GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 16:50:47

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dystopian

JudaX

Cümlemizin, Tüm Müslümanların Berat Kandeli Mübarek Olsun. ♥

Christian

Teşekkürler, Seninde Berat Kandilin Mübarek Olsun..

Tell your men they work for me now, this is my city!

TRSinan28

Senin de kandilin mübarek olsun.

TalhaB

TalhaB

Beyler @Krajas The Great diye birisi var forumda.Tanıtmasına bakarken YT kanalına girdim.ADSSASDASDASD Bir video buldum dillere destan "Cabbar ÇAKICI'dan Mükemmel Tepki ! diye asd:Sadasdasd İzleyince çıldıracaksınız.İzlerken kulaklık takın.Küfürlü olduğu için özelden atarım Ö.M atın.

TalhaB

Arkadaşlar selamlar,

Öncelikle HypeSquad nedir ?
HypeSquad Discord için bir yeri yönetmek veya HypeSquad'a katıldığınızda yöneten kişilerin eventlerine katılmaktır.Bunun için yaş sınırı 16 dır.Benim yaşım yetmediği için katılmıyorum.

Forumumuzda iki kişinin imzasında ve kişisel iletisinde HypeSquad yazısı ve logosu var.Ama Dsicord profillerinde ikisininde HypeSquad adına bir görüntüleri yok.

HypeSquad'da bulunan tanıdık bir arkadaşım Olcay var.

Bu iki kişinin arasındaki fark orda profilin yanında HypeSquad logosu olması gerek.Olcay HypeSquad'da eventlere katılıyor.

CerberuS

CerberuS

Ayrıca, online member diye birşey olduğunuda hatırlatayım.

Hwang

İki ismin HypeSquad üyesi olup olmayacağını senden başka tartışan birisi yok. Memleket meselesi bir durum halini de almadığına göre gereksiz gündemlere forumda yer yok.

Konu kilit.

UzmanSampCı

pawno tuk payllaşma merkezi :)
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2018, 15:11:13 Selim33
Selim

juliusceaser

Türk Konsepti'ne neden bu kadar önyargılı yaklaşıyorsunuz? Tek bir sunucuya örnek vermemenizi diliyorum. Cevap geleceğini sanmıyorum. Herkes sadece bir sunucuya odaklanarak bu düşünceyi ortaya koyuyor, bir soru sorulunca cevap gelmiyor.

Keko rolleri yapan kişiler olur vesaire diye bir düşünce var ancak yabancı konseptte zenci/siyahi rolü yapan kişilerin çoğuda "keko" rollerini yapmakta :)

Bir şey demiyorum. Eklemek istediğiniz varsa bu konu hakkında özel mesaj atın lütfen.
Son düzenlenme: 18 Ekim 2021, 22:04:57 lazlow

Jawié

*
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 21:52:27 Jawié

pag

Abartılacak birşey göremiyorum.Ateizm,Deizm,Agnostisizm gibi inançlara sahip olmak tamamen kişinin özgürlüğüne kalmıştır.

Jawié

Alıntı yapılan: ReDDooM - 01 Haziran 2018, 19:24:39

Abartılacak birşey göremiyorum.Ateizm,Deizm,Agnostisizm gibi inançlara sahip olmak tamamen kişinin özgürlüğüne kalmıştır.

Yorum katmadım zaten. İnsanların fikri, bir şeyler araştırılıp, bilgi kazanıldığında değişir. Sagopa, cübbeli ile zamanında çok sıkı fıkı olsa da 2014'ten itibaren kendi yolunu çizdiğini belirtmiş. Geçenlerde bir yazı okudum. Bir ateistin ağzından yazılmıştı. Çok ikna edici bir yazıydı. Tanrı'nın isteklerinin insan istekleri ile birebir uyuşması, örnekleri arasındaydı. Zaten müslümanların çoğunluğunun yaptığına bakarsak, hiçbiri dini sorgulamıyor. Sırf müslüman doğdukları için müslüman olmaya devam ediyorlar. Yahudi ya da hristiyan olarak da doğabilirdik. Seçmek veya reddetmek bizim elimizde, değil mi?