GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 18:45:15

YKS

Başlatan DracDonix, 26 Haziran 2020, 23:42:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Yarın YKS'ye girecek kardeşlerim hepinize başarılar dilerim. Belki çalışmaktan sınava girdikten sonra okuyacaksınız ama olsun. Ben seneye erteledim. İlk dönem sıkı sıkına çalışıyordum ancak corona denen illet başımıza musallat olunca salladım inşallah seneye istediğim bölüm ile beraber okul hayatıma devam edeceğim.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Ranthiel

Biz YKS'ye girmedik, YKS bize girdi :) sağdan,soldan,aşağıdan ve yukarından girdi. Umarım herkese girmemiştir.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Denizcankaya97

Geçmiş olsun arkadaşlar, çok da şey yapmamak lazım. Sınav için zamanında çok fazla emek verip iddialı sıralamalar için kendini paralayan biri olarak şimdi baktığımda bunların o kadar da önemli olmadığını görüyorum. Şu kısa ömrümüzde hayatta kazanabileceğimiz daha önemli şeyler var ve iş hayatında başarılı olmanın, daha fazla para kazanmanın yolu kendini geliştirmekten geçiyor.

_Code

kolaydı

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

RapidFire

Fazla kolaydı, hakkından geldim AYT'nin de, TYT'nin de...

DracDonix

Tüm girenlerin, ellerine kollarına sağlık. Konuyu kilitlemiyeceğim, bir sene sonra ölmez isem bende gireceğim için Mabel Matiz'i hatırlayalım. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Levi

TYT'ye bir göz atma şansım oldu. Sorular bana normal geldi, ne çok zor ne çok kolay. Çok insanın süreden yakındığını gördüm, yarım saat ek süreye sahip olmalarına rağmen. Alanım olmadığı için AYT'ye bakmadım. YDT ise geçen seneye göre bir tık daha zordu.

Çok fazla da konuşmaya gerek yok, olan oldu. Herkesin istediği sonuçları almasını temenni etmekten başka elimizden bir şey gelmez. Tercih döneminde de elimden geldiğince yardım ederim.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

TAKTAK26