GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Oyuncuları düştü mü bu konuya ne diyorsunuz ?

Başlatan berfaytunga, 25 Eylül 2020, 11:42:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berfaytunga

Merhaba arkadaşlar sampta Launge kısmına tr yazınca artık az server görmeye başladık sizce siz bu oyuncu düşüşüne diyorsunuz neye bağlıyorsunuz ?

laéx

Zaten Hosted alan az sunucu var. Az çıkması normal değil mi ?

Alpaslan

Herkes aç kapa aç kapa sunucu açıyor, malum böyle olunca oyuncuların verdiği emeklerinin boşa gitmesinden dolayı oynama hevesi kalmıyor.

Caner K.

Kaç senelik oyun modu, kemik kadrosu sayesinde zar zor ayakta duruyordu. Artık herkes bırakmaya başladı, böylece sunucular yeni nesil kişilere (hilesiz oyun oynayamayan,atarlı giderli tiplere) kaldı. Sunucu sahipleride bu kişiler yüzünden iyice oyundan soğumaya başlayıp sunucularını yavaş yavaş kapatıp bırakıp gitmeye başladılar. İşin ilginç yanı ise bu atar gider yapıp her cümlesinde ailevi küfürden başka birşey kullanmayan kişilerin real dünyada max 14-15 yaşlarında olmaları.

Tüm olay bundan ibaret, aksini iddia eden bu kanser kitleye dahildir.

Size bir öneri, başka oyunlara yönelin. Bu platformda sunucu açma vb. işlerine girmenizi hiç önermem. Sadece zaman kaybı ve üst düzey stres yaşarsınız.

Evilwave

Oner

0.3DL sunucuları hosted tab alamıyor galiba. Öyle hatırlıyorum. 0.3.7'ye özelse çoğu sunucu 0.3DL kullanıyor.

Discord: Ascendency#7970

Gaviria

Alıntı yapılan: Alpaslan - 26 Eylül 2020, 20:22:16
Herkes aç kapa aç kapa sunucu açıyor, malum böyle olunca oyuncuların verdiği emeklerinin boşa gitmesinden dolayı oynama hevesi kalmıyor.

İbrahim Halil Güler

Yıllar yıllar oldu TR samp sunucuların da oynamayı bırakalı. Aşırı derece ergen ve kanser bi kitle var. Buna yönetim ekipleri de dahil, ama onlar da haklı daha yetişkin sayılacak yaşta bile değiller. İster istemez düzeni bozmaya çalışacaklar. Tek sorun kitle değil, sunucu açmaya çalışan bilgisiz ekipler, daha pawnoya iki satır yazı yazmayı bilmeyen ama kendini developer/coder olarak tanımlayan kişiler ve harçlıklarını biriktirip sunucu kurmaya çalışan embesiller. Daha çok var da ellerimi yormaya değmez, sadece ve sadece ara ara foruma girip eskileri yad etmeye çalışıyorum. TR sunucularından kesinlikle uzak durduğum gibi, ara sıra oynasam da yabancı sunucuları daha çok tercih ediyorum.

_Code

Kur yüzünden ve game-mp den hesap açılamadığı için tabdaki Türk serveri sayısı düşük bu arada düştüyse Türkiye de düşer yani 91K anlık oyuncusu var

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Sprite (404 Fatal Error)

Bence hayır. Mobile sürüm 100K yakın indirme almış. TÜRK sunucuları da artıyor. En az 3-5 senesi vardır.

AKA: Olyshower

TURK-IBIZA :) <3

zanace

Çünkü insanlar bilgisayar almaya başlayınca buraları unuttu. Yıllarca oynadıktan sonra sıkılanlar da bıraktı. Böyle olunca oyuncu sayısı da azaldı.