GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 20:03:55

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LanceX

Görüşmek üzere, kendine iyi bak.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 06 Haziran 2018, 20:39:48

Görüşmek üzere, kendine iyi bak.

Teşekkürler Kardeşim. Sende kendine iyi bak

Alıntı yapılan: Yesil - 06 Haziran 2018, 17:59:42

Canım benim, görüşmek üzere.

Gorusmek uzere canim.

Alıntı yapılan: !Adrogos - 06 Haziran 2018, 16:29:32

Hayatında başarılar , keşke kalsaydın abi :(

Cok ayrik kalmayacagim.2 sene oyuna ara vereceğim.

Alıntı yapılan: Jawié - 06 Haziran 2018, 15:43:07

Herkesin bir ilgi alanı, ilgili olduğu alanda bir yeteneği vardır. İster istemez gelişiyor bu yetenek. Sen de bilgisayarda, tek başına, kodlama yapmayı seven birisin. Doğru mu? Açık konuşmak gerekirse bu oyun boş, yalan, vakit kaybı. İnternet diyorum, gelecek internette. Şu an eline aldığın gazete bile bilmem kaç sene sonra yok olup gidecek, yerini dijital gazeteye bırakacak.

Bilgisayarda olduğun zamanı "kötü, asosyallik" olarak algılıyorsun, doğru mu? Bence insan kendi iradesini yönetebilir. Senin eğlendiğin yer de burası. Bazıları futbol oynar, hayatını futbola adar. Kendine bir kariyer oluşturur. Zamanla yükselir o futbolcu. Sen de kendine burada bir kariyer oluşturabilir, zamanla yükselebilirsin.

Bak, sanal bir asosyallikten ziyade bilgi yuvası. Buradan yoksun kalmak demek, gelecekte her şeyden mahrum kalmak demek. İki hayatını da aynı anda, düzenli bir şekilde yürütebilirsin. Sınavın var, doğru. Üniversite sınavına gireceksin 2 yıl sonra ve bu sınav oldukça zor. Kolay yapsalardı tadı olmazdı zaten. Hayat bir mücadele değil mi? Sınav da bunun için var.

Demek istediğim, kendini boş şeylere yoracağına faydalı, işine daha çok yarayacak şeylere yor. Her şeyde bir emek ve her şeyin sonunda emeğinin karşılığı var. Ekmek almak o kadar da zor değil. Seçeceğin bölüm de internet ile alakalı olabilir. Artık hangi dalda iyi olursun bilmem. Şu an iyi olduğunu sanarsın ama o dal ile hiçbir alakan yoktur. Başka bir amaca yönelir, işini severek yapacağın mesleği bulabilirsin.

"Oyun oynama, oynadığın oyun gibi bir oyun yap."

Soylediklerini anlamli buluyorum. Ogrenmem istedigim ve odaklandigim dal bilisim dali ancak 2 yil sıkı calismam gerekiyor. Bu yuzden cok fazla oyun oynamamaya karar verdim. (Bu karari yeni aldim. Arkadaslarimin benimle oyun oynamak istedigini gordum dayanamadim. Cok az girmeyi planlıyorum. )

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 06 Haziran 2018, 15:13:47

Ne mutlu sana.Öyle bir bağlanmışız ki vazgeçemiyoruz bu sanaldan(kendi düşüncem).Önemli olan hayatın ve sınavların.Iyi karar almışsın.Hayatında başarılar.

Teşekkürler Sinan :helal:

Alıntı yapılan: Riki - 06 Haziran 2018, 14:47:19

Abim be cansın kendine iyi bak.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Zoxy - 06 Haziran 2018, 14:42:37

Kendine iyi bak deli oğlan  :helal: arada bir uğra ha.  :kahkaha:

😂😂

Alıntı yapılan: Yusuf - 06 Haziran 2018, 12:42:24

Hayatında başarılar, keşke bırakmasaydın  :uzgun:

Teşekkürler

Alıntı yapılan: OG Loc - 06 Haziran 2018, 12:17:55

Vakti zamanında ilginç bir kavgamız olmuştu.Ama yine de benim için değerliydin.Geldiğinde bir ComeBack atarsın artık.

Artik o zamanlar nasil bir kafadaysam herkesle bi kavgam olmus. Hakkini helal et

_Code

Her cümlesine kadar haklısın, hayatında başarılıar.  :helal:

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

_Code

Valla ateist olsada müslüman olsada fark etmez.
Müslüman olup şeref yoksunu olanı da var, ateist olup adam olanı da var.

_Code

yali

Arkadaşlar yaptığımız çoğu şey boş ahirette sadece amellerimiz yanımızda kalacak, akıllı insan sonluya değil sonsuza uğraşır..

laéx

Kendine iyi bak abi.Allah'A emanet ol.Keşke bırakamsaydın.

Lé Spîke

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ama bi bilgilendirme yapmak istiyorum. Yaz tatili boyunca yine devam edeceğim. O kadar da sık oynamayacağım ama.

Christian

Merhaba PawnoTürk Ailesi! Herkesin bayramı mübarek olsun, kutlu olsun.. :helal:

Tell your men they work for me now, this is my city!

BullTerrier

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Hwang

Zoxy

Herkese iyi bayramlar.

Nithral

Alıntı yapılan: Wiggles - 11 Haziran 2018, 21:10:08

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ama bi bilgilendirme yapmak istiyorum. Yaz tatili boyunca yine devam edeceğim. O kadar da sık oynamayacağım ama.

Kendini bir konuda şartlandırmak zorunda değilsin, kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davranabilirsin.