GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Uykusuzlar! | İyi geceler. Genel Konu | Sadece 00.00 ~ 07.00

Başlatan gtadelisi, 15 Kasım 2019, 01:54:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raoz

Alıntı yapılan: Anestezi - 22 Ağustos 2021, 03:44:27
Uykusuzlar konusu GTATurk döneminde de mi böyleydi? Hep bakıyorum, devamlı arada bir ben mesaj atıyorum uyku tutmayınca.

Neyse, iyi geceler forumdaşlar, nasılsınız, neler yapıyorsunuz? :)

Size de iyi geceler hocam. Aynıyım, öyle, oturuyorum. Siz?  :)

Purgatory

Alıntı yapılan: raoz - 23 Ağustos 2021, 04:09:59
Alıntı yapılan: Anestezi - 22 Ağustos 2021, 03:44:27
Uykusuzlar konusu GTATurk döneminde de mi böyleydi? Hep bakıyorum, devamlı arada bir ben mesaj atıyorum uyku tutmayınca.

Neyse, iyi geceler forumdaşlar, nasılsınız, neler yapıyorsunuz? :)

Size de iyi geceler hocam. Aynıyım, öyle, oturuyorum. Siz?  :)
Beni yine uyku tutmadı, onun dışında iyiyim diyebilirim. :)

Feick

İyi geceler arkadaşlar, yatmadan önce ki hayallerinizin gerçekleşmesi dileği ile.

Bilinmeyen Bey

Şuan saat 01:17 ve hala uyanığım. Sıkıntı şurada: 2-3 saat GTA San Andreas, 2 saat de GTA V (veya Online) , hatırlayamadığım kadar süre ders çalıştım. Ancak hala uyanığım.

Bu mesajı gören herkese, iyi uykular diyorum. Ancak uyumuyor olacağım. En azından -1:30 veya 02:00'a kadar.

TAKTAK26

Kanalize!

Feick

İyi geceler dostlar, hayallerinizin peşinden koşun..

Furkanulas

Alıntı yapılan: Furkanulas - 01 Ocak 2021, 00:02:33
2020-2021

Zor günlerden geçtiğimiz bir yılı geride bırakırken 2021 yılına yeni umut dilek ve yeni projelere iyi dileklerimizle giriyoruz (:

Birlik ve beraberlik kavga kin duygularımızın pekiştiği, sağlık ve huzurun hakim olduğu
"Bu platformda" iyilik dolu bir yıl olması dileklerimizle, yeni yılınızı kutluyorum..

İyi Seneler!

EDİT: #2021 2Pac https://youtu.be/ApD46MFEGDU

2020 2021 2022

Evet.. işte o gün tekrar çıka geldi.

Bir yıl sonra tekrardan merhaba GtaMULTİ ailesi, Sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçicek bir yıl diliyorum Yeni yılımız tekrar kutlu olsun!

Yepyeni başlangıçlar yapacağınız projeleriniz olsun, fikirleriniz olsun hepsi için güzel bir yıl dileğiyle. Mutlu ve güzel bir yıl dilerim..

İyi Seneler!

:serefe:

Impeccable

Alıntı yapılan: Furkanulas - 01 Ocak 2022, 00:00:00
Alıntı yapılan: Furkanulas - 01 Ocak 2021, 00:02:33
2020-2021

Zor günlerden geçtiğimiz bir yılı geride bırakırken 2021 yılına yeni umut dilek ve yeni projelere iyi dileklerimizle giriyoruz (:

Birlik ve beraberlik kavga kin duygularımızın pekiştiği, sağlık ve huzurun hakim olduğu
"Bu platformda" iyilik dolu bir yıl olması dileklerimizle, yeni yılınızı kutluyorum..

İyi Seneler!

EDİT: #2021 2Pac https://youtu.be/ApD46MFEGDU

2020 2021 2022

Evet.. işte o gün tekrar çıka geldi.

Bir yıl sonra tekrardan merhaba GtaMULTİ ailesi, Sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçicek bir yıl diliyorum Yeni yılımız tekrar kutlu olsun!

Yepyeni başlangıçlar yapacağınız projeleriniz olsun, fikirleriniz olsun hepsi için güzel bir yıl dileğiyle. Mutlu ve güzel bir yıl dilerim..

İyi Seneler!

Herkese sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. Başarılı bir yıl geçirmemiz dileğiyle. :evet:

raoz

Herkese mutlu, huzurlu yıllar ve geceler.

Bilinmeyen Bey

Garip soru. Bu saatte ne yapıyorsunuz? Aynısını da bana sorabilirsiniz, sen ne yapıyorsun diye.

Oturuyor, bu mesajı yazıyor ve arkada GTA Videoları izliyorum.

R4IN

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 28 Şubat 2022, 01:53:05
Garip soru. Bu saatte ne yapıyorsunuz? Aynısını da bana sorabilirsiniz, sen ne yapıyorsun diye.

Oturuyor, bu mesajı yazıyor ve arkada GTA Videoları izliyorum.

Ne kadar güzel bir aktivite :D

Bilinmeyen Bey

Bizim sınıfta daha sabahleyin, 11:30 gibi cam mı patladı yoksa birisi ona mı vurdu bilmiyorum ama bir şekilde kırıldı.

Nasıl desem, dersi dinlerken arkadan "ÇAT" diye bir sesin gelmesi ile ürpermedim değil. 1 Kızın arkasına biraz cam parçaları battı, kız şokta bir yandan batmış, ölmedi iyi. Ama yine de korkutucu olay. Bir çocuğun elinde de cam parçası var. Cam hala kırık. Yarın okula gider bakarım, devamını görürüz :)

Düşünceleriniz? :)

Bilinmeyen Bey

Saat 00:06. Uykusuzlar konunun adı ama benim uykum genel olarak yok. Ben saat 05:00'e kadar bile uyumam ancak 05:00'e gelince yüksek ihtimalle uyurum.

Gecenin bir diğer güzelliği, aşırı sessiz ve internet'i evde çok az insan kullandığı için, hayvan gibi akabiliyorsunuz :) - Eğer interneti zaten güzel olanınız varsa, olsun, yine geceleyin kullanan çok az kişi bulunuyor.

Sessizlik sayesinde de aşırı kafa dinliyor ve isterseniz Ders çalışabiliyor ya da dilediğiniz çoğu şeyi yapabiliyorsunuz.

Şimdiden bu mesajı gören herkese iyi geceler, sabah görenlere günaydınlar.