GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 5 Roleplay Sunucuları Hakkında

Başlatan twoground, 14 Temmuz 2019, 20:32:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twoground

Selamlar değerli arkadaşlar, bugün konu başlığındaki gibi GTA 5 Roleplay sunucuları hakkında bi eleştiri veya önerilerinizi almayı istiyorum.

GTA 5 Roleplay sunucularında bildiğiniz gibi en fazla bildiğim kadar 64 kişi alıyor fakat Örneğin Cyhper Roleplay (1) Cypher Roleplay(2) adında sunucular açılıyor fakat bu sunucular 64'er kişi aldığı için 64 kişiyle ancak kasaba rolü yapılabiliyor. Sizce ileriki zamanlar'da bu kapasite 200-250 kişiye çıkar mı? Çünkü bi roleplay sunucusunda iken 5.000 kişilik discord varken bundan ancak 200'ü girebiliyordu ve bunların 200'ü ancak whitelist ile giriyordu. Ve bu kişiler genellikle yayıncı veya arkadaşları oluyordu. Bu konu aşırı rahatsız ediciydi ve tekrar olacak bi whitelist için 1-2 ay bekliyorduk.

Kötü-iyi eleştirilerinizi alıyoruz.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

gtadelisi

Sayının artacağını düşünüyorum, FiveM çok sıkıntılı bir yapım. Bir sürü hatası var, yeni gelişiyor. İlerleyen zamanlarda sayılar artar, sayılarla birlikte mevcut hatalar da artar. Şimdilik için FiveM yarı çöp diyebiliriz.

Lineopth

Sampa göre çok güzel ama neden belirli sayı dışında oyuncu giremiyor anlamadım, umarım düzeltirler.

rekcahml

FiveM baya tanınıyor, hataları var. Teşekkürler

zeroo

Kanser oyuncuları sokuyorlar hep oyuna hep yayıncılar yüzünden.

Luji