GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTAOnline RP Serverları Abartılmıyor mu?

Başlatan miru, 17 Haziran 2019, 20:06:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miru

Arkadaşlar şu rp serverleri çok saçma değilmi?İzledim bir kaç video ve hiç zevkli değil overrated gibi geldi bana sizce nasıl bu rp serverlerı?

QrzR

Zevkli yani kişiye göre değişir dostum.

Ryroz

Kozanoglu

Şahsen hep Text rp alışmış birisi olarak GTA 5'teki Voice rplerde bir süre oynadım. İlk başlarda gerçekten zevkli gelirken ileriki aşamalardan rol seviyesinin çok düşük olması sebebiyle sıkılmaya başlıyorsunuz.

Spicaike

Karşındaki eleman rol yaparken moda iyi giriyor sende onun modunu destekliyorsan zevk alırsın.

Jarveus

Text kaliteli , ses girince için işine olmuyor. TEXT 👍🏻

Edit ; ama en çok tutanlar Voice RPler.

gtadelisi

Hayır abartılmıyor çok güzel ve çok kullanışlı.

Deuclion

Zevklere göre değişir, sesli roleplay şimdi yeni bir patlama olduğu için herkese merak sardı ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir.

DracDonix

Sunucuların geliştirilmesi daha kolay ve samp den daha kaliteli RPG havasını hissetiriyor.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Joker

Biraz abartılıyor, ben o kadar kaliteli bulmuyorum.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

RaideNN

Kişiden kişiye değişir de şahsen beni sarmadı. Voice rp

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

NikolaiS

Sistemler ve oynanış konusunda kesinlikle abartılmıyor, yeteri kadar emek verilirse ortaya çok güzel bir roleplay sunucusu çıkar fakat; oyuncular low-rp, bu da her şeyi eksiye düşürmeye yetiyor.

Deuclion

Alıntı yapılan: NikolaiS - 06 Temmuz 2019, 11:20:06

Sistemler ve oynanış konusunda kesinlikle abartılmıyor, yeteri kadar emek verilirse ortaya çok güzel bir roleplay sunucusu çıkar fakat; oyuncular low-rp, bu da her şeyi eksiye düşürmeye yetiyor.
Gerçekten kaliteli rol yapan oyuncular var ama rastlamak güç biraz daha benimsense daha iyi rol yapsalar gerçekten çok iyi olur.Dediklerine tamamen katılıyorum.

Lineopth