GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[RÖPORTAJ] Toky ile birlikte yaptığımız GTAV&GTAWorld kaydı!

Başlatan Jarveus, 27 Şubat 2020, 15:07:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Merhabalar,
GTAV ve GTAWorld için yaptığımız kaydı sizlerle paylaşıyoruz. Uzun süreçte yapılacak GTAV devrimi ve SAMPın durumu hakkında konuştuk. Teşekkürler @toky

lacosapalm

Çok hoş bir röportaj olmuş. Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Toky'e selamlar.  :helal:

- S O N

Enkei

Eline sağlık yine çok güzel bir röportaj olmuş. Toky'e projesinde tekrardan başarılar dilerim, her şey gönlünce olsun.

Specter

Gayet sıcak bir röportaj olmuş, ellerinize sağlık, devamını heycanla bekliyoruz.

Saygılarımla Specter...

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Jarveus

Teşekkürler, devamı gelecek. Kayıt alınacak. @Cruza ya tekrardan teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi 🙏🏻

Luji

Alıntı yapılan: lacosapalm - 27 Şubat 2020, 15:47:42
Çok hoş bir röportaj olmuş. Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Toky'e selamlar.  :helal:

DracDonix

Her zaman olduğu gibi, başarılı bir röportaj. :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

toky

Alıntı yapılan: lacosapalm - 27 Şubat 2020, 15:47:42
Ve aleyküm selam.

Güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim ve tabi ki @Jarveus emeğine sağlık, teşekkür ederim.

Lineopth

Desky

Tommy Vercetti

Rage'de güzel olacak bir server. Zamanınıza sağlık, bizleri düşünüp röportaj yapmışsınız. Teşekkürler.

Jarveus

Alıntı yapılan: Lineopth - 02 Mart 2020, 14:11:28
Elinize ve ağzınıza sağlık.
Alıntı yapılan: Desky - 03 Mart 2020, 16:08:28
Güzel olmuş. Sunucuya başarılar.
Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 03 Mart 2020, 17:52:09
Rage'de güzel olacak bir server. Zamanınıza sağlık, bizleri düşünüp röportaj yapmışsınız. Teşekkürler.

Çok teşekkür ederim. Kendi adıma ve GTA Ajans ve Multi ekibi adına. İlgi çok güzel ben maalesef ilgi oldukça işimi yapıyorum kendi öz eleştirimdir bu. Bu röportaj serisi devam edecek ama kısır bir döngü olacak o yüzden bu röportaj tadını verecek yeni bir seri başlayacak. Hazırlıkları sürdürüyoruz. Beklemede kalalım. 🙏🏻

Uzzy