GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Ekim 2024, 16:21:08

Grand Theft Auto 6 için 2 farklı gelişme

Başlatan david18, 05 Kasım 2019, 23:00:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

david18

https://gamerant.com/new-rockstar-game-leaked-by-actor-resume/ jared johnson adlı aktorün cvsine göre adı duyurulmamış bir proje üzerinde çalışmakta yazının tamamı tahminden üzeri olunacagı için çevirmekle ugraşmadım. ikinci bir haber ise Rockstarleed in yeni işe alım ilancı açması olacak ki  açıklamalarında;Dünyanın en büyük ve en iyi açık dünyasının geliştirilmesi için çevre varlıklarının oluşturulması ve modellenmesi üzerinde çalışacak Çevre Sanatçısı arıyoruz ve farklı bölümde ise şu açıklama geçiyor;
Yeni nesil dünyalar oluşturmak için ekibimize katılın." burada yenı nesıl konsollara çıkacagının garanti oldugunun ve bu oyunun bence  yüzde 70 gta6   yüzde 30 da yene acık dünya üzerine olup farklı bir ip üzerinden gidebileceklerini düşünüyorum ama  gelenek bozulmazsaki bu  Gta 6nın ayak sesleri ve oyun 2020 gibi duyurulacaktır bence bu sene yada  eylül 2020 gibi duyurusu gelir,2022 de çıkışını yapmış olur. birden fazla oyun üzerinde  çalıştıgınıda varsayarsak eğer, gta6 çıkana kadar arayı başka oyunlarla doldurabilir yahut o arayı rdr online ile kapatabilir diye düşünüyorum.(Eğer pcde rdr online gta online gibi tutmaz ise orası ayrı)


Uzzy

Adamlar çok güçlü sistem isteyen birşey yapacaklar belli yani ondan ps5'i bekliyor olabilirler.


CtOS


DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

zeroo


Desky

Yeni harita mı? gümbür gümbür geliyor desenize :D


Vupsen

GTA 5'i o kadar da beğenmemiştim, GTA 6 için baya umudum var.Umarım daha fazla bekletmezler de açıklarlar yeni oyunu.


Tommy Vercetti

Yeni olacak açık dünya başka bir ülkede mi geçecek acaba? Çok merak ettim şimdi. Japonya diye bir söylenti vardı o olabilir mi yeni açık dünya?


gtadelisi

Bu haberi okudum, bayağı güzel yeni GTA oyunu geliyor. Rockstar Games o bahsettiğin arayı Red Dead Online ile kapatır diyebilirim. Malum, artık PC'lere geldi. Oyuncu açısından daha fazla kişi olacaktır.


Lineopth

Alıntı yapılan: Desky - 13 Kasım 2019, 19:29:36
Yeni harita mı? gümbür gümbür geliyor desenize :D
Gümbür gümbür geliyor eyv da oynayamıcaz :D