GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Üstteki Kişi Hakkında Düşünceleriniz

Başlatan TheHunter, 03 Mart 2017, 01:14:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oner

Adını gördüm ama pek tanımıyorum.

Discord: Ascendency#7970

Lloyd

Gtatürk zamanında dizilerle uğraşiyordu ve bölüm moderatörüydü yanlış hatirlamiyosam :/

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Backup

nikobernoo

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 30 Aralık 2020, 15:31:21
İnternetten elini ayağını çekip yaşı biraz daha ilerledikten sonra dönmesini gerektiğini düşünüyorum.

Please (g)old days, come back.

Gaviria

Alıntı yapılan: undefined
GTAMulti kurallarında 18 yaş altı platforma katılamaz veya oyun oynayıp eleştiri yapamaz gibi bir ibare bulunuyor mu?

İki günlük dünya için sizi takıp kafamı yoracak değilim, 18 yaş altı platforma katılamaz yazsaydı kurallara uyardım ve hesabımı banlatırdım. Fakat kurallarda böyle bir şey "göremedim". 

Kendisini tanımıyorum tanımakta istemem.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2021, 10:03:57 Gaviria

Utherz

sosyal medya platformlarındaki gibi buraya da en az 13 yaş sınırı gelmeli.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Cihat Korkmaz

tanımıyorum, birisini yaşı ile yargılamanın doğru olduğunu sanmıyorum.

Caner K.

Alıntı yapılan: Judge - 14 Ocak 2021, 23:48:16
tanımıyorum, birisini yaşı ile yargılamanın doğru olduğunu sanmıyorum.

Kendisini tanımam ancak dediğine katılıyorum. Ufacık yaşta Utherz gibi yaş sınırlandırma sistemlerine sırtını dayayan kişilere her konuda taş çıkartıcak çocuklar tanıyorum bizzat kendi ekibimdede bulunanlar mevcut.

Backup

Şu sıralar kendisine nötrüm. Sanırsam geçmişte olanları kenara koymanın vakti geldi.

$moked

bilmiom ki
Son düzenlenme: 28 Ocak 2021, 11:46:53 $moked

nikobernoo

Alıntı yapılan: Backup - 20 Ocak 2021, 15:56:05
Şu sıralar kendisine nötrüm. Sanırsam geçmişte olanları kenara koymanın vakti geldi.
Kendisini TR Hırsız Polisten tanırım çok zevkliydi o zamanlar yaklaşık 7 sene öncesi. İsmimi söylersem belki tanır. :şeytan:

Please (g)old days, come back.

squarepants

Yaptığı içerik paylaşımlarına göre, farklı oyun içeriklerini denemeyi ve rock müzik gruplarını dinlemeyi seviyor gibi görünüyor.

$moked