GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA V - FiveM FPS düşürüyor mu?

Başlatan twoground, 07 Temmuz 2019, 09:56:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twoground

Selamlar değerli arkadaşlar, konu başlığındaki gibi FiveM FPS düşürüyor mu? adlı konu altında size birkaç bilgi vermeyi isterim yani yardımcı olmak isterim daha doğrusu. Bir süredir GTA 5 oynamaktaydım singleplayer'de 75-80 FPS Alırken FiveM'de 15-20 FPS'te geziyorum bunun sebebi ise online olduğu için bu konuyu açma sebebim bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye paylaşmak istedim.

Yani eğer GTA 5'te çok fazla güzel bi bilgisayarınız yok ise FiveM'i indirmenizi önermem boşuna bildiğim kadar 2GB internetiniz gitmesin.

GTA 5 FiveM FPS Booster varmıdır bilemem ama FPS booster'de yapmanızı önermem, dosyaları bozabilir.

Ryroz

Rifleman

FiveM'de FPS değeri sunuculardaki scriptlerin yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor. Çok fazla ve verimsiz kodlanmış scriptli sunucularda oynarsanız oyun kasma yapar. Ayrıca FiveM rami seviyor; 8 GB ram kullanıyorsanız ani FPS düşüşleri yaşama ihtimaliniz yüksek.

Hera

Rage MP'ye oranla daha fazla düşürüyor. Fivemde kendi kendine dolaşan NPC'ler bile FPS düşüklüğü yapmaya yeter.

gtadelisi

Donanım konusunda oldukça iyi bir sisteme sahipseniz FPS konusunda sorun yaşamazsınız. Diğer normal şekilde GTA V kaldıran sistemlerde FPS için yapacak pek şey yok.

Lineopth

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

LeO

Bunun sebebi Fivem veya Ram veya cpu değil . Türkiyedeki fivem scripterlerı çalıntı ve kopyala yapıştır . Örnek olarak Nopixel sunucusunda 60fps alındığını görebilirsin ayrıca Türkiyede sabit 80 fps alacak şekilde kodlama yapan bir arkadaşım var dediğim gibi Türkiyede emek denilen birşey çok fazla yok bu benim içinde geçerli sebebi ise oyuncu kitlesinin oyuna değer vermemesi ve Roleplay sunucularında Role hariç herşey yapılması.
Son düzenlenme: 12 Kasım 2019, 15:46:38 lacosapalm

zeroo

Luji

Alıntı yapılan: LeO - 12 Kasım 2019, 15:38:28
Bunun sebebi Fivem veya Ram veya cpu değil . Türkiyedeki fivem scripterlerı çalıntı ve kopyala yapıştır . Örnek olarak Nopixel sunucusunda 60fps alındığını görebilirsin ayrıca Türkiyede sabit 80 fps alacak şekilde kodlama yapan bir arkadaşım var dediğim gibi Türkiyede emek denilen birşey çok fazla yok bu benim içinde geçerli sebebi ise oyuncu kitlesinin oyuna değer vermemesi ve Roleplay sunucularında Role hariç herşey yapılması.

Wendiassa

Bilgisayarın güzel ise düşmez sistem önemli burada sonuç olarak. :)