GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTAMulti'den Fotoğraflarınız

Başlatan Enkei, 28 Nisan 2020, 13:54:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Enkei

Selamlar. Konunun teması basit, katılmak isteyen üyelerimiz GTAMulti sayfası açıkken bir fotoğraf çeksin ve bu konuya göndersin. Bakalım, forumumuzda kim nasıl vakit geçiriyor. Ben başlayayım.

Son düzenlenme: 03 Şubat 2022, 11:45:21 lazlow

lazlow

Specter

Saygılarımla Specter...

DracDonix

Sigaramız bitti yoksa daha semptaik bir foto çıkardı. ;)
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 19:27:37 Mehmet.Ali
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

Bu konu altlara düşmesin, diğer üyelerimiz de GTAMulti sayfası açıkken bir fotoğraf çekip bu konu altında paylaşsın bakalım en güzel çekim kimin olacak :)

DracDonix

Ranger.

Edit: GTATürk zamanında herkesin pc masasını çekip attığı bir konu vardı. Forumdaki favori konularımdan biriydi. Bu konuyu görünce aklıma geldi.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 23:28:48 Ranger.

DracDonix

Alıntı yapılan: Ranger. - 04 Mayıs 2020, 23:27:06
Edit: GTATürk zamanında herkesin pc masasını çekip attığı bir konu vardı. Forumdaki favori konularımdan biriydi. Bu konuyu görünce aklıma geldi.
Oda dizaynın efsane gibi duruyor hocam. Virüsten sonra yeni evime çıkacam. Bu fotodan esinleneceğim doğrudur. :)

Symbolsong

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Nisan 2020, 14:23:44

PS2 San Andreas için ne kadar istiyorsun hocam? Para mühim değil :şeytan:

lazlow

Burası da yeni GTATurk olduğu için burada da böyle konular olmasına şaşırmamak gerek. Bu arada, arkadaki GTA V çalışması güzelmiş. Orijinal mi yoksa hayran yapımı mı?

Alıntı yapılan: Symbolsong - 05 Mayıs 2020, 00:32:12
PS2 San Andreas için ne kadar istiyorsun hocam? Para mühim değil :şeytan:
Benim ilk PS2 oyunumdur. O yüzden hiçbir şekilde paha biçemem :D .  Keşke Liberty City Stories de alsaydım, PS3'e satın aldım ama kutulunun yerini tutamaz.

Enkei

Aynen. Bu konuyu açarken benim de aklımda o vardı. Ona hitaben açtım biraz da bu konuyu. :şeytan:

Ranger.

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 04 Mayıs 2020, 23:48:13
Oda dizaynın efsane gibi duruyor hocam. Virüsten sonra yeni evime çıkacam. Bu fotodan esinleneceğim doğrudur. :)

Teşekkür ederim odanın bir sıkıntısı biraz dar olması hareket etmesi biraz güç. :)

Alıntı yapılan: lazlow - 05 Mayıs 2020, 01:10:43
Burası da yeni GTATurk olduğu için burada da böyle konular olmasına şaşırmamak gerek. Bu arada, arkadaki GTA V çalışması güzelmiş. Orijinal mi yoksa hayran yapımı mı?

Gelenek bozulmadan devam ediyor. :D :D Posteri tee 6 yıl önce oyunlarla ilgili koleksiyon ürünleri tasarlayan bir siteden sipariş ettiydim hayran yapımı olması muhtemel.

Alıntı yapılan: Enkei - 05 Mayıs 2020, 01:12:02
Aynen. Bu konuyu açarken benim de aklımda o vardı. Ona hitaben açtım biraz da bu konuyu. :şeytan:

Forumda çok popüler bi konuydu. :D

chinohead

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

lazlow

Alıntı yapılan: chinohead - 05 Mayıs 2020, 15:22:27
ohaaaaa, oyunlara bak. kaç para sadece PC oyunları?
O zamanki fiyatlarına göre sadece PC oyunları toplam 150TL bir şey olmalı şimdi tam hatırlamıyorum. 2015 gibi tekrar satışa sunulmuşlardı ancak o satıştan sonra kayboldular

Vupsen

İlgi çekici bir konu, altta kalmasın. :)

Görüntü bulanık çıkmış, az önce fark ettim.Kusura bakmayın. :D
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2020, 17:28:13 Sypnosis.