GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Discord'dan Enstanteler

Başlatan Enkei, 09 Mart 2019, 23:56:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

Bilinmeyen Bey

Beni Çok abartıyorsunuz. Ben sadece bir forum üyesiyim, tek yaptığım da forumlaşmak. Bunu herkes yapabilir...

Purgatory

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 18 Ağustos 2021, 11:47:05
Beni Çok abartıyorsunuz. Ben sadece bir forum üyesiyim, tek yaptığım da forumlaşmak. Bunu herkes yapabilir...

Sen GTA serisinin ve Rockstar'ın diğer oyunlarının adeta içini dışına çıkardığın, detaylı araştırmalar yaptığın ve bunların sonuçlarını hem forumda, hem de Discord'da bombardıman yaparcasına paylaştığın için senin aslında editör olman gerektiğini söylüyorlar. Ya inanılmaz bir isteğin ve azmin var, ya da biz salıvermişiz bazı şeyleri. O yüzden bizim için olağanüstü geliyorsun.
Son düzenlenme: 18 Ağustos 2021, 18:12:04 Anestezi

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Anestezi - 18 Ağustos 2021, 18:04:53
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 18 Ağustos 2021, 11:47:05

Sen GTA serisinin ve Rockstar'ın diğer oyunlarının adeta içini dışına çıkardığın, detaylı araştırmalar yaptığın ve bunların sonuçlarını hem forumda, hem de Discord'da bombardıman yaparcasına paylaştığın için senin aslında editör olman gerektiğini söylüyorlar. Ya inanılmaz bir isteğin ve azmin var, ya da biz salıvermişiz bazı şeyleri. O yüzden bizim için olağanüstü geliyorsun.

Çay veya kahve ile birlikte Twitter'daki GTA / Red Dead Redemption Tweetlerine bakıyor ya da Videolarını izliyorum.

Ya da oyunu oynarken bunu zaten Rockstar Games bize söylüyor.

Ya da sadece GTAWiki / BullyWiki'de dolaşıyorum. "Random Page" tuşuna bakıyorum ve ilginç birşey ise hakkında konu açıyorum.

Bunu yapmak için ilahi bir güç ya da Gecenizi gündünüze katmanıza gerek yok. (Burda Gecemi gündüzümü katmıyorum da demek istedim.)

Bilinmeyen Bey

Son düzenlenme: 13 Ekim 2021, 18:09:37 Bilinmeyen Bey

TAKTAK26

Kanalize!

TAKTAK26

Geceleri seninle kafam güzel! :oku2:

Kanalize!

TAKTAK26

Keys Bu gibi durumlarda ne olur biliyor musun? :allaalla:

Backup telefonu çalar! :sigara:

Ping: @Caner K. @NeaL @Metaxa @Backup @Keys  :kro:

Son düzenlenme: 27 Ekim 2021, 15:07:46 TAKTAK26