GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 07:17:24

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brae

Teamspeak sunucusu açmayı düşünüyorum. Fakat free channels mi olsa yoksa oyun topluluğu mu olsa karar veremedim. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Public Gaming Yönetim Ekibi

PhenoMapping

SA:MP'tan artık zevk almadığım için kalıcı olarak bırakıyorum herkese hayatında başarılar dilerim.

Ulaşım adresi;
DC:Phenom#9463

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

juqi

Bu zamana kadar çok dost, çok düşman kazandım. Ama artık ne kadar boş bir ortam olduğunu sonunda anlayıp kanaat getirdim. Bundan sonra hiç bir samp platformlarında görüşmemek üzere. Hoşçakalın
Son düzenlenme: 19 Kasım 2018, 02:06:51 Pesimist

TR_irfan.

çok az zaman geçmesine rağmen hemen alıştım kendine iyi bak  Kral-RedWolf♥️
Son düzenlenme: 19 Kasım 2018, 05:38:36 TR_irfan.

TR_irfan.

Bana imza yapabilecek birisi varmı varsa Ö.M den ulasabilirmi

TR_irfan.

Elveda kendine iyi bak dostum :)

TR_irfan.

Lcamp

Alıntı yapılan: TR_irfan. - 19 Kasım 2018, 05:33:33

çok az zaman geçmesine rağmen hemen alıştım kendine iyi bak  Kral-RedWolf♥️

Nane

Selamın Aleyküm Nasılsınız Beyler  :D

ArdaKndirmaz

O zaman forumun ilk iyi akşamlar dileği benden gelsin.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TalhaSenseii

Ben SA:MP dan bazı sunucular dışında sıkılmaya başladım yeni şeyler denemek istediğim için geçen sene ilk oyunum L4D2 aldım.Sonra dedim SA:MP'ı bi' daha oynamam.CS:GO aldım.GTA V aldım vs. vs. artık bu foruma sadece eskileri yad ettiğim için geldim.Sizde benim gibi düşünüyor musunuz ?

Alıntı yapılan: Anıl Piyancı
"Hazırla bizi de soyguna profesör
La Casa De Papel kod adım İzmir bak
"

Lesath

Herşeyin eskisi güzeldir diye bir tabir var, bunların içine oyunları alırsak SAMP'ın eski yıllarda ki oyuncu kalitesi ile şimdi ki oyuncu kalitesi arasında fark var. Ben bunu çoğunluklu HP modunda oynamış birisi olarak söylüyorum, genelleme yapmıyorum. Her ne kadar HP modlarında özellikle kanser kitle diye belirtilen oyuncular olsada bırakılmıyor  :D

Farklı oyun arayışları içine pek girmem, uzun soluklu oynadığım oyunlar içerisine online olarak iki oyun alabilirim. Knight Online - SAMP

ace

Alıntı yapılan: Lesath - 02 Aralık 2018, 14:10:48

Herşeyin eskisi güzeldir diye bir tabir var, bunların içine oyunları alırsak SAMP'ın eski yıllarda ki oyuncu kalitesi ile şimdi ki oyuncu kalitesi arasında fark var. Ben bunu çoğunluklu HP modunda oynamış birisi olarak söylüyorum, genelleme yapmıyorum. Her ne kadar HP modlarında özellikle kanser kitle diye belirtilen oyuncular olsada bırakılmıyor  :D

Farklı oyun arayışları içine pek girmem, uzun soluklu oynadığım oyunlar içerisine online olarak iki oyun alabilirim. Knight Online - SAMP

Şu en başdaki paragraf benim zihnimle aynı metin. Evet bende 2 oyun oynuyorum sürekli. League Of Legends - SAMP

BilalYlmz7

lol
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 18:22:14 BilalYlmz7
Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.