GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 10:42:30

Lise [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 01:11:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prisonero

Bu başlık altından liseye dair her şeyi (anılarınız, resimleriniz, notlarınız vb.) paylaşıp, üsluplu ve kurallara uygun bir şekilde sohbetler edebilir, tartışabilirsiniz.

ByHgGlryz

2.Dönem 1.Yazılı Soru Örnekleri Matematik'den bir ders notumdur...

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

ExO

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

trabzon

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Toretto

Ücretli pawno, grafik istekleriniz için özel mesaj atınız.

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Drake

Son 1 ay kaldı yaza :D

Lloyd

Levi

Alıntı yapılan: ExO - 09 Mart 2017, 19:57:08

YGS is coming :D

Dün gibiydi değil mi bu mesajı attığın? LYS bile bitti geçti. Nasıl beyler iyi geçen var mı aranızda?

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Excision

Alıntı yapılan: REFRACTIx - 17 Haziran 2017, 23:11:50

Alıntı yapılan: ExO - 09 Mart 2017, 19:57:08

YGS is coming :D

Dün gibiydi değil mi bu mesajı attığın? LYS bile bitti geçti. Nasıl beyler iyi geçen var mı aranızda?
Bir sene daha hazırlanıcam galiba :D

FrankTR

2 Yıllık üniversitenin üstüne bir 2 yıl daha geçmesine rağmen liseye dair birkaç anım var hiç unutamadığım. Bunlardan bir tanesi 12. sınıfız ve dil anlatım sınavındayız. Son sınıf olmanın güzel yanı da okul artık sizi sıkmamasıdır. Sınav gayet kolay geçiyor fakat 1 veya 2 soruyu yapamamıştım. Artık sınavın sonunda tenefüs zili çaldı ve millet yavaş yavaş kağıtları teslim etmeye başladı. Birkaç çalışkan öğrenci de "Hocam şu nasıldı?, Bu böyle miydi?" gibi sorular soruyorlardı. Ben de kağıdımı arkama saklayıp, tahtanın önünde ayakta teslim edilen kağıtları toplayan hocama doğru yaklaştım arkasına geçtim. Elindeki aldığı kağıtlar üzerinden ben de başladım.

"-Hocam şu nasıldı?"
"+Bla bla bla.. Şu şekilde."
"-Hocam bu nasıldı?"
"+Bla bla bla..Bu şekilde"

..filan derken yapamadığım soruların cevaplarını almış oldum, hem de en temel kaynaktan :) Hemen yan sıraya eğilip, birebir geçirdim hocanın söylediklerini ve yine arkasından seslenerek kağıdımı teslim ettim. Durumu hayretler içerisinde izleyen arkadaşım öyle şaşırdıki bir çığlık mı desem bir kahkaha mı desem bilemedim, kopardı yaygarayı.. Hoca ne oluyor, niye bağırıyorsun diye arkasına döndü tabi haliyle, ben de durumu idare ettim, yok hocam birşey yok filan.. Sınavlar okunurken 100 aldığımı duyan arkadaşım hocaya, bu arkadaşımız böyle böyle yaptı diye anlattı. Tabi işin dalgasındayız, hoca dahil tüm sınıf gülerek dinliyor hikayeyi. Hoca "Helal olsun ne diyim vallahi pes" diyerek noktayı koydu ve ben paşa paşa 100 notumla evimin yolunu tuttum.. :)

Lise hayatım eğlenceliydi, aynı kişiler aynı öğretmenler, aynı ortam tekrar deseler okurdum valla :) Daha çok hikaye var da aklıma geldikçe paylaşırım. Yüzünüzde bir tebessüm sebebi olduysa ne mutlu :)