GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Korona Tatili Uzarmı [ANKET]

Başlatan Rouge, 24 Mart 2020, 01:24:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

Korona tatili uzarmi ?

Vupsen

En az 1 hafta daha uzar diye tahmin ediyorum.Eğer İtalya kadar ciddileşirse bu dönem hiç açılmayabilir.

viathegod32

Her türlü uzar, vaka sayısı tavan.

developer & producer

DracDonix

Uzayacak, hatta ve hatta dönem bitti diyebiliriz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

kelly

Haziran ayının ortalarına kadar ilerler bu süreç.

I want everything

Tommy Vercetti

1 dönem iptal bence. Bu dönem artık açılmaz.

Lineopth

Uzzy

O kadar sınava da çalıştım. Uzar da sınavlar iptal edilirse tüm emeklerim boşa gidecek.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 24 Mart 2020, 14:12:57
O kadar sınava da çalıştım. Uzar da sınavlar iptal edilirse tüm emeklerim boşa gidecek.
Sınav iptal edilmez, en kötü ertelenir o da bir iki ay kadar falan olur. Konuya gelirsek, buna tatil demeyelim, tatil dinlenmek üzere verilen bir ara vermedir; bu da mecburiyetten doğan bir ara vermedir. Bu gidişle bu uzar.
Son düzenlenme: 24 Mart 2020, 14:34:37 lazlow

Lé Spîke

Alıntı yapılan: lazlow - 24 Mart 2020, 14:32:59
Sınav iptal edilmez, en kötü ertelenir o da bir iki ay kadar falan olur. Konuya gelirsek, buna tatil demeyelim, tatil dinlenmek üzere verilen bir ara vermedir; bu da mecburiyetten doğan bir ara vermedir. Bu gidişle bu uzar.

Evet. Katılıyorum.

Uzzy

Umarım iptal olmaz ve fazla uzamaz.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 24 Mart 2020, 14:42:26
Umarım iptal olmaz ve fazla uzamaz.
Hiçbir sınav iptal olmadı şimdiye kadar, ertelenir gibi gözüküyor ama bir sonraki seneye gibi bir uzama olmaz.

Ranthiel

Eğer bu şekilde ilerlemeye devam ederse uzar, zaten Mayıs ayının ortalarına-sonlarına doğru sınavlar bittiği için okula kimse gitmiyor. Nisan ayına gireceğiz, okulların bitmesine 2 ay felan var. Bu dönem açılacağını sanmıyorum, eğer bu şekilde giderse...

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

JudaX

Önümüzdeki 3 veya 4 ay içersinde bir aşının bulunacağı söyleniyor piyasa gelmesi 1 yıl bulur deniliyor. Bu dönem açılmaz maalesef.

TRSinan28

Gittikçe daha çok yasak geliyor, bu durumda okulların açılması mantık dışı kalır.