GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MTA:SA 2022 Sunucu önerileri

Başlatan denizcilike5, 12 Nisan 2022, 22:17:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

denizcilike5

Aşağıda bulunan listeyi hazırlarken herhangi bir reklam amacım olmadı amacım sadece güzel sunucuları sizlere gösterebilmek. Umarım ki işinize yarar ve bu oyuna karşı güdülen ön yargıyı birazda olsa kırar.

2022 Sunucu Önerileri

San Andreas At War 2 - SAAW 2
Şuan SA:MP ve MTA:SA üzerinde bulunan tek 2. dünya savaşı konseptli sunucu bu olabilir sanırım uzun zaman önce einheit-101 adlı yabancı bir kişi tarafından açılmış ve geliştirilmiş. Sunucuda toplar, anti tank, +30 silah, +5 tank, savaş gemileri, savaş uçakları ve helikopterler bu sunucu içerisinde bulunuyor.
Bir kaç ekran görüntüsü:

Bomb Arena 2.0 - CS:GO
DM ve Stealth severler için birebir sunucu! Counter Strike'ın gta san andreas hali desem yalan olmaz sanırım. Terörist ve anti terörist takımının bulunduğu bu sunucuda arkadaşlarınız ile çatışabilir yada diğer oyuncular ile eğlenebilirsiniz.
Ekran görüntüleri:

San Andreas Police Departmant:First Response [SAPD:FR] GTA 5 üzerinde çok popüler olan LSPD:FR modunun MTA:SA üzerinde yeniden yapılmış bir halidir. Sunucu içinde npcler suç işler ve sizlerde polis memurları olarak suçları engellersiniz. Polis kovalamacaları, çatışmalar ve realistik bir polis hissi arıyorsanız bu sunucu sizlere göre. Hatta ve hatta sadece polis olmakla yetinmeden doktor ve itfaye bile olabilirsiniz.
Ekran görüntüleri:

Epic-Row Zombie RPG
Canın mı sıkıldı? Evet, epic-row stres atmak için bir numara. Sunucu içerisinde zombiler ile çatışıp stres atabilirsin ve eğlenebilirsin. Bir kaç boss savaşı ve para kasma sistemi ile gerçekten zevkli bir sunucu.
Ekran görüntüleri:

Gta Battlegrounds - PUBG
Eğer bilgisayarın PUBG açıyorsa bile oynaman gereken gerçekten zevkli bir sunucu. Arkadaşların ile birlikte 4 kişilik bir takım oluşturup girebilirsin. Sunucu içerisinde FPS modu, envanter, pubg silahları ve diğer pubg sistemleri bulunuyor.
Ekran görüntüleri:

Need For Speed: San Andreas
Yarış tutkunlarının uğraması gereken o sunucuya sonunda geldik. NFS sunucusunda DD haritaları, yarış haritaları ve daha bir çok harita bulunuyor.
Ekran Görüntüleri:

Ve evet, listenin sonuna gelmiş bulunuyoruz eğer bildiğin farklı sunucular bulunuyorsa bana denizcicocuk#8390 üzerinden ulaşabilirsin. Daha sonra bir kaç sunucu daha ekleyeceğim fakat şu an gerçekten yoruldum ve anlarsınız işte  :sigara:  :elsalla:  ;)  :tr:  :tr:  :tr:

Nicolefear

Güzel konu olmuş fakat askeri roleplay sunucular daha iyi şu an bence paylaşım için teşekkürler :) @denizcilike5

denizcilike5

Alıntı yapılan: Nicolefear - 13 Nisan 2022, 00:12:53
Güzel konu olmuş fakat askeri roleplay sunucular daha iyi şu an bence paylaşım için teşekkürler :) @denizcilike5

Bütün askeri roleplay sunucuları aynı olduğundan hangisi ekleyeceğimi bilemedim. Sonradan bir kaç tane Türk sunucu ekleyeceğim önerin varsa bekliyorum : )

Wendiassa

Paylaşım ve öneri için teşekkürler :)