GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2025, 23:34:59

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sulozzy

KayraBey

Bu site neden güncelleme almıyor?  :allaalla:
@Bilinmeyen Bey

DracDonix

Herkeş Bıraktı alsada artık ne güncellemesi alacak ki

KayraBey

Bence hala aktif bir platform. Alsa daha güzel olabilir sanki.

sweezy

Amaç bana kalırsa yenilik değil gelenek. Eski GTATurk ruhunu yaşatmaya çalışmak. Yoksa bu site yönetiminin yapamayacağı, getiremeyeceği özellik yok. Ancak nostaljik havayı bozmak istemiyorlar.

KayraBey

Alıntı yapılan: sweezy - 11 Ocak 2023, 19:19:33
Amaç bana kalırsa yenilik değil gelenek. Eski GTATurk ruhunu yaşatmaya çalışmak. Yoksa bu site yönetiminin yapamayacağı, getiremeyeceği özellik yok. Ancak nostaljik havayı bozmak istemiyorlar.

Doğrudur fakat bari arka plandaki eski fonksiyonları yenileyebilirler. Misal şöyle bir js yenilemesi gelebilir:

Kaynak: https://ugbase.eu/

Tyranus

Alıntı yapılan: KayraBey - 11 Ocak 2023, 19:31:08
Alıntı yapılan: sweezy - 11 Ocak 2023, 19:19:33

Doğrudur fakat bari arka plandaki eski fonksiyonları yenileyebilirler. Misal şöyle bir js yenilemesi gelebilir:

Kaynak: https://ugbase.eu/

Şu an olan sitenin teması ile çok uyumlu bence eksiklikleri var fakat görsel açıdan sırıtmıyor

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: KayraBey - 11 Ocak 2023, 17:08:20
Bu site neden güncelleme almıyor?  :allaalla:
@Bilinmeyen Bey

Burası onun için forumun bölümü değil. Öneriler, Şikayetler'ine konu açınız. Ayrıca ben sorumlu değilim güncellemeden, bende sizin gibi üyeyim :)
Son düzenlenme: 11 Ocak 2023, 22:15:39 Bilinmeyen Bey

DracDonix

oda istersem a*ını bağışlarım

DracDonix

Nymesiss

4CHan Brothers

RapidFire / Nymesiss / AssayerHero / TAKTAK26

Nymesiss

4CHan Brothers

RapidFire / Nymesiss / AssayerHero / TAKTAK26

Murat Budak

Merhabalar ben uzun zamandır sa-mp ile uğraşıyordum oyun olsun geliştiricilik olsun bir çok şey yaptım çocukluğumun oyunu diyebilirim. Uzun lafın kısası ben artık yokum sa-mp zaten öldü geri dirileceğini sanmıyorum... BEnden tavsiye vereceğiniz emeğe yazık etmeyin başka şeyler bulun uğraşacak.. bana PAWN Öğreten kutay abime ( @Vengeance ) çok teşekkür ederim sayesinde arkamda 2 tane sıfır oyun modu bırakıyorum tabi 1. Oyun modu gizli çok nadir kişiler biliyor elfida diğer modum lite ve geliştirilmiş sürümleri, Doğukan abimede teşekkür ediyorum PHP öğrenirken mantığı çözmemde yardımcı olmuştu sayesinde PHP öğrendim diyebilirim ve sunucu açarken bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Maymun arkadaşlarada selam olsun.. Bendem bu kadar Allaha emanet olun.

Bana ulaşmak istiyen kişiler İG: muratbudakq_
Son düzenlenme: 27 Ocak 2023, 22:45:01 Murat Budak

DracDonix

görüşürüz canım benim ölme ha