GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sesli veya Yazılı Roleplay

Başlatan Deuclion, 06 Temmuz 2019, 17:02:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deuclion

Sizce şuanda GTA 5'te patlama yaratan sesli roleplay mı daha özgü ve eğlenceli yoksa SA:MP'da alıştığımız yazarak yaptığımız roleplay mi? Birçok kişinin bu konuda tartıştığını gördüm, sizin kararınız ne?

Bana kalırsa yazarak daha hoş, sesli roleplay patlama yaptı doğrudur ama bir süre sonra sıkılmaya başlayacaklardır.

Eldrithc

Bence sesli roleplay daha iyi olur, yazılı emotelerde bir çok oyuncu yanlış emote veriyor. O yüzden sesli roleplay daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Spicaike

Eğer biraz daha trolle yakın, daha çok eğlenceli bir rol ortamı istiyorsan voice chat, eğer ciddiyetli bir şekilde sadece roleplayin zevkini yaşamak istiyorsan text chat. Voice chatın patlamasının sebebi eğlenceli anlar çıkabilmesi, eğer şu anki kaliteli adamlar rol yapmaya devam ederse GTA:V Roleplay'i daha çok Twitch'de görürüz gibi.

Deuclion

Alıntı yapılan: Spicaike - 06 Temmuz 2019, 18:58:52

Eğer biraz daha trolle yakın, daha çok eğlenceli bir rol ortamı istiyorsan voice chat, eğer ciddiyetli bir şekilde sadece roleplayin zevkini yaşamak istiyorsan text chat. Voice chatın patlamasının sebebi eğlenceli anlar çıkabilmesi, eğer şu anki kaliteli adamlar rol yapmaya devam ederse GTA:V Roleplay'i daha çok Twitch'de görürüz gibi.
Seslinin patlamasının sebebi bir bakıma twicth zaten. Yayınlar sayesinden bütün herkes merak etti, yaz indirimleri sayesindede birçok kişi sesli roleplaye başlama hevesiyle GTA 5 aldı. Dediklerin bir bakıma doğru.

gtadelisi

Yazılı rol hayatımızın bir köşesinde, sesli rol de yazılı role göre daha kolay daha kısa süreli olduğundan çok kişinin ilgisini çekiyor. Asıl rol yazılı olur görüşündeyim.

QrzR

Sesli rol yapmak çok güzel çokta eğlenceli o yüzden sesli der geçerim.

Ryroz

İzlediğim kadarıyla sesli rol.

Myth

sweezy

Spetsnaz!

yazılı,
düşünsene 20 yaşında kıllı bir herifle rolde erotik şeyler yaşadığını, ve bunun SESLİ olduğunu
iğrenç la

Lineopth

Sesli çok rahat ve çok güzel. Sesli.

Emre2466

Alıştığımız şekilde yazarak rol yapmayı tercih ederim.

Düşünün, gece vakti ve herkes uyuyor. Yani dediğiniz bir şeyi bütün apartman duyuyor. "uy****rucuları yarın sevk edeceğiz." diyebilecek misiniz?

Bunu da geçtim, oyuncu sayısı fazla olduğu zaman herkesin sesi birbirine karışır diye düşünüyorum.

Ayrıca sistem nasıl işliyor pek bilmiyorum ama sesli olursa log diye bir şey de olmaz gibi geliyor. Dolayısıyla tam bir kaos ortamı oluşur.

Daha önce sesliye girmediğimden böyle düşünüyor olabilirim fakat sesli roleplay'e önyargım sanırım oldukça fazla.

ayazcik

Seslide gülüyorum diye emote veririz müthiş!

DracDonix

Yazılı rol kadar iyi bir rol sistemi olamaz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020