GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Life or Dead - Dayz TR

Başlatan TheHunter, 27 Mart 2017, 01:58:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheHunter

Sampta Dayz konspeti açmak istiyorum sizce bu konsept hakkında

Neden Bu Konspet ?

Hepimizin bildigi gibi Türk Samp Plartforumunda sıkça Roleplay,Hırsız-Polis,Freerom modları kullanılmakta.Ayrıca bu modların dışındaki modların tutmayacagı görüşü hakım.Biz bu görüşü kırmak ve yeni konspetlerinde tutabilicegini göstermek için kolları sıvadık.Hem sizlere bu tezi ıspatlamak hemde daha zevkli ve eglenceli,sürükleyici bir oyun keyifi bırakıp Samp'ı daha keyifli oynamanızı istiyoruz...

Mod Nasıl olucak ?

Bu konspeti açmayı planladıktan sonra mod konusunda çok kararsız kaldık.Önce hazır bir dayz modunu editlemeyi düşündük ama sonra bunun etik ve dogru olmuyucagını fark ettik ve sıfırdan mod kodlanılmaya başladık.Sistemleri,mapları ve bütünü ile bize ait ve bize özgü bir mod hazırlamak için 15 Nisanda işe başladık ve sizlere özel,özgü,ve sıfır hatasız bir mod ile hizmet vermek için gün sayıyoruz...

Oynanış ve Düzen

Konspetimiz Dayz oldugu için şuana kadarki en zor Konspetlerden biri ile karşı karşıyasınız.Hayatta kalma konspetini açlık susuzluk ile zorlaştırıp mini ve büyük haritalarıda kapatarak iyice içinden çıkılmaz bir hale getirdik.Ha şimdi Los Santosun heryerini bilirim diyorsanız kötü haber sadece Los Santos degil üç şehirde aktif.Üstelik ölürseniz topladıgınız aldıgız itemleri bırakıp rasgale biryere gönderiyor.Ha bu size halen kolay geliyorsa birde sunu dinleyin.Haritanın belli bölgelerinde içinde degeri ödülleri olan bölgeler var ama bu bölgeler radyasyonlu veya askeri bölger.Üstüne üstlük saldırgan zombiler gibi tehlikeler ile donatıp sizlere zor,içinden çıkılmaz ama aşırı zevkli bir konspet ayarladık

Boşuna Açma Çünkü...

Biliyorum bu konunum altınada "Açmayın Tutmaz" yorumları gelicek.Evet belki tutmayacak belki begenilmiyicek ama begenilip begenilmedigimi mod açıldıgında oynayan oyuncular belirtsin.Birşeyi görmeden yada bilmeden yorum atmayın.Atıpta ömürlü olabilicek bir projeyi bitirmeyi...

Peki bu konspette amaç nedir ? (okuyun)

Bu konspette amacınız hayatta kalmaktır.Açlık ve susuzluk için çöpleri karıştırıp yemek ve su bulmak.Araç parçalarını bulmak ve bir araç tamamlamak.Yada silah bularak kendini savunmak ve.ya pvp ile başkasını öldürmek ve eşyalarını almaktır.Kısaca kaç topla ve hayatta kal denilebilir.Sizlere anlatmam ifade etmeyebilir bu yğzdrn oynamanız ve oynarken ögrenmeniz daha saglıklı olur
Son düzenlenme: 02 Nisan 2017, 12:36:25 VeKToR
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

#Rez Güncelleme Notları
#Rez Mod Hakkında
#Rez Haberler

-TheVeKToRs

TheHunter

-TheVeKToRs

trabzon

Başarılar, Umut kardeşim :)

Oynanış ve düzende ölüsenüz yazmışsın.

Levi

Türkiye de gormek istedigim guzel bir konsepttir. Projeye devam edilmeli kesinlikle.
Son düzenlenme: 27 Mart 2017, 18:50:56 REFRACTIx
"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

TheHunter

Alıntı yapılan: Silver - 27 Mart 2017, 11:07:50

Başarılar, Umut kardeşim :)

Oynanış ve düzende ölüsenüz yazmışsın.

:kahkaha:  :D görmedim düzelettim

-TheVeKToRs

TheHunter

Alıntı yapılan: REFRACTIx - 27 Mart 2017, 18:49:46

Türkiye de gormek istedigim guzel bir konsepttir. Projeye devam edilmeli kesinlikle.

Proje devam etmekte teşekkürler

-TheVeKToRs

Toretto

Çift dilli sunucu yaparsanız daha iyi yerlere gelebilir. Tanıtım konusu düzenlenmeli, başarılar. :helal:

Ücretli pawno, grafik istekleriniz için özel mesaj atınız.

TheHunter

Alıntı yapılan: Toretto - 29 Mart 2017, 22:08:36

Çift dilli sunucu yaparsanız daha iyi yerlere gelebilir. Tanıtım konusu düzenlenmeli, başarılar. :helal:

Büyük ihtimal ile hem ingilizce hem Türkçe dil şeçenegi olucak ve girişte şeçim yapılıcak

+ Bu konu tanıtım konusu degil bilgilendirme konusu

-TheVeKToRs

LifeOrDead

Tanıtım Konusu Açılıcaktır

Life or Dead DayZ-TR

trabzon

Emin ol buna, hiç gerek yok aga :)

TheHunter

Alıntı yapılan: Silver - 30 Mart 2017, 23:40:13

Eger TR de tutmaz ise yabancı piyasadada paylaşıcaz,bu yüzden gerekebiliyor

-TheVeKToRs

trabzon

Alıntı yapılan: VeKToR - 31 Mart 2017, 15:16:23

Alıntı yapılan: Silver - 30 Mart 2017, 23:40:13

Eger TR de tutmaz ise yabancı piyasadada paylaşıcaz,bu yüzden gerekebiliyor

Çekilmez.

RyzeeN