GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Uykusuzlar! | İyi geceler. Genel Konu | Sadece 00.00 ~ 07.00

Başlatan gtadelisi, 15 Kasım 2019, 01:54:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gtadelisi

Selam değerli forumun değerli üyeleri. Bu konu sizlere GTATurk'den tanıdık gelebilir. Foruma bakınınca bu konuyu bulamadım ve açmak istedim. Açmak istememin sebebi de, foruma gireceğim zamanlar genellikle gece oluyor ve ben de gece sohbet edecek kişilerin çıkacağını, muhabbet döneceğini düşünüyorum. Umarım GTATurk'deki gibi bu konu da burada popüler olur.

Bir kural var, o da 00.00'dan önce, 07.00'dan sonra yazmak yasak. Şimdiden herkese iyi geceler diliyorum. Gece muhabbetlerimiz bol olsun. :)

lazlow

Güzel düşünmüşsün ben de bir şeyler yazayım. GtaTurk'ten hatırlıyorum ama o yıllar hem lisede hem üniversitede sabahçı olduğumdan geceleri kalamıyordum.

Yüksek lisansa başladığımdan beri gün içinde en müsait olduğum saatler geceleri oldu. Okulum akşam başlayıp gece 9-10 gibi başlıyor. Eve gelince de o gün işlediğim dersleri bilgisayara geçirirken kalan zamanla da buraya konu açıyorum.

Foruma çoğu önemli olan konuları eklediğim için şu sıralar daha rahatım. Tabii ekleyecek daha çok konum var. Bitmezler :D

gtadelisi

Alıntı yapılan: lazlow - 15 Kasım 2019, 02:04:40
Güzel düşünmüşsün ben de bir şeyler yazayım. GtaTurk'ten hatırlıyorum ama o yıllar hem lisede hem üniversitede sabahçı olduğumdan geceleri kalamıyordum.

Yüksek lisansa başladığımdan beri gün içinde en müsait olduğum saatler geceleri oldu. Okulum akşam başlayıp gece 9-10 gibi başlıyor. Eve gelince de o gün işlediğim dersleri bilgisayara geçirirken kalan zamanla da buraya konu açıyorum.

Foruma çoğu önemli olan konuları eklediğim için şu sıralar daha rahatım. Tabii ekleyecek daha çok konum var. Bitmezler :D
Öncelikle teşekkür ederim. Tabii o zamanlar sadece okul olduğu için rahatlıkla fazla aktif oluyorduk, şimdi işlerden güçlerden pek bakamıyoruz. Ara ara uyku tutmadığı oluyor, o zamanlarda da foruma giriyorum çünkü bana yıllar öncesini yaşatıyor ve bu beni çok mutlu ediyor.

Yüksek lisans yapmanı beğendim, umarım bunca emeğine karşılık iyi yerlere gelirsin. Forumda açtığın konuları da görüyorum bu arada, çok güzel hazırlama tarzın var lakin yoğunluktan yorum yapamıyorum ama yetişirsem o konulara da yorum yapmayı isterim. :)

lazlow

Alıntı yapılan: gtadelisi - 15 Kasım 2019, 02:16:54
Alıntı yapılan: lazlow - 15 Kasım 2019, 02:04:40

Öncelikle teşekkür ederim. Tabii o zamanlar sadece okul olduğu için rahatlıkla fazla aktif oluyorduk, şimdi işlerden güçlerden pek bakamıyoruz. Ara ara uyku tutmadığı oluyor, o zamanlarda da foruma giriyorum çünkü bana yıllar öncesini yaşatıyor ve bu beni çok mutlu ediyor.

Yüksek lisans yapmanı beğendim, umarım bunca emeğine karşılık iyi yerlere gelirsin. Forumda açtığın konuları da görüyorum bu arada, çok güzel hazırlama tarzın var lakin yoğunluktan yorum yapamıyorum ama yetişirsem o konulara da yorum yapmayı isterim. :)
Teşekkürler :) Elimden geleni yapıyorum işte derslerimin ağırlığından, vizelerimin yaklaşmasından dolayı bu aralar biraz yavaşladım. Derslerim daha önemli tabii. Aralıkta eski formuma döneceğim. Müsait olduğunda konuları okuyup yorum yap zaten :helal:
Son düzenlenme: 18 Ekim 2021, 22:08:23 lazlow

gtadelisi

Alıntı yapılan: lazlow - 15 Kasım 2019, 02:26:20
Teşekkürler :) Elimden geleni yapıyorum işte derslerimin ağırlığından, vizelerimin yaklaşmasından dolayı bu aralar biraz yavaşladım. Derslerim daha önemli tabii. Aralıkta eski formuma döneceğim. Müsait olduğunda konuları okuyup yorum yap zaten :helal:
Sen yavaşlamışken emeğe saygı olarak senin için aktifleşelim biraz. Müsait olursam yarın bu saatlerde senin konularına tekrar uğrayacağım. Olmazsam sözüm olsun müsait zamanlarımda atmaya çalışacağım. Derslerine de konulara verdiğin özeni veriyorsan çok başarılı olacaksın. Sınavında ve ilerideki zamanların için tekrar başarılar diliyorum.
Son düzenlenme: 18 Ekim 2021, 22:08:37 lazlow

Vupsen

Herkese iyi geceler.
Bu forum saatini nasıl düzeltebilirim?Ayarlardan baktım da sadece tarihin diziliş şeklini değiştirebiliyorum.Şuan saat 00.04 olmasına rağmen forum saati 03.04.
Son düzenlenme: 16 Kasım 2019, 00:06:23 Sypnosis.

lazlow

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 16 Kasım 2019, 00:04:59
Herkese iyi geceler.
Bu forum saatini nasıl düzeltebilirim?Ayarlardan baktım da sadece tarihin diziliş şeklini değiştirebiliyorum.Şuan saat 00.04 olmasına rağmen forum saati 03.04.
O genel olan bir hata sanırım. Yakında düzelir.

Vupsen

Alıntı yapılan: lazlow - 16 Kasım 2019, 00:48:46
Alıntı yapılan: Sypnosis. - 16 Kasım 2019, 00:04:59
Herkese iyi geceler.
O genel olan bir hata sanırım. Yakında düzelir.
Bu kadar basit bir hata nasıl şimdiye kadar düzeltilmez. O.O

Joker

Selam. Kahve, sigara ve LoL. Bu üçlü ile takılıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

lacosapalm

Alıntı yapılan: Joker - 16 Kasım 2019, 02:36:24

Selam, Coca cola ve sigara ve film üçgeniyle devam ediyorum. :elsalla:

- S O N

Joker

Alıntı yapılan: lacosapalm - 16 Kasım 2019, 02:45:14

Ne izliyorsun?

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

lacosapalm

Alıntı yapılan: Joker - 16 Kasım 2019, 02:51:09
Alıntı yapılan: lacosapalm - 16 Kasım 2019, 02:45:14

Ne izliyorsun?

Carlito's way.

- S O N

viathegod32

developer & producer

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Prisonero