GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Üstteki Üyeyi Özetle

Başlatan LanceX, 14 Haziran 2017, 00:05:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

twoground

İyi kötü gününde yardımcı olacak biri, adam.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Ryroz

HeLL.FuRRy

İyi Biri Herhalde tanımıyorum

trabzon

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

trabzon

HeartS

Alıntı yapılan: Silver - 02 Haziran 2019, 19:21:22

Alıntı yapılan: Chatt - 02 Haziran 2019, 19:19:44

Soğuk bir kişiliği var gibi  :allaalla:

Ön yargılı davranıyor.

Platform'da hep iyiliğinden kayıp etti, ama genede iyilik yapmaya devam etti. Hiçbir zaman birisini satmadı...

laéx

Alıntı yapılan: heartizm
Platform'da hep iyiliğinden kayıp etti, ama genede iyilik yapmaya devam etti. Hiçbir zaman birisini satmadı...
/quote]
Onla tanistigim ilk gündü.  Delta Gaming'e ortak olmuştum, 2 - 3 gün sonra atıldım. Sebebinin bir önemi yok, bizde kalsin. Sonra Ömer Kardeşimi unutmuştum bir sunucunun discord sunucusunda samimi bir şekilde konuştuk. Sonra Pawnoda bir hata cıktı. Hatanın çözümünü biliyordum, yardım ettim. Kendisi de beni sonradan hatırladı. "Volkan sen misin ?" demeseydi hatırlamazdım Ömeri , sonra ben özelden "Sen heartizm misin?" diye sordum. Evet dedi ve bir birimizden özür diledik.  Şuanda da baya samimi bir arkadaşız. Uzun oldu ama Ömer'i özetlemeye değer. Kendisi arkadaşlarına çok samimi,yardım sever bir şekilde konuşuyor.

laéx

Alıntı yapılan: heartizm - 02 Haziran 2019, 19:37:14

Onla tanistigim ilk gündü.  Delta Gaming'e ortak olmuştum, 2 - 3 gün sonra atıldım. Sebebinin bir önemi yok, bizde kalsin. Sonra Ömer Kardeşimi unutmuştum bir sunucunun discord sunucusunda samimi bir şekilde konuştuk. Sonra Pawnoda bir hata cıktı. Hatanın çözümünü biliyordum, yardım ettim. Kendisi de beni sonradan hatırladı. "Volkan sen misin ?" demeseydi hatırlamazdım Ömeri , sonra ben özelden "Sen heartizm misin?" diye sordum. Evet dedi ve bir birimizden özür diledik.  Şuanda da baya samimi bir arkadaşız. Uzun oldu ama Ömer'i özetlemeye değer. Kendisi arkadaşlarına çok samimi,yardım sever bir şekilde konuşuyor.

Raptio

Alıntı yapılan: Critical - 02 Haziran 2019, 19:41:11

Alıntı yapılan: heartizm - 02 Haziran 2019, 19:37:14

Adam gibi adam, son MySQL bükücü:D

Ryroz

Tanımıyorum ama nicki güzelmiş xd

QrzR

wildclaWZ

Gece bütün konulara mesaj atmak  :kahkaha:

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn