GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 15:03:47

Dyternal | Grafik Tasarım

Başlatan Dyternal, 01 Mart 2019, 17:49:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yesil

Ellerine sağlık kardeşim. Vizyonun geniş, sadece fonksiyon bilgisi eksik anladığım kadarıyla. Hızla giderebileceğini biliyorum. Şahsen kendimde de aynı eksiği görüyorum. Kolay gelsin :helal:

Enkei

Dyternal

Alıntı yapılan: Yesil - 06 Mart 2019, 22:30:15

Ellerine sağlık kardeşim. Vizyonun geniş, sadece fonksiyon bilgisi eksik anladığım kadarıyla. Hızla giderebileceğini biliyorum. Şahsen kendimde de aynı eksiği görüyorum. Kolay gelsin :helal:

Fonksiyon eksikliğinden kastın ne? Ona göre kendimi düzelteyim. Eleştirin ve yorumun için çok teşekkürler.

Alıntı yapılan: Marionetta - 07 Mart 2019, 01:45:52

Ellerine sağlık. :helal:

Teşekkür ederim.

wowglarfist

Git gide gelişecektir, tebrik ederim.

Dyternal

Dyternal

Jaxres yayın bitiş çalışması

Yesil

Alıntı yapılan: Dyternal - 07 Mart 2019, 08:36:54

Alıntı yapılan: Yesil - 06 Mart 2019, 22:30:15

Fonksiyon eksikliğinden kastın ne? Ona göre kendimi düzelteyim. Eleştirin ve yorumun için çok teşekkürler.

Demek istediğim, yaratıcılık konusunda bir sıkıntı yok. Sadece programı kullanmada bilgi eksikliğin var sanırsam, belki de yanılıyorumdur.

ElChapo

Sanırım demek istediği şey şu " Aynı bilgilerle sürekli aynı şeyleri yapıyorsun onun yerine farklı bir bilgi edinip farklı bir tasarım yap "

Dyternal

Ben anladım, yaratıcılığın güzel fakat hep aynı şeyi kullanıyorsun yani benim hep fontu DeadRite yapmam fonksiyon eksikliği yani.

Eleştiriler ve yorumlar için teşekkürler.

Dyternal

Spoxitz isimli oyunumun - yapabilirsem inşallah - menüsü...

Son düzenlenme: 18 Mart 2019, 16:38:56 Dyternal

FelleR

BlackEagle

Oldukça başarılı çalışmalar. Eline sağlık.

Dyternal

Bayadır grafik tasarlamıyorum. Geri dönmeyi planlıyorum. Kendi işlerimden vakit bulamaddığım için Photoshop'un yüzüne bile bakmıyordum, şimdi yeni bir sürümünü indiriyorum yakında çalışmalarım gelecek.

Dyternal

RAT IRL isimli youtube kanalına can sıkıntısından yaptığım bir çalışma.

Rabscopter