GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:32:03

Pakistan'ın değeri

Başlatan geowicgang, 28 Temmuz 2021, 01:33:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geowicgang

Pakistan pasaportlarında "Bu pasaport İsrail hariç tüm ülkelerde geçerlidir" yazar.

çok komik degil mi

DracDonix

Bana göre pakistan boş bir ülke. Pislikler içinde boğulmuş

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sweezy

Konunun yeri her ne kadar yanlış olsa da yorum yapmadan geçemeyeceğim.
Bir ülkenin resmi pasaportunda bu tip şeylerin yazması gerçekten de gülünç. Doğru mu değil mi bilmiyorum fakat doğruysa Pakistan acilen İçişleri kadrosunu değiştirmeli ve bu hatadan dönmeli. Siyasal islamla yönetilen bir ülkede bu tip şeyler gayet normal gerçi. Siyasal islam sizi gerek içişlerinizde gerekse dışişlerinizde rezil rüsva eder.

sharax

Alıntı yapılan: sweezy - 28 Temmuz 2021, 09:25:12
Konunun yeri her ne kadar yanlış olsa da yorum yapmadan geçemeyeceğim.
Bir ülkenin resmi pasaportunda bu tip şeylerin yazması gerçekten de gülünç. Doğru mu değil mi bilmiyorum fakat doğruysa Pakistan acilen İçişleri kadrosunu değiştirmeli ve bu hatadan dönmeli. Siyasal islamla yönetilen bir ülkede bu tip şeyler gayet normal gerçi. Siyasal islam sizi gerek içişlerinizde gerekse dışişlerinizde rezil rüsva eder.

deust

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Temmuz 2021, 03:01:10
Bana göre pakistan boş bir ülke. Pislikler içinde boğulmuş

dad

Radless

Pis bir ülke ama her gördüğünüz şeye inanmayın, başkası tarafından yapılmış bir şey de olabilir.

"Life's too short to hold grudges."

geowicgang

pakistanlı olsaydım keske

Talhq1.

Dondurmam fantalı pepsi
Akşama ev var mı Rüştü
kilomu tart mıcaksan girme altıma

_Code

Son peygamber malum şahıs sayesinde ülkemiz dünya gücü oldu. Ekonomimiz çok iyi enflasyon %21 ama Allahın izniyle bunuda atlatıcağız.

Şaka maka artık pakistanlılar bile ülkemize gelmek istemez bu kurdan sonra. Dünyanın en kirli çoğrafyalarından birine sahiptir. YT'de az gezerseniz motor yağından falan adamlar sokak yemeği falan yapıyor ve şehre giren herkes ağır bir kirli duman kokusunun olduğundan yakınıyor.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777