GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 10:51:24

Lise [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 01:11:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaT

Dr.Dodo

Levi

Liseye yeni baslayanlar cok fazla 12'lere gozukmeyin :)

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

_Code

9.Sınıf Anısı: Bir gün İngilizce hocamız okula gelmemişti ve ders boştu bazılarımız kantine indi bazılarımız sınıfta kaldı. Ders başlıyalı 15 dakika oldu derken müdür yardımcısı sınıfa geldi 3-5 şeyden bahsetti bi arkadaş langırt'da birini yenmiş kapı açıktı kapıdan koyduk mu koyduk mu diye içeri girdi müdür yardımcısını görür görmez sesi kesildi ve sınıftakiler(bende dahil olmak üzere) koptuk. :D Daha sonra hoca buna ceza olarak eşek taklidi yaptırmıştı. 9'uncu sınıfta unutulmaz bir anımdır.  :D

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

pag

Lisede hayatımın en boş ve monoton yillarini yasadim,mezun oldum kurtuldum asla gitmek istemem oraya.

_Code

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 24 Kasım 2017, 23:45:25

Lisede hayatımın en boş ve monoton yillarini yasadim,mezun oldum kurtuldum asla gitmek istemem oraya.

Yukardaki yazımdan başka bir anımın olduğunu hatırlamıyorum.
İlkokuldayken hocalar atıp tutardı lise çok güzeldir çok eğlencelidir.
Bu yaşıma geldim orta okulu özlüyorum o eski ortamı, eski saygınlığı.
Benim gittiğim lisede boş beleş tipler geziyor.
Bende bir an önce üniversiteye geçmek istiyorum. :)

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Wither

Alıntı yapılan: RECEP - 28 Kasım 2017, 18:45:43

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 24 Kasım 2017, 23:45:25

Yukardaki yazımdan başka bir anımın olduğunu hatırlamıyorum.
İlkokuldayken hocalar atıp tutardı lise çok güzeldir çok eğlencelidir.
Bu yaşıma geldim orta okulu özlüyorum o eski ortamı, eski saygınlığı.
Benim gittiğim lisede boş beleş tipler geziyor.
Bende bir an önce üniversiteye geçmek istiyorum. :)
Kesinlikle katılıyorum.

Aytuğ

Cynydlan

Beyler merhaba bir şey soracağım benim bir arkadaşım son sene için meslek lisesinden temel liseye geçti fakat pişman. Tekrar meslek lisesine dönmek istiyor, dönebilir mi? (Son sene olduğu için staj vardı.)

Levi

Lisedeki ortamı hiçbir şeye değişmem. Şansım olsa bi' 4 sene daha aynı insanlarla okumayı gözüm kapalı kabul ederim. Kardeşim diyebileceğim pek çok insan edindim. Beraber çok haylazlıklar yapmıştık, beraber dayak yediğimiz günler de oldu ama arkadaşlarımla yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, bir daha olsa bir daha yaparım ( Ara sıra yapmaya devam ediyoruz ama neyse :) ).

Aranızda bazı arkadaşların aksine lise hayatım dolu dolu geçti. İleride geriye dönüp baktığımda keşke yapsaydım diyebileceğim hiçbir şey kalmadı. Çünkü hepsini yaptım :)

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

BullTerrier

Bu Olayı Keşfetmem 1. dönem 1. yazılılardan 5 gün önce falandı :D Sınava Harıl Harıl Çalışmama Rağmen Korkuyordum Her İhtimale Karşın Kopya Çekmem Lazım olduğunu düşündüm. Youtubeden Videoları izle izle izle beynim yanmıştı resmen :D Herneyse Bir Şekilde buldum birşey uygulamaya geçirirkenki Olaya geçeyim. Sınavdayız Hoca yoklama Alıyor en arkanın 2 önündeyiz arkadaşla hocanın gözü sadece kağıtta :D Biyoloji sınavıydı Çıkardım Telefonu Üreme Nedir Sakkaritleri Açıklayın Falan Sorularda Aklımda  :kahkaha: Hepsini Telefondan Bakıp Yaptım Sonra hoca bıraktı yoklamayı sıraların arasında dolanıyor Paçamın arasına koydum parlaklığıda kıstım iyice :D hoca gelince paçamı birleştiriyorum gidince açıyordum :D buda böyle bir anımdır

Lloyd

edebiyattan 53 almışım, mutluyum :D galiba bu sene geçiyoruz -L3  :D

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Kasım 2018, 00:42:45

Alıntı yapılan: Lloyd - 23 Kasım 2018, 16:58:28

edebiyattan 53 almışım, mutluyum :D galiba bu sene geçiyoruz -L3  :D

Ne tesadüf lan bende 53 AWE:ad  :helal:

Kanka senin yazım hatalarını vs. kontrol ettim araştırdım seni.Sen baya yüksek almışsın helal olsun.53 kurtarır seni böyle devam.Ben senin edebiyat 10 felan diye tahmin ediyodum gene iyi almışın  :helal:

wowglarfist

Lise mezunu olup, kuyumcuda çalışmakta ayrı bir ironi.  :yaramaz2:

Spetsnaz!

aga en kötü anılarım ve en büyük dostluklarım burada başladı, bana kazandırdığı tek şey de kimseye tam olarak güvenmemek oldu. xd