GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTAMulti'yi Nasıl Tanıdınız?

Başlatan LanceX, 25 Mart 2017, 09:50:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vanity

SAMP'a yeni başladığım zamanlar keşfettim, SAMP ile ilgili siteler araştırıyordum ve GTAMulti'yi buldum. Yavaş, yavaş siteyi tanımaya başladım. Sonra ise o günden bu güne (:

Emerald

Eski GTATürk üyesi arkadaşlarım siteden bahsedince katıldım.

Vupsen

Aylar önce kapanan GTATURK forumunun yerini doldurmak için başka GTA forumları var mı diye araştırıyordum google ile.Adını vermiyim başka bir GTA forumuna denk geldim hemen üye oldum.O forumun üye sayısı resmen yerlerdeydi hiç forum tadı vermiyordu.Neyse ki daha sonra GTATURK'ün eski üyelerinden bir arkadaş bana burayı önerdi ve eskiler buraya toplandı dedi.O an hemen gelip üye oldum ben de. :)

lacosapalm

2017 yılıydı, @ManoFire (Askerde şuan :tr:  :kalp:) Link yollamıştı. Pawnoturk.com/forum/index.php yazıyordu. Tıkladım giriş o giriş. GTATürk'den tanıdığım kişilerin bu işe giriştiğini görünce üye oldum. Eski ortam'da toplanmaya başlayınca tadından yenmez oldu.  :helal:

- S O N

heister

Google'de GTA'yla ilgili bir şey ararken bulmuştum ve daha önceden haberim yoktu diye utanmıştım geç buldum diye. Sonra tekrar girmeye başladım Niko Bellic, Luis Lopez ve Arthur Morgan'la görüşme haberlerinizden sonra sıklıkla takip eder oldum. Çok güzel sitesiniz umarım böyle devam edersiniz haberlerin bildirimlerini ilk sizden alıyorum. Çok beğeniyorum yaptığınız işleri başarılarınızın devamını dilerim. :)

DracDonix

GTATurk'ten sonra yeni bir tad arıyordum, kader kısmet 2017'den beri buralardayız.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lé Spîke

Böyle bir konu vardı zaten? O konuda da dediğim gibi kardeşim GTATürk'den sonra burayı keşfetmiş. Bende kayıt oldum.

TRSinan28

Tam hatırlamıyorum. 2017'de kayıt oldum ve forumun ilk kayıt olanlarındanım. O da ayrı bir sevindirici benim için.

TAKTAK26

Önceden görmüştüm fakat sonrasında kayıt olmuştum 2017 yılları zamanı görmüştüm ama 2018 yılında katıldım eski hesabımda @Codes. idi sonradan katılma fırsatı oldu. O zamanlar GTA bıraktığım zamanlardı 2018 yılı baktım çok güzel bir foruma benzediğini gördüm kayıt olayım demiştim kendi kendime "GTATurk" forumundan sonra ve ayrıca proje sonlandırıldığı zaman baktım hiç öyle GTA ile ilgili forum yok mu diye burayı bulabilmiştim. Burayla tanışmak da benim için ayrı bir duygu verdi özellikle gurur verici yani GTA sevenler için bence. :)

Kanalize!

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Cerberus.

Ironik bir hikaye. :) Benim eski nickim adına Fake hesap açan birisini @mayob arkadaşımın bana ihbar etmesi sonucunda oldu. Güzel ve hoş bir gelişme. Burayı GTATurk'ten daha çok sevdim çünkü sıcak ve samimi bir havası var GTATurk'teki gergin egolu yöneticiler yok, tema harbi tema üyeler üzerinde bir tahakküm yok rahat ve özgürüz. Daha ne olsun ? :))

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

ayazcik

googlede dolaşıyordum pawnotürkü gördüm falan gireyim dedim bir baktım burası.

Anka

GTATürk forumunu aktif olarak kullanıyordum o sıralar bu forum yeni açılmıştı bende kayıt olayım dedim bakalım :) ilk 250 kayıt arasındayımdır hatta ilk üyelerinden yani :) ama iyi ki kayıt olmuşum çizgini değiştirmedi hiç.

gtadelisi

Portal haberlerini Google'dan görüp gelmiştim, sonrasında ise portal haberlerini takip etmeye başladım ve forumu gördüm. Bu yeni temaya geçiş döneminde vardım, bu tema çok beğenildi ve beğenenlerden bir tanesi de benim.

GTATurk'ün eski bir kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim, 2015'de geçtikleri yeni temadan sonra çoğu kişiyi kaybettiler. Sonrasında da giderek hızlandı kan kaybetmeleri. GTATurk'ün eski temasını kullanıp da zamanımızda insanların en çok mobilden internete girdiğini düşünüp, o eski temayı mobile göre düzenleyerek geliştirmenizi çok fazla takdir ediyorum. Kalitenizden şaşmadan devam edeceğinizi umuyorum. Esenlikler.

Gaviria

eskiden bir sunucu açıyorduk sonra nerde reklam yaparız adam nasıl çekeriz vesaire diye düşünürken arkadaşım dedi "AGA BİR YER VAR FİNAA" felan diyordu oradan tanıdım :) dost edindim düşman edindiğimde var efsane ortam tüm arkadaşlarıma söylüyorum gelin şöyle şöyle :D :D