursa her şey açıklığa kavuşmuş olur umarım.

Son düzenlenme: 10 Ocak 2021, 23:32:36 Impeccable

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 10 Ocak 2021, 23:30:25
Alıntı yapılan: Necmi07 - 10 Ocak 2021, 16:48:24

Şimdi soru şu olacak;

İkinci paragrafına kelimesi kelimesine katılıyorum. Yalnız 3D Era karakterlerini HD Era da göremeyeceğimiz açıklanmıştı yıllar önce. En azından senin de dediğin gibi farklı bir yolla bu karakterlere ne olduğu anlatılabilirdi. Nihayetinde bence bu konuları bir kenara atıp devam etmek daha kolaylarına geldi. Hayranlar olarak karakterlerin akıbetini merak ediyoruz çünkü; Claude hikâyenin sonunda intikamını almış milyoner birisi oluyordu, Tommy şehrin kralı hâline geliyordu, Carl ise birçok iş kolunda faaliyet gösteren multimilyoner birisi oluyordu.

En kötüsü de artık HD Era da devam edildiği için bu karakterler hakkında daha fazla bilgi edinemeyeceğiz büyük ihtimalle. İşin komik yanı GTA IV'den tanıdığımız Niko hakkında bile bir bilgi edinemedik son oyunda. GTA V'in asıl sonunun "Deathwish" olduğu açıklandı ama IV'ün nasıl sonlandığını hâlen bilemiyoruz. Durum böyle olunca bu konuda ümidim kırılıyor açıkçası.

Eğer GTA serisi  bir gün son bulursa her şey açıklığa kavuşmuş olur umarım.

1980 Yıllarda Geçiyorsa VC , San Andreas 1994 (LC Airport :) ). Aradan 14 yıl geçiyor , Ken Onu arıyor ve ulaşamıyor. 2013 gibi dersek. Bi 19 yıl sonra Ölür o Adam Ölür.