GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Evet mi , Hayır mı ?

Başlatan Leafy, 05 Ocak 2018, 00:05:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Evet.

Alttaki üye SAMP oynamıyor.

Please (g)old days, come back.

Ryroz

Hayır.

Alttaki üye hergün tıraş oluyor

Dreandy

Hayır.
Alttaki üye SAMP oynamayı seviyor.

Ryroz

QrzR

Evet biraz.

Alttaki üye Türkçe müzik seviyor?

Kraus

Evet.

Alttaki üyenin acısı var.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lee Seon

Evet. @Kraus

Dün yeni tanıştığım yeni doğmuş bir minnak kediyle tam 7 saatimi geçirmiştim. Evren bana çok güzel bir ödül vermişti. Fırsatım olmadığından sahiplenemedim ama kendisini, çok minnak olan insanlara teslim ettim, gözü gibi bakacaklar. Tam da böyle düşünüyordum. Ama bugün sabah uyandığımda 3 yılımı, nefretimi, öfkemi, kederimi içeren çalışmalarımın olduğu resim çantamı dün gece yarısı oturduğum yerde sersemlikten unuttuğumu hatırladım. Koşa koşa gitsemde nafile, yerinde yoktu. Art niyetli birisi çantayı olduğu gibi bırakmak veya hemen karşıdaki muhtarlığa teslim etmek yerine benim 3 yılımı hiç acımadan almış götürmüş. Tüm çalışmalarım, ilklerimden tut profesyonel ve orjinal olan çalışmalarımın hepsi.

Evet, dün bana en güzel hediyeyi veren evren bu sabah bana feci bir kazık attı. Teşekkürler evren, insanoğluna olan nefretim daha da büyüdü!

Alttaki üye insanoğlunun yaptığı çirkinlikleri, bencilleri kınıyor, aynı şekilde davranmaktan uzak duruyor ve insanoğlundan nefret ediyor?

wildclaWZ

Bencillik ve çirkinleri hoş bulmuyorum, insanoğlundan nefret etmek gibi bir düşünceniz olmasın.
Alttaki üye sıcaklardan eridi.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

miru

evet

alttaki üye harry potter serısının kıtaplarını okudu

Unknown

Alıntı yapılan: gtaercan - 03 Temmuz 2019, 19:59:13

evet

alttaki üye harry potter serısının kıtaplarını okudu

Hayır,

Alttaki üyenin sunucusu var.

Spetsnaz!

hayır
alttaki dütdüt klanından

Lee Seon

No,  what is it??

Alttaki üye 27ler kulübünü hayat felsefesi edinmiş ve aynı zamanda sıkı bir Jim Morrison fanatiğidir.

Asena

Hayır.

Alttaki üye bilgisayarını 2015'te almış.

Control, is overrated.

Unknown

Hayır,

Alttaki üye almanca biliyor.

miru

öğrenmek istiyorum

aşağıdaki üye pawnonun yeni tasarımını begendi