GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:50:59

Lynx

Başlatan _Lynx, 22 Ekim 2019, 21:10:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Lynx

Selamlar. Ben Lynx. Eski nickim Ryder[Bloodz]Beni bir çoğunuz hatırlayacaktır. Kendime profesyonel Grafiker demiyorum. O yüzden lütfen yaptığım çalışmaları ona göre eleştirin. Ayrıca lütfen boş boş yorumlar yapmayınız. Eleştirirken adam gibi eleştirirseniz sevinirim  :dur: . Ayrıca konu için fazla emek harcama gereği duymadım. Eğer gerekirse yazarsanız düzeltirim  :pc: .

Tasarımlarıma göz atmaya vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. İlk başta ki tasarım ilk yaptığım son attığım ise son yaptığım tasarımdır. Diğerlerini ise eskiden yaptım ve bazılarının eksiklerini düzeltip tekrar atacağım (buna sonda ki resimde dahil.) Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. İleride yaptığım yeni tasarımları bu konunun altında paylaşacağım. Bu arada başta dediğim gibi lütfen adam gibi eleştiri yapın ve boş boş yorumlarda bulunmayın. Örneğin "Kötü" deyip geçmeyin. Hangi fotoğrafın neresi kötü belirtirseniz sevinirim. İyi günler ve sağlıklı hayat dilerim.  :) .
Son düzenlenme: 18 Kasım 2019, 23:23:06 Vengeance

_Lynx

Atmayı unutmuşum.
(Buda eski çalışmalarımdan ve ayrıca bu imza Reaper'den esinlenmiştir.)

Pablo

başarılar canım kardeşim :kalp:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

_Lynx

Alıntı yapılan: ByGold - 22 Ekim 2019, 21:12:13
başarılar canım kardeşim :kalp:
Sağ olasın abi :kalp:

Unknown

Başarılar, umarım iyi yerlere gelirsin.

_Lynx

Teşekkür ederim Unknown.

Dwayne

Alıntı yapılan: _Lynx - 22 Ekim 2019, 21:12:07

Atmayı unutmuşum.
(Buda eski çalışmalarımdan ve ayrıca bu imza Reaper'den esinlenmiştir.)
:okumak:  :sigara:

BIGGZ

Yaw kanka herkes benim senden daha iyi tasarım yapamadığımı bilir lütfen ağlama ben profeşyonel bir faşistim

_Lynx

Alıntı yapılan: BIGGZ - 23 Ekim 2019, 14:35:32
Yaw kanka herkes benim senden daha iyi tasarım yapamadığımı bilir lütfen ağlama ben profeşyonel bir faşistim
:D

Sahib

1. Yeni Başlamış Olarak Çok Güzel Yapmışsın Ellerine Sağlık. 2. Başarılar Dilerim Güzel Bir Yolda İlerliyorsun.

Lineopth

Güzel güzel. Başarılar.

DracDonix

Güzel görünmekteler :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Lynx

Dün yaptığım tasarım

Instagram yazısını yanlış yazmışım. Düzeltmeye üşendim. Ayrıca bunu bir youtuberden özenerek yaptım haberiniz olsun.

ElChapo

Harley Quinn çalışmaları hoşuma gitti,ellerine sağlık. 

laéx

Başarılar karşim ellerine sağlık :kral: