GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Küçükken yapıp,şimdi güldüğün olaylar

Başlatan Dr.Dodo, 07 Şubat 2018, 00:28:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Soru basit gencolar.

Küçükken yalnız yatamıyordum.Çünkü ablam bir şekilde beni korkutmuştu.Şimdilerde bu saçmalığa sadece gülüyorum.4 yıldır,özel odamda tek başıma yatıyorum :D

Pablo

Küçükken Dayım Hep Beni Korkutuyordu Ama Artık Korkmuyorum :kahkaha:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Kraus

Ben küçükken kuzenim yastığı kafama bastırıp öldürecek gibi nefes almamı kesiyordu. Tabi o zamanlar yastıkla havasız kalınca öleceğimi bile düşünecek yaşta değildim. Başlarda her yastığı çektiğinde ağlamaya başlardım. Sonradan alıştım. Kuzenimin bu psikopatlığına hâlâ gülerim.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kripteks

Küçükken mahallede bir aracın aynasını yanlışlıkla kırıp eve kaçmıştım. Evdekiler gece sen uyurken polis seni sordu vermedik demişlerdi. Diğer günler mahallede polis arabası görünce bi köşeye saklanır gitmesini beklerdim. Beni alıp, hapise atıcaklarını sanıyordum  :D

yali

mtb

Küçükken bizim odadaki avizeden korkuodum :D

2017-2025

Dyternal

Küçükken abim portalla ışınlanıp gece illegal işler yaptığını söylerdi çok korkmuştum.

trabzon

Ateşle aram çok iyidir! :bandit:

Bulunduğum binanın doğusunda kalan yeşillik alanı yakmıştım, itfaiye geldi polisler geldi fakat kimin yaktığını bile bulamadılar. :D

Bayram günüydü, bakkaldan torpil aldım ev yakınlarında büyük arazi vardı. Torpili yakıp fırlattım, birinci patladı ikinciyi yaktım fırlattım, bakkaldan fişek almaya gittim geri geldiğimde tarla yanıyordu, söndürmek için uğraştım orada konutlayan insanlar bile su getirip söndürmeye çalıştılar fakat.. Arazinin yarısı çoktan yanmıştı zaten. :sigara:

Yine ev yakınlarında, ağaçlar içerisinde harabe bir ev vardı.. İş birlikçi buldum kendime ve gidip evi ateşe verdip kaçtık, itfaiye sirenleriyle tekrar gittik itfaiyeciler alevleri söndürüyordu ev iyice çökmüştü zaten. Aradan bir hafta geçti mahallede baliciler yaktı terimleriyle olay kapatıldı. İkinci hafta içerisinde, komşular ile birlikte evi balyozlar çekiçlerle yıktık. :kro:

_DecaT

7-8 yaşlarında abimin köpeğinden kaçıyordum ben kaçıyorum diye kovalıyordu  :kahkaha: :kahkaha:
Fakat şimdi kendi köpeğim bile var neden kaçtığıma gülüyorum  :kahkaha: :kahkaha:

TRSinan28

Bırakalı çok zaman olmadı.3 sene öncesine kadar,gece yattığımda odamın tam kapısında köpek,ahtapot ve daha birçok korkulacak hayvan görürdüm(Sadece hayalmiş.)Korkup gider ışığı açardım,yok olurlardı.Işığı tekrar kapatıp yatağa yatardım.Yine gözükürlerdi.En sonunda kafamı yastığa gömerek uyurdum.Çok şükür kurtuldum :) Sanırım yine olsa korkarım ama eskisi kadar değil.Bu durumu yaşayan varsa mesaj atsın da tek kalmayayım :)

Rooper

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 29 Haziran 2018, 21:20:46

Bırakalı çok zaman olmadı.3 sene öncesine kadar,gece yattığımda odamın tam kapısında köpek,ahtapot ve daha birçok korkulacak hayvan görürdüm(Sadece hayalmiş.)Korkup gider ışığı açardım,yok olurlardı.Işığı tekrar kapatıp yatağa yatardım.Yine gözükürlerdi.En sonunda kafamı yastığa gömerek uyurdum.Çok şükür kurtuldum :) Sanırım yine olsa korkarım ama eskisi kadar değil.Bu durumu yaşayan varsa mesaj atsın da tek kalmayayım :)

Bilinçaltı şeyler, düşünmessen aklına gelmez, farklı şeyler düşün.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Rooper - 29 Haziran 2018, 21:23:24

Bilinçaltı şeyler, düşünmessen aklına gelmez, farklı şeyler düşün.

Onunla alakalı.Nedense şuan düşünsem bile olmuyor.Aman gelmesin,istemem :)

Tunahan

Hep torpil alır balkondan aşağı atardım. Komşular kızardı. Özellikle yaşlı dedeler abooov.

trabzon

Küçüktüm, ışıkları kapatıp yatağıma yattım uykuya dalacakken bir ses duydum mutfaktan poşet sesi geliyordu..
Kalkıp mutfağa gittim poşet dahilinde hiç bir şey yoktu o sesi çıkarabilecek. Tekrar yattım uyku moduna girdiğim anda kedi sesiyle büyük bir çınlama ile zıplar şekilde uyandım, çok korkmuştum. Yattığım yerde ekmek kırıntıları varmış.

Yine küçük yaşlarda bir odanın lambası yanıyordu içeriyi izliyordum yattığım yerden, bir anda gözümü hafif sola çevirdiğimde uzun boylu bana bakan bir varlık gördüm gözlerim birden fal taşı gibi açıldı kafamı salladım tekrar baktığımda yoktu. Bu olay bende küçükken bir sene kadar süren panik atağı oluşturmuştu.

Geçenlerde mutfaktan çay bardağı tıkırtısı duydum gözümü açtım ve bir gölge geçtiğini gördüm, bir hışımla mutfağa gittim o hızla kalktığım için gözlerim lambayı yaktığımda kararmıştı bir müddet bekledim mutfakta kimse yoktu. Lambayı açık bırakıp geri yattım, yaklaşık bir kaç dakika kadar sonra mutfaktan yine bir ses duydum koşarak gittim ve KİM LAN O diye bağırdım ve pederi uyandırdım, güzel bi azarda işittim o işittiğim azar dile derince uyku çektim. :kahkaha:

Yesil