GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Karakterlerinin Gerçek Kimlikleri

Başlatan mayob, 04 Mayıs 2020, 19:29:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Merhaba.

İnsanları aydınlatma görevini üstlendiğim bir konuya daha hoş geldiniz. Bu sefer yine İllüminati'nin kirli oyunlarından ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri'nden bahsedip sizlere bazı gizli gerçekleri belgeleriyle beraber aktaracağım.

Grand Theft Auto, yani Koca Araba Kaçakçılığı adıyla bildiğimiz bu Mason yapımı oyundan başlamayı uygun gördüm. Rockstar yani Kaya Yıldızı isimli satanist ve komünist firmanın çıkardığı bu oyun serisi, tüm dünyada en çok oynanan serilerin başında geliyor. Bu firma, yarattığı karakterleriyle de İslam'a ve Müslümanlara karşı alenen dokundurmaktan kaçınmıyor. Misal, inşaat patlatma görevi. Fark ettiyseniz patlama işlemini gerçekleştirmek için bir helikopter kullanmamız gerekiyor. Helikopter ve patlama neyi çağrıştırdı size? Tabi ki de 15 Eylül saldırılarını. Hatırlandığı üzere Başkan Bush ve Kim Jong Un önderliğinde planlanan bu hain saldırı, New York yani Yeni Şehir'de bulunan The Two Towers'ı yerle bir etmişti. (The Two Towers, yani Yüzüklerin Efendisi: İki Kule) Peki bu saldırının bir video oyununda işi ne? Amaç tabi ki de çocukların ve gençlerin beynini sulandırmak. Bu siyonist ve obsesif kompülsif firmaların yegane amacı da budur zaten. Beyin yıkama operasyonu.

Şimdi gelin, sizlere GTA karakterlerinin gerçek hayatta aslında kimleri simgelediğini anlatayım. Dilerseniz, Lance Vance Dance yani Lance Vance Dans isimli bu nur yüzlü abimizden başlayalım:

LANCE VANCE DANCE (LANCE VANCE DANS)

Herkes onu Tommy Vercetti'nin suç ortağı Lance Vance olarak tanıyor. Hayır, Lance Vance yalnızca sahte bir isimden ibaret. Bizler, onun İslam'ı yaymak için Vice City'ye yerleştirilmiş gizli bir mücahit olan Abdullah El Caferi olduğunu biliyoruz. Abdullah istemişti ki şehirdeki tüm ahlaksızlıklar son bulsun, insanlar kokain çekip Malibu Kulübü'nde sapkın hareketler sergilemesin, PANZER yazıp önüne geleni çiğnemesin. Bunun önüne geçmek için başta Tommy Vercetti olmak üzere pek çok din düşmanı kafir zındığa İslam'ın güzelliklerini aşılamaya çalıştı Abdullah. Fakat İslam'a geçmeyi reddeden ateist komünist barbar soysuz baterist Tommy Vercetti, Abdullah kardeşimizi şehit etti. Son nefesini toplayıp kelime-i şehadet getirmeyi başaran Abdullah, direkt olarak Cennet'e havalandı. Tommy Vercetti ise bu olaydan sonra Allah'ın gazabını üstüne çektiğinden ötürü perişan bir hale geldi. Önce gayrimenkulleri gitti elinden bir bir, sonra tüm parasını kaptırdı, ardından da bir köşede dilencilik yaparken kafasına kiremit düşmesi sonucu geberdi. Bu, 18 yıl önceydi. Bugün, bu olayları bilen kişi sayısı çok çok az. Farkındalık yaratmak bize düşüyor. Bu vesileyle Abdullah El Caferi için cüz okuma kampanyası başlatıyoruz, katılmak isteyenler özelden ulaşsınlar.

RICARDO DIAZ (TÜRKÇESİ: YOK)

"Bu nur yüzlü adamı tanıtmama gerek yok sanırım? Neyse, tanıtayım. Siz bilmezsiniz şimdi: Fotoğraftaki kişi, gelmiş geçmiş en büyük mafya babası görünümlü bir din adamı olan Cennetmekân El Cebbar bin Mâlik, yani takma adıyla Ricardo Diaz'dan başkası değil. Diaz istemişti ki bütün insanlar dindar olsun, abdestini namazını eksik etmesin. Fakat ne yazık ki, insanları dine yönlendirememesi sonucunda gitti mafya babası oldu. Görünürde uy****rucu kaçakçılığı yapıyordu. Fakat perde arkasında, İslâm'ı bütün insanlığa yaymanın yollarını arıyordu. Bu iş bir müddet devam etti. Diaz, bu süre zarfında adi bir şerefsiz imajı çizmişti herkesin aklında. Deşifre olmak istemiyordu. Derken Tommy Vercetti adlı, İslâm düşmanı bir kâfir ortaya çıktı. Diaz'ın kimliğini açığa çıkardı ve bu yetmezmiş gibi bir de onu şehîd etti. Oracıkta cennete havalanan bu mükemmel zâtı saygıyla selamlıyor ve ileride Allah nasîb ederse tekrar buluşmayı diliyorum."

- Cennetmekân Ricardo Diaz'ı Anma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selâmeddîn Ovyêh

Şimdilik bulabildiklerim bunlar dostlar. Eğer sizin de bildiğiniz gizli bir GTA karakteri gerçeği varsa belgeleriyle birlikte yorumlarda belirtin. Bu sırada ben de diğer karakterler için araştırma yapıyor olacağım. Biliyorsunuz ki, Google sayesinde bugün her şeye ulaşmak mümkün. Daha az önce Lozan'ın gizli maddelerini buldum. Daha neler neler var aklınız durur. Trump'ın uzaylı olmasından tutun, Dünya'yı ziyaret eden UFO görüntülerine kadar her şeyi belgeleriyle birlikte bulabiliyorsunuz. Belge önemli tabi.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 19:41:25 mayob

gtadelisi

Konu eğlence mizah bölümünde olduğu için GTA 6 duyuruldu haberi gibi troll bir konu olduğunu düşünüyorum lakin çokça ciddi yazmışsın ki inanmadım dersem yalan olur.

Anlattıklarını şöyle bir hayal edip kafada canlandırınca mizah da olsa ya da mizah değilse de cidden çok uyumlu ve gerçekçi bir hal alıyor. Örnek olarak Vice City serisinin Scarface filmindeki gibi işlenişinin aynı olması. Garip geldi bir anda. Güzel konu olmuş bu arada mayob.

Tommy Vercetti

Benim adım geçiyor konuda. Onu bunu bilmem ben masumum.

Vupsen

Bu düzenbaz kardeşimi şiddet ile kınıyorum, anlattıkları şeylerde çelişkiler var.El Cebbar bin Mâlik'i, dinsiz Tommy ve Abdullah El Caferi öldürdü ama burda mantık hatası; Abdullah El Caferi ve El Cebbar bin Mâlik iki dinibütün müslümansa neden Abdullah, Caferi'yi öldürdü.(Abdullah, Caferi'nin mücahit olduğunu biliyordu çünkü kafir Tommy bunu ifşa etmişti.)
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 19:43:17 Sypnosis.

Eamon

Dini konularda böyle saçma sapan şeylerin yazılması bence doğru değil, dini olayları bu tür şeylerinize alet etmeyin.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

mayob

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 04 Mayıs 2020, 19:41:46
Bu düzenbaz kardeşimi şiddet ile kınıyorum, anlattıkları şeylerde çelişkiler var.El Cebbar bin Mâlik'i, dinsiz Tommy ve Abdullah El Caferi öldürdü ama burda mantık hatası; Abdullah El Caferi ve El Cebbar bin Mâlik iki dinibütün müslümansa neden Abdullah, Caferi'yi öldürdü.(Abdullah, Caferi'nin mücahit olduğunu biliyordu çünkü kafir Tommy bunu ifşa etmişti.)

Ben belgelerin yalancısıyım valla. Belgelerde aynen böyle geçiyor olaylar. Mantık hatası bulmak bize düşmez. Yapmamız gereken tek şey sorgusuz sualsiz inanmak.

Alıntı yapılan: Metafor - 04 Mayıs 2020, 19:42:52
Dini konularda böyle saçma sapan şeylerin yazılması bence doğru değil, dini olayları bu tür şeylerinize alet etmeyin.

Evet, "sence" doğru değil. Bence doğru. Hakaret yok bir şey yok sonuç olarak. Ayrıca emek harcayıp açtığım bir konuya "saçma sapan" diyemezsin. Ağzını topla.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 20:08:35 mayob

lazlow

Çok önemli bilgileri barındıran bir konu. Bunun için teşekkür ediyorum. Bunlar açığa çıktığı için umarım Kaya Yıldızı bize kızmaz. Mercedes ile Tommy Vercetti hakkında gerçekleri de öğrenmek istiyoruz.

Vupsen

Epsilon tarikatının belgeleri wikileaks'se düşerse yer yerinden oynar.

DracDonix

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 04 Mayıs 2020, 19:37:39
Benim adım geçiyor konuda. Onu bunu bilmem ben masumum.

Adam masum abi.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Submarine

Bu şekilde dini kullanarak bu paylaşımı yapman yanlış.. :hayir:

#dinimizoyuncakdeğildir.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 20:42:37 Submarine

Eamon

Alıntı yapılan: mayob - 04 Mayıs 2020, 19:45:49

Ben belgelerin yalancısıyım valla. Belgelerde aynen böyle geçiyor olaylar. Mantık hatası bulmak bize düşmez. Yapmamız gereken tek şey sorgusuz sualsiz inanmak.

Evet, "sence" doğru değil. Bence doğru. Hakaret yok bir şey yok sonuç olarak. Ayrıca emek harcayıp açtığım bir konuya "saçma sapan" diyemezsin. Ağzını topla.

Ben söyleyeceklerimi söyledim kardeşim, emek dediğin şey sallamasyondan ibaret boş şeyler. Burada yaşı küçük olan kişiler olduğu gibi yaşı büyük olan kişilerde var. İnan kişiler olduğu gibi inanmayan kişilerde var. Siyasi görüşlere önem veren kişiler olduğu gibi dini şeylere önem veren kişilerde var. Senin gibi böyle şeyleri umursamayan önem vermeyen kişiler sayesinde dini şeyler böyle komikmiş gibi gösteriliyor. Dini şeylerin böyle şeylere alet edilmesi benim hoşuma gitmiyor eğer senin hoşuna gidiyiyorsa bir şey diyemem o senin onuruna kalmış bir şeydir.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

mayob

Alıntı yapılan: Metafor - 04 Mayıs 2020, 20:51:51
Alıntı yapılan: mayob - 04 Mayıs 2020, 19:45:49

Ben söyleyeceklerimi söyledim kardeşim, emek dediğin şey sallamasyondan ibaret boş şeyler. Burada yaşı küçük olan kişiler olduğu gibi yaşı büyük olan kişilerde var. İnan kişiler olduğu gibi inanmayan kişilerde var. Siyasi görüşlere önem veren kişiler olduğu gibi dini şeylere önem veren kişilerde var. Senin gibi böyle şeyleri umursamayan önem vermeyen kişiler sayesinde dini şeyler böyle komikmiş gibi gösteriliyor. Dini şeylerin böyle şeylere alet edilmesi benim hoşuma gitmiyor eğer senin hoşuna gidiyiyorsa bir şey diyemem o senin onuruna kalmış bir şeydir.

Eğlence & Mizah bölümündeyiz farkındaysan, ne yapacaktım? Gelip ciddi bir konu mu açacaktım buraya? Ki zaten oruçlu ağzımla hazırladım bu konuyu, ben de dinin temel kurallarını en az senin kadar biliyorum merak etme. Konuda ne İslam'a bir hakaret var ne de başka bir şey. Eğer bu türden bir şeye bile bu kadar nefret edip yükselebiliyorsan bu senin kendi kişisel problemindir. Gelip buraya sitem ederek dört dörtlük Müslüman olmuyorsun, tam tersi, insanları İslam'dan soğutuyorsun. Ve şunu bil ki son derece onurlu ve gururlu bir insanımdır, nerede durmam gerektiğini bilirim. Bunu senden öğrenecek değilim. Kendi hastalıklı düşüncelerini de insanlara zorla dikta etme hakkına sahip değilsin. Şimdi konuyu terk et ve ağız tadıyla mizahımıza devam edelim.

heister

Efsane efsane efsane. :D :D :D Diaz'ın askerleriyiz.

Uzzy

Alıntı yapılan: gtadelisi - 04 Mayıs 2020, 19:35:15
Konu eğlence mizah bölümünde olduğu için GTA 6 duyuruldu haberi gibi troll bir konu olduğunu düşünüyorum lakin çokça ciddi yazmışsın ki inanmadım dersem yalan olur.

Anlattıklarını şöyle bir hayal edip kafada canlandırınca mizah da olsa ya da mizah değilse de cidden çok uyumlu ve gerçekçi bir hal alıyor. Örnek olarak Vice City serisinin Scarface filmindeki gibi işlenişinin aynı olması. Garip geldi bir anda. Güzel konu olmuş bu arada mayob.
Gerçekten katılıyorum. :D

nikobernoo

olum bu nasıl kafa :DD (Mizah olduğunu biliyorum)

Please (g)old days, come back.