GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

back-end web developer, pawn script

Başlatan mortale, 13 Mayıs 2020, 11:16:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mortale

Web ve oyun servisleri için ücretli olarak çalışıyorum. Herhangi bir ekipte yer almıyorum. Web hizmeti için tasarımı varsa işlevsel hale getiriyorum, eğer yoksa tasarımları bootstrap üzerinden gerçekleştiriyorum. Oyun modlarında performansı ön planda tutarak titizlikle çalışıyorum.

Örnek çalışmalar ve benimle iletişime geçebilmek için forum üzerinden özel mesaj kanalını kullanabilirsiniz.

referans: back-end/front-end geliştiriciliğini üstlendiğim panel: tıkla git
referans: front-end tasarım çalışması: tıkla git
referans: back-end geliştiriciliğini üstlendiğim ürün sitesi çalışması: tıkla git
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2020, 08:06:46 mortale

Amper

Ramy

Wisdom

dreamz

sweezy

mortale

Referansların daha öncesinde birlikte çalıştığım kişilerden gelmesi mutlu etti. Teşekkür ederim.

referans: back-end/front-end geliştiriciliğini üstlendiğim panel: tıkla git

mortale

referans: front-end tasarım çalışması: tıkla git

referans: back-end geliştiriciliğini üstlendiğim ürün sitesi çalışması: tıkla git

Juliet

Selam güzel kardeşim, ekibimizde Web developerliğinden pek fazla bilgi sahibi olan birisi olmadığı için Web developer arıyoruz. Ekibimize dahil olarak yardımcı olursan seviniriz, Discord adresimi buraya bırakıyorum. Eklersen görüşebiliriz.

Crackshooter#9880

mortale

Alıntı yapılan: Juliet - 19 Mayıs 2020, 16:13:32
Selam güzel kardeşim, ekibimizde Web developerliğinden pek fazla bilgi sahibi olan birisi olmadığı için Web developer arıyoruz. Ekibimize dahil olarak yardımcı olursan seviniriz, Discord adresimi buraya bırakıyorum. Eklersen görüşebiliriz.

Crackshooter#9880

Arkadaşlık isteklerinizi kapatmış gözüküyorsunuz, istek gönderemedim. Beni ekleyebilirsiniz. Forum özel mesaj üzerinden gönderdiğim mesajı kontrol edebilirsiniz.

Juliet

Hocam kusura bakmayın, istekleri aktif ettim istek atabilirsiniz bana, mesajı alamadım daha doğrusu bulamadım attığınız discordu GTAMulti'i pek kullanan adam değilim atıyorum Discordumu tekrar eklerseniz görüşelim beraber

Crackshooter#9880

~ Gaviria ~

Juliet

Coiner

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
10 günü geçen konulara cevap gelmediği taktirde konu sahibi tarafından konu altına güncel yazılmazsa konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.

Konu bölüm kuralları gereği kilitlenip arşive taşınmıştır.

Coiner