GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6'nın ayak sesleri geliyor! GTA 6 yavaş yavaş çıkıyor!

Başlatan Tan, 23 Ocak 2020, 16:21:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tan

Oyuncuların çok sevdiği oyun olan Grand Theft Auto serisi geliştirici Rockstar Games, GTA 6 için hazırlık yapıyor. GTAMulti.com Editörleri olarak yaptığımız araştırmalarda çarpıcı detaylar bulduk, detayları sizler için derledik.

Herkesin bildiği üzere geçen yaptığımız haberde GTA 6'ya ait olabilecek vergi işleminin ortaya çıktığını duyurmuştuk. Rockstar Games buna her ne kadar itiraz etse de, araştırmaların sonucu gerçekten de bizi GTA 6'ya götürüyor.

Kısa bir süre önce Rockstar Games tarafından yayınlanan iş ilanının, tüm pozisyonlar için aranan elemanların bulunması sonucu kapandığına şahit olduk.



Peki Rockstar Games hangi pozisyonlar için ilan vermişti? Onlara isterseniz bir bakalım:

Veri Mühendisi, Oyun Analitiği, Analitik Yöneticisi, Proje Yöneticisi, Kıdemli Veri Analisti, Kıdemli Veri Bilimcisi, Animasyon İçeriği Geliştiricisi, Animasyon Kaynak Yardımcısı, Karakter Animatörü, Sinematik Animatör, Yüz Animatörü, Oynanış Animatörü, Hareket Yakalama Animatörü, Teknik Animatör, 2D Tasarım Destek Asistanı, 3D Tasarım Destek Asistanı, Karakter Sanatçısı, Çevre Sanatçısı, Çevre Arazisi Sanatçısı, Grafik Tasarımcı, Aydınlatma Sanatçısı (Tüm Seviyeler), Hareketli Grafik Tasarımcı, Yapım Sorumlusu - Teknik Sanat, Roto Sanatçısı, Teknik Sanatçı (Tüm Seviyeler), Optimizasyon, İçerik Sanatçısı, UI Tasarım Destek Asistanı, UI / UX Tasarımcısı, VFX Sanatçısı, Geliştirme Desteği - Ses, Ses Araçları Programcısı, Oynanış Programcısı, İçerik Geliştiricisi, Animasyon Ar-Ge Programcısı, Animasyon Sistemleri Programcısı, Yapı Mühendisi, Geliştirme Desteği - Programlama, Motor Otomasyon Programcısı, Motor Programcısı, Oyun Araçları Programcısı (Tüm Seviyeler), Oynanış Programcısı(Tüm Seviyeler), Oynanış Programcısı (Deneyimli / Üst Düzey), Grafik Programcısı (Tüm Seviyeler), Çocuk Animasyon Programcısı (Tüm Seviyeler), Fizik Programcısı (Tüm Seviyeler), Prosedürel Animasyon Programcısı, Kullanıcı Arayüzü Programcısı, Görev / Teknik Scripter (Tüm Seviyeler), Teknik tasarımcı, Teknik Yazar, Yayın Teknik Sorumlusu, Yaratıcı Proje Yöneticisi, Pazarlama Koordinatörü, Pazarlama Teknoloji Müdürü, Performans Pazarlama Müdürü, Kıdemli Dijital Tasarımcı, Kıdemli Illustrator, Ekran Görüntüsü Yakalama Sanatçısı, .NET Arka Uç Geliştiricisi, Full Stack .NET Geliştiricisi, Web Geliştiricisi, Yazılım Mühendisi, JavaScript Geliştiricisi, Backend .Net Geliştirici, MoCap, MoCap Araçları Geliştirici, Üretim Koordinatörü, Hareketli Grafik Animatörü, Video Düzenleyici, Nuke VFX Sanatçısı (Serbest Çalışma), Oyun testçisi, .NET Güvenlik Geliştiricisi, Hile Yazılım Analisti, Oyun Güvenliği Analisti, Oyun Güvenliği Mühendisi, Güvenlik Operasyon Merkezi Analisti, Otomasyon Araçları Programcısı, MoCap Araçları Geliştirici, Kıdemli Java Geliştiricisi, Araçlar Programcısı, Kullanıcı Arayüzü Geliştiricisi (C # / WPF) ve UI Araçları Programcısı (C # / WPF)

Rockstar Games'in aradıklarına hepsini eklemedik, fakat ekteki linkte hepsi mevcut: Tüm ilanlar için tıklayınız.

Rockstar Games'in aradığı kişilerden en dikkat çekenleri ise:

Fizik Programcısı (Tüm Seviyeler)
Çocuk Animasyon Programcısı (Tüm Seviyeler)
Çevre Sanatçısı
Oynanış Programcısı (Deneyimli / Üst Düzey)

Bunların yanı sıra, Rockstar Games üst düzey çalışanlarından birisi, şirkete yeni bir kadın aldıklarını ve bu kadının seslendirme için çalışacağını kişisel sosyal medya hesabında paylaştı.

Eğer bundan yola çıkacak olursak GTA 6'nın ana karakteri ya da GTA 5 gibi çoklu ana karakter olursa 1 tanesi kadın karakter olacak. Ayrıca iş ilanındaki Çocuk Animasyon Programcısı'ndan da anlaşılan üzere, GTA 6'da çocuk karakterlerinin de olacağı yüksek bir ihtimal.

Bir diğer önemli hususlardan birisi ise, Rockstar Games'in www.rockstargames.com sitesinden farklı site isimlerinin olduğunu ve bu sitelerin www.rockstargames.com sitesine yönlendirdiğini biliyoruz. Mesela tarayıcınıza www.grandtheftauto5.com yazarsanız sizi Rockstar Gamesin www.rockstargames.com/V/ GTA 5 sayfasına yönlendirecektir. www.grandtheftautosanandreas.com yazarsanız sizi www.rockstargames.com/sanandreas/ sayfasına yönlendirecektir. Aynı şekilde www.grandtheftauto6.com yazarsanız dahi sizi Rockstar Games'in sitesine yönlendirecektir. Şu anda GTA 5 sayfasına yönlendirse bile, aradıkları Web Geliştirisi büyük bir ihtimalle GTA 6'nın web sitesi için olduğunu söyleyebiliriz.


Uzzy

Güzel araştırmışsınız, yollar dediğiniz gibi Gta 6'ya çıkıyor. Gta 6 için şimdi daha çok meraklanmaya başladım.


Tommy Vercetti

Çok güzel bir araştırma olmuş, iş ilanını bende görmüştüm ama listeye bakmamıştım. Baya bilgili kişiler aradıkları nasıl bir oyun yapacaklarını belli ediyor. Rockstar ses vermiyor ama çalışıyor, işte bu güzel bir haber. GTA 6'nın geleceğinden eminiz artık.


Desky


zeroo

güzel detaylar var bir sonraki haber gta 6 çıktı olur inş


Lineopth

Haber için teşekkürler. Denedim gerçekten de dediğiniz gibi sonuç oraya çıkıyor. Sessiz yürüttükleri belli, bizi güzel bir şey bekliyor.


gtadelisi

Güzel bir detay, hiç kontrol etmemiştim. Şimdi ettiğim zaman gerçekten öyle oluyor. Sessizlik yavaştan bozuluyor mu ne? Bir ses ver Rockstar.


Pablo

Alıntı




Pawnotürk Üyesi 2017-2020