GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rage Multiplayer Nedir? Sıkça Sorulan Sorular

Başlatan sweezy, 05 Temmuz 2019, 19:24:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

RAGE Multiplayer, Grand Theft Auto V için C ++, C # ve JavaScript kullanarak kendi özel yapım oyun modlarınızı oynamanızı, barındırmanızı ve oluşturmanızı sağlayan alternatif bir multiplayer modifikasyonudur. Sınırsız oyuncu sayısına destek ile RAGE Multiplayer, GTA V'de daha önce hiç görülmemiş benzersiz, kişiselleştirilmiş ve güçlü bir deneyim sunuyor.

RAGE Multiplayer, tamamen bağımsız çalışıyor ve bu nedenle SHV veya SHV.NET gibi üçüncü taraf modlarına güvenmiyor. bu bize, yeni oyun yamalarını daha kısa sürede destekleyebilmemizi sağlıyor.

Gereksinimler
Visual C++ 2015 Redistributable
NET Framework 4.6.2 Redistributable or newer (for non-Windows 10 users)

Rage Multiplayer'ı nereden indirebilirim? Steam zorunlu mu?
Evet zorunlu. Bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Sunucu listesini nereden görebilirim? Hangi kategorilerden oluşan sunucular var?
Roleplay, Freeroam, Trucker, Drift, DM ve TDM kategorileri var. Bu bağlantıdan sunucu listesini görebilirsiniz.

FiveM ile arasındaki fark nedir?
FiveM üzerinde 32 ve 64 slotlu sunucular barındırılırken, Rage MP üzerinde slot miktarı sınırsızdır. FiveM için önerilen sunucu slotu 32'dir.
Kodlama dilleri farklıdır. FiveM'in kodlama dili Lua iken, Rage MP'nin kodlama dili C#'dir.
Her iki oyunuda farklı şirketler yönetmekte.
FiveM'in roleplay yönünden daha gelişmiş olma sebebi, RAGE MP'de mod geliştirmenin zor olduğundan. RAGE-MP'nin olanakları diğer realtime clientlerden kat kat yüksek bunu unutmamak gerekiyor.

Kaynaklar
rage.mp
fivem.net
PAWNOTurk - ragemp roleplay developing konusu (Hera) (Ayrıca, bu konu üzerinden Rage MP hakkında tartışabilirsiniz ve eleştirebilirsiniz)
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2019, 23:04:10 Prisonero

Kozanoglu

DLC derken neyi kastediyorsunuz hala çözemedim? Rockstar'ın DLC'leri mi? Yoksa ekstra eklenen DLC paketleri mi? İkisi de RAGE'de var.

gtadelisi

Rage daha güzel ama FiveM kalabalık olduğu için daha çok sarıyor ama ileride rage yükseliş gösterebilir.

sweezy

Alıntı yapılan: Kozanoglu - 05 Temmuz 2019, 20:06:26

DLC derken neyi kastediyorsunuz hala çözemedim? Rockstar'ın DLC'leri mi? Yoksa ekstra eklenen DLC paketleri mi? İkisi de RAGE'de var.

Evet, RAGE'de var fakat RAGE MP bu konuda birazcık geri kalmıştı.
Yanlış anlaşılma olmasın diye o maddeyi kaldırdım. Teşekkürler.

Deuclion

Alıntı yapılan: gtadelisi - 05 Temmuz 2019, 20:06:39

Rage daha güzel ama FiveM kalabalık olduğu için daha çok sarıyor ama ileride rage yükseliş gösterebilir.
Katılıyorum, şimdi bu yayıncılar vesayre başladığı için sardı, bıraktıklarında rage tekrardan yükselişe geçer diye düşünüyorum.

QrzR

Konu için teşekkürler Rage FiveMe göre daha iyi.

Joker

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Ryroz

Bilgisayarımız kaldırsa da oynasak ne güzel..

Myth

Lineopth

rekcahml

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

zeroo

Craowin

Luji