GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 20:05:40

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

juliusceaser

Zamanında dini insanlara müzik ile anlatıp, sevdirmeye çalışan adamın bu hallere gelmesi beni şaşırttı. Din ile bir alakam yok ancak en azından kendisi için üzüldüm. O kadar şeye karşılık inancının kalmaması :)

lacosapalm

Koleranın gidişi sagoya çok koydu galiba. Bir takım psikolojik buhramlar geçiriyor galiba.

- S O N

pag

Alıntı yapılan: Nedd - 04 Haziran 2018, 22:04:53

Zamanında dini insanlara müzik ile anlatıp, sevdirmeye çalışan adamın bu hallere gelmesi beni şaşırttı. Din ile bir alakam yok ancak en azından kendisi için üzüldüm. O kadar şeye karşılık inancının kalmaması :)

Zamanla insanlar yanlış olan şeylerin farkına varıp o şeylerden uzaklaşıyor,dinin yanlış olduğunu söylemiyorum fakat Sagopa'nın durumu tam olarak bunu özetliyor.

Yesil

İnsan etrafında gelişen olayların etkisiyle böyle kararlar vermeye çok yatkın bir varlık. Elinden tutacak biri lazım. 'Cübbeli' gibi yobazlardan bahsetmiyorum, Çınaraltı diye bir kanal ile karşılaştım Yunus ağabeye çağrıda bulunmuş, onlar ile irtibata geçmesini can-ı gönülden isterim mesela. Böyle bir karara müslüman camiası olarak pektabii üzüleceğiz lakin saygımız sonsuz. Kimsenin böyle bir karara küfretmeye hakkı da yok. Laik bir ülkedeyiz herkes istediğine inanabilir.

Lé Spîke

Merhaba ben Wiggy. Bugün hayatımda yeni kararlar almak istemiştim. Aldım. O kararlardan birisi de sanal (yapay) ortamı bırakmamdı. Ne kadar çok sevsek de hepimiz biliyoruz ki bu ortam sanal yani yapay. Kurulan dostlukları çoğu menfaatten ileri gitmiyor. Bilmiyorum doğru mu yazdım ama bu bi gerçek. Çok şükür benim menfaatçi dostlarım henüz olmadı. Aksine reel hayatımda yaşadım menfaatçi arkadaşlarla. Her neyse. Konu bu değil. Anlamsız ve uzun cümleler yazıp kafanızı şişirmek gibi bir niyetim yok. Kısa keseceğim. Yapay ortamı bırakıyorum. Hem 11. sınıfa geçmiş olmam (bunun getirdiği sorumluluklar) hem de gerçekleri ve hayatı biraz daha net görebilmemden dolayı bırakıyorum. Hayatımın tadını çıkarmak istiyorum. Saatlerce bilgisayarın başında kapalı bir odada robot gibi oyun oynamaktansa dışarı çıkıp temiz hava alıp ülkeme nasıl faydalı olabileceğimi düşünmek daha mantıklı geliyor. Bu yazı sizleri ilgilendirmiyor biliyorum. Ancak burada discord yoluyla benimle iletişime geçmeyen ancak beni takip eden (Follower anlamında değil) insanların olduğunu düşünüyorum. Bunu onlar için yazıyorum. Artık yapım aşamasında olan sunucum Warlord's Battlefield yönetiminde olmadığımı da açıklamak istiyorum. Yerime Dyternal'i atıyorum. Umarım 2 sene içerisinde sunucuyu açabilir. Yazı çok uzun oldu. Kusura bakmayın. Bi teşekkür edip kaçıyım ben bari. Buradan bende emeği olan tüm abilerime ve kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Özel teşekkürlere gelecek olursak. Her zaman yanımda olan ve beni sonuna kadar dinleyen canım arkadaşım Fatih'e, ne zaman başım sıkışsa imdadıma koşan Emir abime, Çok sevdiğim ve beni sevdiğini düşündüğüm Tolga abime, Kötü ve yanlış kodlama yapsam da bana güvenen kardeşim Selim'e, Alesta Discord sunucusunda tanışmış olduğum ve yardımlarına müteşekkir olduğum Yeşil'e teşekkür ediyorum. 2 yıl sonra görüşmek dileğiyle. Kendinize iyi bakın...

#Do you like life? So do not waste it. Because life is that formation. (B. Franklin)

Nithral

Bazı konularda hak veriyorum. Hayatımız dört duvar arasında ve robot gibi bilgisayar başında sürekli geçmeyecek. Konuşacak birilerine, başarılacak bir hedefe ihtiyacımız olacak. Sorumluluklarını ve başarmak istediğin hedefi fark etmen çok güzel. Umarım hayatında bu sorumluluklarını ve hedefini başarıyla yerine getirir ve hedefine ulaşırsın.
Kendine iyi bak.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Nithral - 06 Haziran 2018, 08:23:39

Bazı konularda hak veriyorum. Hayatımız dört duvar arasında ve robot gibi bilgisayar başında sürekli geçmeyecek. Konuşacak birilerine, başarılacak bir hedefe ihtiyacımız olacak. Sorumluluklarını ve başarmak istediğin hedefi fark etmen çok güzel. Umarım hayatında bu sorumluluklarını ve hedefini başarıyla yerine getirir ve hedefine ulaşırsın.
Kendine iyi bak.

Teşekkür ederim abi <3

OG Loc

Vakti zamanında ilginç bir kavgamız olmuştu.Ama yine de benim için değerliydin.Geldiğinde bir ComeBack atarsın artık.

Alıntı yapılan: Jeffrey"OG Loc"Martin
CJ! Yo'! Yo' ma' man

Los Santos Group

JudaX

Hayatında başarılar, keşke bırakmasaydın  :uzgun:

Zoxy

Kendine iyi bak deli oğlan  :helal: arada bir uğra ha.  :kahkaha:

Riki

Abim be cansın kendine iyi bak.

TRSinan28

Ne mutlu sana.Öyle bir bağlanmışız ki vazgeçemiyoruz bu sanaldan(kendi düşüncem).Önemli olan hayatın ve sınavların.Iyi karar almışsın.Hayatında başarılar.

Jawié

Herkesin bir ilgi alanı, ilgili olduğu alanda bir yeteneği vardır. İster istemez gelişiyor bu yetenek. Sen de bilgisayarda, tek başına, kodlama yapmayı seven birisin. Doğru mu? Açık konuşmak gerekirse bu oyun boş, yalan, vakit kaybı. İnternet diyorum, gelecek internette. Şu an eline aldığın gazete bile bilmem kaç sene sonra yok olup gidecek, yerini dijital gazeteye bırakacak.

Bilgisayarda olduğun zamanı "kötü, asosyallik" olarak algılıyorsun, doğru mu? Bence insan kendi iradesini yönetebilir. Senin eğlendiğin yer de burası. Bazıları futbol oynar, hayatını futbola adar. Kendine bir kariyer oluşturur. Zamanla yükselir o futbolcu. Sen de kendine burada bir kariyer oluşturabilir, zamanla yükselebilirsin.

Bak, sanal bir asosyallikten ziyade bilgi yuvası. Buradan yoksun kalmak demek, gelecekte her şeyden mahrum kalmak demek. İki hayatını da aynı anda, düzenli bir şekilde yürütebilirsin. Sınavın var, doğru. Üniversite sınavına gireceksin 2 yıl sonra ve bu sınav oldukça zor. Kolay yapsalardı tadı olmazdı zaten. Hayat bir mücadele değil mi? Sınav da bunun için var.

Demek istediğim, kendini boş şeylere yoracağına faydalı, işine daha çok yarayacak şeylere yor. Her şeyde bir emek ve her şeyin sonunda emeğinin karşılığı var. Ekmek almak o kadar da zor değil. Seçeceğin bölüm de internet ile alakalı olabilir. Artık hangi dalda iyi olursun bilmem. Şu an iyi olduğunu sanarsın ama o dal ile hiçbir alakan yoktur. Başka bir amaca yönelir, işini severek yapacağın mesleği bulabilirsin.

"Oyun oynama, oynadığın oyun gibi bir oyun yap."

!Adrogos

Hayatında başarılar , keşke kalsaydın abi :(

Yesil

Canım benim, görüşmek üzere.