GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Uykusuzlar! | İyi geceler. Genel Konu | Sadece 00.00 ~ 07.00

Başlatan gtadelisi, 15 Kasım 2019, 01:54:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caner K.

Enkei

İyi geceler. En son yazdığım mesajdaki hava durumu aynı şekilde devam ediyor. Tek farkı gündüzleri güneş çıkıyor olması. Güneşi gördüğümüz gibi de arkadaşlarla kendimizi dağa bayıra vurduk, sanırım rüzgar çarptı epey bir başım ağrıyor. :şeytan:

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Ocak 2020, 02:36:17
güneş doğup kalktığınızda ilk ne yapıyorsunuz merak ediyorumda? :)

Genellikle sabahları kahvaltı yapmam, alışkanlığım değildir. Uyanıp tuvalete gidip zaruri işleri hallettikten sonra kahve + sigara ile güne başlarım. Sonrasında o gün ne planladıysam onları yapıyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Ocak 2020, 02:36:17
güneş doğup kalktığınızda ilk ne yapıyorsunuz merak ediyorumda? :)

Alıntı yapılan: undefined
Genellikle sabahları kahvaltı yapmam, alışkanlığım değildir. Uyanıp tuvalete gidip zaruri işleri hallettikten sonra kahve + sigara ile güne başlarım. Sonrasında o gün ne planladıysam onları yapıyorum.

Güne kendinizce güzel başlıyorsunuz Enkei bey.

Bende şöyle diyim günün her anı protein alırım. Hangi zaman dilimi olur ise olsun sabah kahvaltıda cicibebe süt yada tahıl süt sürekli böyle değil ama ;)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Enkei

Alıntı yapılan: DracDonix - 26 Ocak 2020, 00:29:15
Güne kendinizce güzel başlıyorsunuz Enkei bey.
Bende şöyle diyim günün her anı protein alırım. Hangi zaman dilimi olur ise olsun sabah kahvaltıda cicibebe süt yada tahıl süt sürekli böyle değil ama ;)

İnsandan insana değişiklik gösteriyor elbette. Mesela ben protein alımına sadece spor yaptığım dönemler dikkat ediyorum. (o da bazen, sürekli değil çoğu zaman unuturum. :D) Bu zamanların dışında umurumda bile olmuyor. :kahkaha: Yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz gerek elbette, doğru besinler tüketmek de önemli.

Pablo

Selam,Arkadaşlar platformu bırakmış bulunmaktayım 2017'deki gibi heves kalmadı nerde o eski sunucular şimdiki bazı sunucular fıs oyüzden bırakmış bulunmaktayım lütfen bana hem burdan hem discord'dan yazmayın gelirmisin sunucuma falan filan yardım edermisin diye gta ile ilgili sunuclardanda çıkmış bulunmaktayım hadi hakkınızı helal edin allaha emanet olun.
Son düzenlenme: 18 Ekim 2021, 22:58:11 lazlow
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

gtadelisi

İyi geceler, tüm değerli forum üyelerine esenlikler dilerim. Havalar epey soğudu, forum soba gibi içimizi ısıtıyor gece gece. :oku2:

Lineopth

Alıntı yapılan: gtadelisi - 15 Şubat 2020, 04:06:41
İyi geceler, tüm değerli forum üyelerine esenlikler dilerim. Havalar epey soğudu, forum soba gibi içimizi ısıtıyor gece gece. :oku2:
İyi geceler başkan. :oku2:

DracDonix

19 Şubat gecesinden herkeze iyi geceler dilerim :)

Gün doğduğu zaman sizi neler bekliyor ne zaman görür iseniz anlatırsınız.

lacosapalm

- S O N

DracDonix

Sabah yedi'de kalk, elini, yüzünü, dişlerini fırçala odana dön yatağı toparla kahvaltı için masayı hazırla sonra toparla üzerini değiştir çamaşırların kirli ise makinenin önüne at sonra dışarı çık ayakkabılarını giyin okul servisinin geleceği durağa doğru 15dk yol yürü birde 20dk servis bekle. Sıkıcı bir döngü yaşıyorum :D

Eamon

İyi geceAlıntı yapılan: Mehmet.Ali - 27 Şubat 2020, 01:29:03
Sabah yedi'de kalk, elini, yüzünü, dişlerini fırçala odana dön yatağı toparla kahvaltı için masayı hazırla sonra toparla üzerini değiştir çamaşırların kirli ise makinenin önüne at sonra dışarı çık ayakkabılarını giyin okul servisinin geleceği durağa doğru 15dk yol yürü birde 20dk servis bekle. Sıkıcı bir döngü yaşıyorum :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Ali

Alıntı yapılan: Metafor - 27 Şubat 2020, 04:33:09

@Metafor
Son düzenlenme: 27 Şubat 2020, 04:37:47 Ali

Eamon

Alıntı yapılan: Ali - 27 Şubat 2020, 04:33:54
Alıntı yapılan: Metafor - 27 Şubat 2020, 04:33:09

@Metafor

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.