GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

YGS ve LYS Kalktı :/

Başlatan Levi, 26 Eylül 2017, 23:18:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levi

Yök başkanının tarafından yapılan açıklamalarda YGS ve LYS kalktı detayları pek ben de bilmiyorum.
Umarım hepimize hayırlı olur görüşlerinizi belirtin sizler de  :helal:

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Dyternal

Görüşüm yok :/. Inşallah hayırlı olmuştur.
Son düzenlenme: 27 Eylül 2017, 00:04:57 STaRDuST10

Hwang

Umarım sınav adaylarının çalışmalarını geriye saracak bir karar olmamıştır. Hayırlı olmasını umuyorum.

Levi

Alıntı yapılan: Hwang - 27 Eylül 2017, 01:00:24

Umarım sınav adaylarının çalışmalarını geriye saracak bir karar olmamıştır. Hayırlı olmasını umuyorum.

Bir kac yerde okumustum, ne kadar dogru bilmiyorum ama sanirim dil bolumunde okuyan kisilere matematik zorunlu olacakmis. Boyle birsey soz konusu olursa 2 senedir ileri matematik gormedik biz. Sadece ygs icin temel matematik goruyorduk.

Alıntı yapılan: SampR. - 26 Eylül 2017, 23:25:52

gerçekmi bu ? :) kalktıysa Bin yaşadık TEOG kalktı zaten YGS LYS kalkarsa İyi Olur Onun yerine başka sistem gelsin :D

Evet gercek haber troll falan da degil. Tabiki de bir sinav soz konusu olacak fakat bu sinav sadece haziran ayinda olacak. Suan icin ben de pek birsey bilmiyorum. Zaten bu hafta icerisinde rehberlik servisleri ogrencileri bilgilendirecektir.
Son düzenlenme: 27 Eylül 2017, 01:38:04 Levi

evol

Eğitim sistemini aşırı derecede kolay bir şey zannediyorlar fakat öğrencilerin geleceğini belirleyen bir sistem bu, şu an bile sistem bok bir haldeyken ya bu sistemi düzeltecekler ya da iyice boka saracaklar.. Bakalım bekliyoruz.

KuraPie

Başkanın çocuğu 8'e geçti her halde

Levi

Alıntı yapılan: Hosselen - 27 Eylül 2017, 03:29:29

Eğitim sistemini aşırı derecede kolay bir şey zannediyorlar fakat öğrencilerin geleceğini belirleyen bir sistem bu, şu an bile sistem bok bir haldeyken ya bu sistemi düzeltecekler ya da iyice boka saracaklar.. Bakalım bekliyoruz.

Aynen öyle öğrencilere deneme tahtası gözüyle bakıyorlar. YGS ile LYS den önce de hemen hemen aynı sistemi uyguluyorduk. Neyi vardı kaldırdılar veya şimdiki sistemin neyi vardı da kaldırdılar? Anlamış değilim.

Hepimiz için en hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.

Jetta

Alıntı yapılan: Levi - 27 Eylül 2017, 20:19:05

Alıntı yapılan: Hosselen - 27 Eylül 2017, 03:29:29

Aynen öyle öğrencilere deneme tahtası gözüyle bakıyorlar. YGS ile LYS den önce de hemen hemen aynı sistemi uyguluyorduk. Neyi vardı kaldırdılar veya şimdiki sistemin neyi vardı da kaldırdılar? Anlamış değilim.

Hepimiz için en hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.

_Code

Önce sistem nedir neyin nesidir ona bi baksınlar. Sistemden anlamayanlar sistem değiştiriyor.  :@
Hiç öğrenci'nin yerinede koymuyorlar kendilerini.
Kaç yıl önceki sistemi getirdiler Allah akıl fikir versin.  :hayir:
Nedir bu 2000 doğumluların çektiği.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Hwang

Alıntı yapılan: RECEP - 28 Kasım 2017, 18:41:57

Önce sistem nedir neyin nesidir ona bi baksınlar. Sistemden anlamayanlar sistem değiştiriyor.  :@
Hiç öğrenci'nin yerinede koymuyorlar kendilerini.
Kaç yıl önceki sistemi getirdiler Allah akıl fikir versin.  :hayir:
Nedir bu 2000 doğumluların çektiği.

2000 meselesi değil, her doğanın eğitim alanında çektiği sıkıntılar ayrı maalesef. Ne olacak, nasıl çıkacağız içinden - kolaylık versin hepimize.
Son düzenlenme: 28 Kasım 2017, 19:30:09 Hwang